View Full Version : Owner 1...5....10
Master Sio
28-09-2008, 19:34
Co sądzicie o postaciach które mają już za sobą paru ownerów. Moim zdaniem po zmianie ownera powinno się blokować acc. Denerwuje mnie czasem jak ktoś kupuje chara i się wychwala co to z niego za kozak a, sam 100 lvl nie nabił.
Orzeszek@
Ta już zazdroszcze. Nie gram już xD . Poprostu żal mi takich ludzi , acc powinien być 1 na jedną tą samą osobe
Zgadzam się.
Fajnie by było, gdyby każdy miał 1 ownera. Panowała by miła atmosfera i nikt nikogo by nie wyzywał od allegro kidów. No cóż, większość sprzedawała, sprzedaje i będzie sprzedawać. Twó post raczje w tym nie pomoże.
Wiadomo, że każdy chce zarobić.
~Johny Knoxville~
28-09-2008, 19:41
Gówno prawda..
Nie było by żadnego zarobku chyba ze kcc za zł.
Z tego co wiem.... Jeżeli ownerów już jest tyle co Neko, (9 sam liczyłem)
To postać nie może juz zmieniac ownerów.:)
Tzn, neka juz nie kupicie, nowy owner zostanie zbanowany.:)
Była by moze lepsza atmosfera, ale nie będzie...
@up
Sekundy ; ooo
@topic
Mi to osobiście wisi, kto jaki lvl wbił 1szy czy 2gi owner, liczy się osoba, która jest tam po drugiej stronie. Nic więcej.
Gra w tibie jest dla przyjemnosci grania nie dla zarobku postacie ktore mialy ponad 3 ownerow powinny zostac usuniete takie jest moje zdanie
Orzeszek
28-09-2008, 19:51
Dostałem postać na 850 lvl. sam przed tem wbiłem 600 solo. Co Ci do tego kto co ma? zazdrościsz? kij Ci do tego ktory owner jak i tak prawdy sie nie dowiesz.
RoZpIeRdAlAcZ
28-09-2008, 20:08
Nie interesuje mnie to zbytnio czy ktoś kupuje postacie czy też nie ; ) jego sprawa, jego rodziców pieniądze jak nie mają na co pieniędzy wydawać to niech wydają na grę, która wygląda jakby była robiona na szybkiego przez ślepego w paint'cie
pozdrawiam,
RoZpIeRdAlAcZ.
Gra w tibie jest dla przyjemnosci grania nie dla zarobku postacie ktore mialy ponad 3 ownerow powinny zostac usuniete takie jest moje zdanie
Zgadzam się z Tobą, Też mnie to denerwuje, że jakiś allegro kids kupi chara i będzie marne popisy dawał pod dp......Tak już dawno powinno być nie było by takich lvlów ani tylu noobów
Tez jestesm za...
Ktos tam wyzej napisal ze gra jest dla przyjemnosci a nie dla kasy i z tym sie calokowicie zgadzam...
Ja gram tylko gdy mi sie chce i mam czas...a dla takich osob powinien byc delete acc...
Najlepiej zrobić coś takiego jak rejestracja na adres etc. jeśli miałoby to wejść w życie PACC wysyłany byłby z jednego naziska/adresu, pomogłoby to także w debilnej sprzedaży PACCa na allegro.
Po części się zgadzam jednak pomyślcie że, są osoby które po prostu ofiarują swoje konto w dobre ręce co nie jest karane bo nie wiem czy ktoś chciałby żeby jego konto po prostu zostało usunięte.
lemoneek
29-09-2008, 19:16
Szczerze powiem wam kogo to interesuje który to owner??
Popatrzcie na takiego hogarta on w ciągu kilku miechów miał już 5 ownerow
Jeden owner grał nim aż 1 dzień...
Nie liczy się postać liczy się osoba która nią gra mogę wam dać masę osób którzy kupili konto i zrobili go superowe.
Heroes Rooker
29-09-2008, 19:58
Sam się nie wypowiem.
Niektórzy mają aż 10 ownerów jak wiemy to jest multikonto.
I każdy może grać z tego konta nawet na inne IP.
Niekórzy są uczciwi i grają jedynym ownerem takim np może być Nolia ona nie miała wcale ownerów a wbiła 252
Czy też ja sam grałem Heroes Rookerem aż do 126 gdzie potem hack był
Szczerze powiem wam kogo to interesuje który to owner??.
Nie wolał byś aby każdy był 1 ownerem?? Żeby nie było czopów takich jak Hogart i reszta allegrowiczów?? Którzy robią z APO noob server? Myślą,że jak kupili chara na allegro to im wszystko wolno??? Przemyśl to......
Ja myślę tak:
- Jak ktoś marnuje tyle czasu aby osiągnąć coś w takim gównie zwanym "Tibia" to ma prawo zarobić coś nie?Dla jednych to jest życie, a dla innych sposób na kase.Wyzywaćie 'Hakerów' ale on po to nauczył się robić wałki aby pnąć się w górę tak? Ten co tu kradnie konta to cracker.Oszukuje i bierze kożyść z tego.
Co za różnica kto gra?Przyjaciół szukasz między pixelami? :D:D:D <lol2>
Sam się nie wypowiem.
Niektórzy mają aż 10 ownerów jak wiemy to jest multikonto.
I każdy może grać z tego konta nawet na inne IP.
Niekórzy są uczciwi i grają jedynym ownerem takim np może być Nolia ona nie miała wcale ownerów a wbiła 252
Czy też ja sam grałem Heroes Rookerem aż do 126 gdzie potem hack był
Tak, Nolia niemiała żadnego ownera, sam się wbił 252 lvl ta?
Co was to obchodzi kto kim gra, ten który ma postac moze robic z nią co chce, wiesz postac może miec 100 ownerów i chuja zrobicie.
Tak jak by Ci ktoś proponował 850zł za postać byś odmówił mówiąc "Gram tylko dla przyjemności nie dla zarobku"
Już to widze. A co do usuwania postaci co mają ponad 3 ownerów to się zgadzam. Mogło by być jak dla mnie po 2 ownerach.
A pierdolisz smuty jego kasa jego sprawa na co wyda :D Aleś dowalił żeby blokować ACC buhahahahah
Fast Rall
10-10-2008, 22:07
#Chir
Masz rację , ja sprzedałem swoją postać na APO , licząc na oferty 500-600 zł.
A drugiego dnia gość zaoferował mi 900 zł. I sprzedałem :)
#Topic
Nikt sie nie dowie ile postać miała ownerów więc takie coś na pewno nie wejdzie w życie.
Przemo ziom
10-10-2008, 22:20
Ale jaka macie z tego satysfakcje ,jezeli sami nie robiliscie tego lvl?
Kupiłes chara i wielki kozak jestes a sam nie wbiles nawet 100 lvl.
zadna satysfakcja.
Bb
mateuszkosz 2.0
11-10-2008, 08:44
E ta, mi to tam bez roznicy i tak w swoim czasie dostana bana za handel bo mortiis zobaczy inne ip ..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.