View Full Version : Dajcie sobie spokój
Kheneshi
27-09-2008, 22:54
Witam.
Ostatnio często czytam głupie posty typu
Mortiis chuj złodziej zajebał mi chara, że nie zajmuje się graczami itp
Ludzie po co takie pierdoły piszecie?
Ja uważam osobiście że ekipa apo jest pomocna mi pomogła 3 x odzyskać chara.
między innymi Galla Jopka czy Bysiora.
A wy się skarżycie o takie pierdoły..
Dziś Tygrys pomagał mi również w pewnych sprawach mianowicie o namierzeniu
mojego innego chara.
Dajecie się ojebywać komuś a potem płacz i zły gm mi nie pomógł gdzie wy ***** macie jaja pizdy z was ze się daliście oszukać macie ***** mac regulamin
KAŻDY JEST ODPOWIEDZIALNY ZA SWOJE JEBANE PASSY!
konto ci zajebali gm nie musi ci pomagać !!!!
Pacc naturalne że mortiis się tym interesuje. Bez pacca server by nie chodził.
Ale ciężko coś zrozumieć mając 10 lat... Dzieciaki przestańcie pisać pierdoły nie podoba się wam to WYPIERDALAĆ! Server jest ok! i FUCK OFF!!!
Brus_Łilis
27-09-2008, 22:57
Skończ pierdolić i wyjdź ........................
Pro ivól Mastah
27-09-2008, 23:03
#up
Może ty wyjdź ? najlepiej przez okno tak jak cię tego w domu uczyli?
%topic
Super ,kól i w ogóle ,ale o co dokładniej chodzi he?:D myślisz że wszyscy Cię posłuchają i ot tak nagle skończą?Ten temat raczej w niczym nie pomoże,no ale może...zawsze jakieś nooby się znajdą którym coś nie pasuje a mimo tego ciąglę grają na tym serwie bo są tak uzależnieni że nie mogą się oderwać od APO np.taki dran frek,koleś nie ma rl życia ,ciągle naskakuje na ekipe apo etc. i ze noob serwer a cały czas na nim gra na różnych charach ,to tyle kTHXbb.
Dobrze myślisz, tak jak każdy normalny człowiek, aczkolwiek dzisiaj rano napisałem na pw. do Tygrysa pilną sprawe, był online na forum ale nie odpisał do teraz.Pech;<
Cfaniak2d
27-09-2008, 23:07
Zgadzam się z Tobą! Ludzie myślą, że Mortiis zbija nie wiadomo jaką kase na tym ots. Tylko, żeby opłacić ten serwer potrzebuje też kupe forsy, a zajmowanie się otsem to napewno nie tylko siedzenie w grze, ale również pozbywanie się crashy itp. itd.
Napewno jest to zajęcie na codzień.
I tak naprawdę, gdyby Mortiis nie był dla wszystkich z Nas łaskawy zamknął by tego otsa na wieki, bo po co słuchać codziennie wyzwisk na jego temat :/ Nie wiem, czy komuś z Was podobałoby się codzienne słuchanie wyzwisk na Wasz temat...
Warn dla Ciebie za slownictwo.
Co do tresci. Mortiis ma nerwy ze stali.
Dla mnie jest bogiem, bo gdy ja bawilem sie w hostera, to dostawalem [...]wicy.
Tygrys jest najlepszym Mapperem, dlatego niech te nooby tez sie od niej odwalą.
Rozumiem tych ludzi gdyz pewnie grali na otsach, exp x 50000...
Co racja to racja, Mortiis robi duzo rzeczy dla pieniędzy, ale prowadzi najlepszy serwer w polsce, wg mnie na swiecie. Nie powinni na niego tak naskakiwac...
To byla moja opinia. xd
Kheneshi
27-09-2008, 23:40
Powiem tak zajmój się czymś idz do pracy no bo to jest w sumie jego troche praca i nie dostan wypłaty za to co robiłeś.
Ehe? który chętny?
Za darmo umarło! wiec dajcie mu zarabiac zazdroscicie zróbcie sobie sami coś i zarabiajcie na tym :). pzdr
old Don Mateo
28-09-2008, 00:03
buu i myślisz że ten post coś da jak 50 % osób na APO po stworzeniu konta na forum to pisze temat byle gdzie że "plx hlp me Mortiis mi zarypał postcz przez moją głupotę" ale tak w ogóle to i tak nie kiedy GMowie czy tutarzy olewają robotę np. Sieka dała bana na 7 dni czy więcej za słowo glan które nawet nie zostało skierowane do Mortiisa(jak tak nie napisałem tylko ktoś inny dawał ss na forum fake to raczej nie był) Mortiisa to zostawię spokoju bo on nie tylko ots ma na głowie
P.S:bym się nie zdziwił jak by Mortiis chodził do psychologa xD
Ja sie rowniez zgadzam...
Dzieci daja sie ojebywac przez graczy o nicku "Mortilis" i placza...
I zakladaja bezsensowne tematy...
DranFrek4
28-09-2008, 11:13
Wazelina bez honoru
Będzie nas tu uświadamiał dupowkręt Mortiisa...żenuła
Boże doszło do tego, że użytkownicy kozaczą modem ; o
To nic nie da. Ludzie dalej będą uważać, że Mortiis gówno robi i zbija kokosy na OTSie. Że ma Willę na Jamajce i cztery hektary ziela.
Zawsze znajdą się miłośnicy wazeliny(dranfrek4. Ciągle pieprzy, że wazelina tu i wazelina tam.), którzy będą chcieli nam wysmarować odbyt.
Co do odzyskania chara. Ekipa wcale nie musiała Ci pomagać, bo tak jest zapisane w regulaminie. Ale jednak to zrobiła. Czyżby mieli dzień dobroduszności ? ; o
Drako o.o
28-09-2008, 11:19
Co do tresci. Mortiis ma nerwy ze stali.
Dla mnie jest bogiem, bo gdy ja bawilem sie w hostera, to dostawalem [...]wicy.
Tygrys jest najlepszym Mapperem, dlatego niech te nooby tez sie od niej odwalą.
Rozumiem tych ludzi gdyz pewnie grali na otsach, exp x 50000...
Co racja to racja, Mortiis robi duzo rzeczy dla pieniędzy, ale prowadzi najlepszy serwer w polsce, wg mnie na swiecie. Nie powinni na niego tak naskakiwac...
To byla moja opinia. xd
nie wierze, ze to zrobie ale zgadzam sie co do Joty Xd
a takie tematy nic nie dadza zasmiecasz tylko forum
Popieram temat w 100%...popatrzcie na pierwszą stronę działu krytyka...90% tematów to typu:
-Mortis złodziej.
-jeb** modki.
I tym podobne...choćby temat pierwszy...gość rzucił klapki na dp i mu smieciami zasypali...to ten na forum "mortiss rusz dupę i zrób coś z tym" - no ludzi wasza głupota nie ma granic co on może zrobić? będzie leciał na zawołanie każdego komu noobki przysypią item?zbanuje tych co rzucają? ciekawe jak rozpozna z 50 osób kilka co śmiecą.
Gość stracił klapki z własnej głupoty i tyle...albo tematy że gość skarży się że dostał bana za jedno przekleństwo? a regulamin czytać nie umiecie? pisze że obowiązuje CAŁKOWITY zakaz przeklinania i gówno to kogo obchodzi że ci się wymsknęło, przekląłeś to masz bana.
Ale ten temat nic nie da bo i tak dzieci będą pisać swoje...np. wypowiedź DranFrek4 "wazelina bez honoru" - jesteś żenujący i tyle...
W pełni popieram Ser@fina.
Mortiis robi dużo rzeczy dla kasy, ale co wy sobie myślicie? Że OTS(najlepszy w Polsce) będzie prowadził bez żadnego zysku? Pfffff...
Pomyślcie, co byście zrobili gdybyście mieli największy i najlepszy OTS w naszym kraju. Sami na pewno chcielibyście coś zyskać...
W 100% rozumiem Mortiisa.
RoZpIeRdAlAcZ
28-09-2008, 13:41
Jesteś tysięczną osobą na tym śmiesznym forum, która podejmuje się próby przetłumaczenia tego by dotarło, na miejscu moderatora dałbym Ci ostrzeżenie za „spam”.
Ja uważam osobiście że ekipa apo jest pomocna mi pomogła 3 x odzyskać chara.
No i po jakiego się chwalisz ? ktoś teraz zgubi passy, zostanie shakowany to będzie raportował : „Mortiis pomóż mi odzyskać postać, proszę Kheneshi'emu to pomogłeś proszę”.
KAŻDY JEST ODPOWIEDZIALNY ZA SWOJE JEBANE PASSY!
To po co im dupę trujesz żeby pomogli Ci postać odzyskać ?! jesteś upośledzony albo coś z Tobą jest nie tak.
nie podoba się wam to WYPIERDALAĆ! Server jest ok!
„1%'cent graczy gra tu dla przyjemności,
1%'cent graczy gra tu dla znajomych,
98%'cent graczy gra tu tylko i wyłącznie dla zysku”.
Ja akurat jestem 50%50 gram tutaj bo miałem okazje poznać wspaniałych ludzi można ich zliczyć na palcach jednej ręki, i również myślę o zarobku chociaż nic jeszcze na tym OTS'ie nie zarobiłem.
zajmój
Wyjdź
pozdrawiam,
RoZpIeRdAlAcZ.
Kheneshi
28-09-2008, 13:53
Stary ja nie napastowałem mortiisa raportami napisałem emaila i jeden raport...
Wystarczy że masz mocne dowody...
I wsio!
Pozdrawiam Aboyh!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.