View Full Version : Strata Pandemki
ThusAstud
28-09-2008, 19:23
Siemq , straciłem item jakim jest pandemka. Stałem sobie w depo w city , położyłem pande na depo , ponieważ chciałem ją sprzedać , a za chwile zrzuciło się jakieś 2k ludu i zaczęło rzucać na to jakieś rzeczy. Oczywiście próbowałem ją ratować usuwając te rzeczy , ale nic z tego , po chwili był napis 5 minut do restartu. Nic z tego , straciłem ją tak czy siak.
Screen:
http://i35.tinypic.com/212ebf8.jpg
osoby które były przy tym mogą potwierdzić. Dzięki.
niestety! Twoj błąd ! Ty juz to pewnie wiesz że jej nie odzyskasz. Następnym razem użyj funkcji trade.
Potwierdzam. Chołota rzucała itemy.
<40 znakuf>
ThusAstud
28-09-2008, 19:29
wiem , chociaż mam nadzieję , że ekipa okaże serce :)
RoZpIeRdAlAcZ
28-09-2008, 19:32
Życie ;| nie Ty pierwszy ani nie ostatni coś straciłeś na APO !
przedmiotu nie odzyskasz, wiele osób w podobny sposób straciło cenniejsze przedmioty to jest tylko i wyłącznie spowodowane Twoją głupotą !
pozdrawiam,
RoZpIeRdAlAcZ.
ThusAstud
28-09-2008, 19:34
Moją głupotą? Jest pusto , kłade item , już mam klienta , tu nagle dzieciarnia się zwołuje , blokuje 1500 osób i rzucają itemy.
a wiesz ze od tibi 7.1+(jeśli dobrze pamiętam) jest taka funkcja 'trade' ?
już nie trzeba rzucać itemów mając nadzieje ze druga osoba nie zrobi cie w chuja
ale nie rozumiesz ,że chciałem użyć funkcji trade? poprostu chcialem położyć , potem ktoś by podeszedl , zapytal by sie ile , podałbym cene i było by trade.
a klienta już miałem.
[pisze z laptopa , a na nim byłem zarejestrowany jako mcfreak]
Szermulek
28-09-2008, 19:45
Mogę pod twierdzić całe te zajście. PozDro :)
Ja tak stracilem identycznie i w tym samym miejscu, tyle ze mi tą pandemke zabrali... :< Żal i ból z takich ludzi ale cóż... :< Nie odzyskasz, tak jak nie odzyskała polowa apo. :( Przykro mi...
Pro ivól Mastah
28-09-2008, 19:51
Mogę pod twierdzić całe te zajście. PozDro :)
Kogo ***** obchodzi że ty potwierdzasz?konto założone dzisiaj :] pewnie autor tematu zrobił sobie konto i potwierdza z innych kont swoją głupotę <rotfl> Nie licz na to że jakiś gm odda ci item z powodu że straciłeś go przez własną głupotę ,no i głupotę tych cweli oczywiście ktorzy sie na to rzucili....
Jestes debilem jakich malo dobrze ci tak chciales sie pochwalic zaje*ali ci mortiis ani nikt inny z ekipy Ci p arma nie da ani kasy ani nic innego zrobili Cie w ch*ja? idz sie powies na skakance siostry i wypłacz mamie.
POWINIEN ODZYSKAC SKRADZIONA RZECZ!!!!!!! TO NIE JEST JEGO WINA TYLKO GRACZY KTORZY RZUCALI KAZDEGO Z NAS MOZE SPOTKAC PODOBNA SYTUACJA I CO WTEDY??
http://i36.tinypic.com/206gduu.jpg
Mortiis powinien oddac stradziony a raczej stracony przedmiot
obrazilem cie gdzies? nie. nie wyzywaj mnie od debili
@Pro ivól Mastah
nie , poprostu poprosilem w grze osoby , ktore przy tym byly
@ topic
rozumiem , że gdyby mi ktoś ukradł tą pande to nie było by sensu mi jej oddawać. ale ,że restart to jest tak samo jak mortiis by sobie zabrał ją.
Gosiunia
28-09-2008, 21:07
1 Po co bylo klasc oczywiste jest ze ktos bedzie chcial ci ja zabrac
2 obok miales kosz latwo bylo odzyskac....
@up
no tak rzeczywiście nie wpadłem na to. co ty myślisz , że nie wrzucałem? ja byłem sam a oni kilku , co wyrzuciłem to było tego 2 razy więcej
a za chwile zrzuciło się jakieś 2k ludu
Jeszcze nigdy nie było tyle osób zalogowane na APO.
Twoja wina, trza było nie kłaść.
Hej, depo nie jest miejscem, na które kładziemy itemy, jest to miejsce, w którym możemy je schować, a dokładniej owa właśnie skrzyneczka.
Twój błąd, Twoja wina, Twoja strata.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.