View Full Version : Pianka dead na rs ;(
Hogart 5.0
29-09-2008, 14:49
Pianku dzięki za sapphire legi i klapy.
Poziom: 1381
1390 29/09/2008 01:17:04 Hogart
http://i33.tinypic.com/110c0g6.jpg
Thus Astud 2.0
29-09-2008, 14:52
HhuaHAHhaha Alez ona ma boskie pvp . Ale z ciebie kolega Ubiles Kolezanke ;/
No tak podnieć się. red.... wita.
Nie gratuluje i nie pozdrawiam.
Hogart 5.0
29-09-2008, 14:55
HhuaHAHhaha Alez ona ma boskie pvp . Ale z ciebie kolega Ubiles Kolezanke ;/
jak to koleżankę ? moze kiedys, ale jak mnie sama bila jak mialem pk.. to coz.. zycie ;]
@down
ale nie zawsze pada 1.3k+ ek. :)
Sam raczej jej nie zabiles;]
Prawdopodobnie z Dosia.
Jak kazdy mialby wstawiac ss ze druga osoba padla na rs to by byl smietnik-.-
Temat bez sensu
[Fee] Jedna twarz, a dwa oblicza.
Drako o.o
29-09-2008, 14:59
udawał kolege a jak przyszlo co do czego to bił
gratz dwulicustwa
ariel to samo
bye
Hogart 5.0
29-09-2008, 15:00
gratz dwulicustwa
ariel to samo
bye
napisalem chyba, ze sama mnie zaczela bic jak mialem pk.. to co mialem robic? czytaj drakuś ze zrozumieniem..
Ty psie jebany w dupe pianka Cie przyjela do gildii a ty ja tak? wiekszego psa na apo nie ma i do tego zlodzieja ktory opierdala przez allegro. sram na ciebie kundlu!
Hogart powiem ci tyle ,że jestes zajebanym psem kolezanke zabic Gratulacje dla ciebie twoja głupota i beszczelnosc przerosła moje najśmielsze oczekiwania. Jestes poprostu głupia pizda która żeruje na innym allegro kid. Nie życze ci źle , ale żeby ci hakli i poczuł pizdo jak to jest ,ale trudno sie dziwić takie zachowanie wynosi sie z domu w twoim przypadku widać to piekielnie bardzo.
Widzicie co robi Tibia z ludźmi. Żeby wzbogacić się o jakiś item, zabija się nawet swoich kolegów/koleżanki.
#Down
Przeczytałem.
Hogart 5.0
29-09-2008, 15:11
Widzicie co robi Tibia z ludźmi. Żeby wzbogacić się o jakiś item, zabija się nawet swoich kolegów/koleżanki.
widze ze ty tez nie przeczytales tego co napisalem wyzej..
Przemo ziom
29-09-2008, 15:22
I bardzo dobrze że padła.
GZ Hogart.
Napisał ze go ona tez biła,wiec jak ona miała rs miał prawo ja zabić,wy tak pieroli*** a sami byscie postapili jak Hogart,tez ja bym zrobił to samo.
Wiec wybaczcie ale taka jest Tibia.
lemoneek
29-09-2008, 15:30
A hogart ma to we krwi a może każdy owner hoga ma to we krwi najpierw o*jebał cleberinio teraz zabił piankę prędzej nawet okradł mnie na 15kcc dałem mu tylko inva do domku taki wielki kumpel i przyjaciel...Potem padł na 10 fragow w jednym dniu:P
Hogart 5.0
29-09-2008, 15:33
A hogart ma to we krwi a może każdy owner hoga ma to we krwi najpierw o*jebał cleberinio teraz zabił piankę prędzej nawet okradł mnie na 15kcc dałem mu tylko inva do domku taki wielki kumpel i przyjaciel...Potem padł na 10 fragow w jednym dniu:P
HAHAHAHAHAHAHAH o ***** ale nazmyslales, jezeli nawet to musial byc old owner nie ja, bo po 1. nikogo w chuja nie robie, nie opierdalam ani niz z tych rzeczy, wiec juz ***** nie zmyslaj
I bardzo dobrze że padła.
GZ Hogart.
Napisał ze go ona tez biła,wiec jak ona miała rs miał prawo ja zabić,wy tak pieroli*** a sami byscie postapili jak Hogart,tez ja bym zrobił to samo.
Wiec wybaczcie ale taka jest Tibia.
Nie postapilabym tak jak on ;]
znaczkisraczki
Pro ivól Mastah
29-09-2008, 15:49
Ty ***** Psie Jebany................kobiete Bijesz?damski Bokser Haushauhsuahsuahsuhausas ,pies.
Ona ani razu sie nie uhla ;] wbila rs i po niecalych 5 sekundach juz lezala ;] a hogart naab jest i tyle ;] on juz sam dobrze wie dlaczego ;]
Ps. bilsmy we 3 ;>
Bilem pianke tylko z jednego powodu ;] mianowicie zabila mnie 5 min przed wbiciem rs'a a kiedy zapytalem dlaczego odpowiedziala "NlN"
lemoneek
29-09-2008, 16:03
HAHAHAHAHAHAHAH o ***** ale nazmyslales, jezeli nawet to musial byc old owner nie ja, bo po 1. nikogo w chuja nie robie, nie opierdalam ani niz z tych rzeczy, wiec juz ***** nie zmyslaj
A jednak liczy się to huj wie który owner o*jebał więcej osób niż każdy wie mnie okradł na paręnaście kcc clebernia też
Szczescie miales i tyle.
Szkoda ze wbila rs..Takie eq stracic ; s
@Offtopic
Nie rokuj Okulisty, kupiles i go rokujesz zal. I thiefisz do tego.
Wredny typ
29-09-2008, 16:36
Jezu panowie i panie up ale sracie ze dwulicowy itp itd... Wiecie co to gra? Gra sie w to nie dla znajomossci, bo te sie w normalnym zyciu ma. Gry typu tibia sa dla zabawy! Nawet jak znasz kogos 2 lata na tibii to czemu go nie bic na rs? bo przyjaciel? ich sie ma w rl zyciu nie w grach :) Gz Hogart i Dosia :P
@Up
No i co ze spadlo eq? Mi zniknął s set, klapki, bh i mace bo crash był -.- i jakoś w miesiac nadrobilem s set, bh i klapki :)
@Busst
To nie tibia robi z ludźmi tylko to jest gra... A gry służa do zabawy, wiec nie pisz mi ze przez gre to było -.- Prosze cie zastanow sie zanim cos napiszesz :/ idz udziel wywiadu dla tvn ze tibia to ZUO!
[Edit by Busst]
W to weszły itemy - zabijesz, masz item, więc przestań pierdzielić, że nie mam racji. Sam się o tym przekonałem...
Master Sio
29-09-2008, 16:37
Dobra żal mi ciebie i dawnych ownerów hogarta . Jak mozna zabić pianke to po pierwsze 2 na rs przesada. ubiła cie chociasz raz na tym pk co mówiles??
[29/09/2008 12:22] Mortiis -> Hogart was banished because of Dzielenie konta.
Gwarantuję Ci, że next razem nie pomoże Ci bajeczka, która wcisnąłeś Mortiisowi !
Nie spocznę póki nie załatwię Ci bana. Twój wierny czworonóg - Okulista dostał ban, a teraz kolej na Ciebie.
@topic
Gratuluje, zostałeś noobem roku. Najpierw był w gildi, a potem bije lidera.
Osobiście dopilnuję, aby Twoja postać została shackowana, a postać zrookowana. Przypomni się każdemu historia Lwie Serce, pozdrawiam.
@Hogart 5.0
Spokojnie, Mortiis mi wszystko wyjaśnił, ale jak dla mnie pocisnąłeś mu bajeczkę.
@Mo$uke
Lwie Serce zaliczył hacka na 900+. Stracił pandemke i 20kcc+. Nie pamiętam już dokładnie kiedy miał rook'a. Gdzieś mam filmik z tego rookowania.
Kapitan Alkohol
29-09-2008, 16:42
... Pewnie byłes razem z Abu Hamza i moze Edziem solo na 100% nie ... lamusie
Nie gz i nie pozdro -,-
O żal, Hogart, dostalem juz 4 punkty karne za wyzywanie Cie, tym razem tego nie zrobie. Nie bede ryzykowal banem. Poprostu wspolczoje piance takich dwulicowych typów... n/c
Hogart 5.0
29-09-2008, 16:55
Gwarantuję Ci, że next razem nie pomoże Ci bajeczka, która wcisnąłeś Mortiisowi !
Nie spocznę póki nie załatwię Ci bana. Twój wierny czworonóg - Okulista dostał ban, a teraz kolej na Ciebie.
@topic
Gratuluje, zostałeś noobem roku. Najpierw był w gildi, a potem bije lidera.
Osobiście dopilnuję, aby Twoja postać została shackowana, a postać zroockowana. Przypomni się każdemu historia Lwie Serce, pozdrawiam.
Widać, ze ci mortiis nie wytlumaczyl jak to bylo niby z tym sharowaniem, rzecz jasna NIE SHAROWAŁEM, udowodniłem to Mortiisowi, Okulista dostał bana, tak dostał słusznie, bo go sharowalem z kumplem.
Haka? chyba śnisz. :)
Bana? chyba jak fake zrobisz. :)
pozdro.
Hogart jak ubil pianke (nie solo) i zgarną eq to z 5x strzelil sobie z palca, co tu duzo mowic kupiles chara na allegro, poprostu jestes zerem :>
Przypomni się każdemu historia Lwie Serce, pozdrawiam.
Co to za historia?Jakos nie kojarze...
A co do Hogarta?
Ile dziecko masz lat?
10 , 11?
Dostales od babci na komunie komputer i cwaniak...kupil hara i kozaczy....
Jestes zwyklym ze tak powiem psem...i nic wiecej nie mam do powiedzenia...
I mam taki sam cel jak Splaxor..
@up
Lwie Serce zostal zrookowany w 1 noc z 900+lvl do 1 i rokowalo go polowa apo w nocy
@temat
Nie chcialbym miec takiego kolegi. Powinienes jej pomoc, a nie dobijac
P.S. Ciekawe jak ty bys sie zachowal jak by ci zabil player z gildi. Powinienes ja uhac a nie dobijac
Ero Senin
29-09-2008, 17:20
Hogart noob zabil lidera gildi dla jakis itemek omg...
Pianka mysle ze plakac i tak nie bedzie bo kase ma ;x
Dino from osiek
29-09-2008, 17:20
on na pewno nie zabił jej sam bo nie jest w stanie on jest jak większość graczy on tylko dobija a nie leje a potem bierze to co poleci zal mi cię bić leadera guildi
jestes zerem na tym ots Jedno zycie , jeden cel , jestes noobem, allegro kidem ZAL PL
Orzeszek
29-09-2008, 17:44
Dobra widze ze tutaj szalejecie ale.
Po pierwsze! Nie biłem jej z Rs'em, "PRZYJACIELEM" moim NIE BYŁA!. to jedno.
za co ją biłem przed? nic nie wiecie to działo sie dwa dni temu na teamspeaku nawet nie wiem o co poszło a zapewne o hogarta ze najpierw wyzywa od psów a potem do guild bierze i uha go jak bije "kolegów" ale to jedyne co mi przyszło na myśl TERAZ.
Byłem w Krs dwa lata i szczerze mam dość, nie ogarnia nic. Najpierw "nowa guildia! tylko koledzy! a po tygodniu kolejna masówka ale cóż.
jeszcze jedno pytanie do was: PIANKA JEST NIETYKALNA ? co wy jej tak bronicie.
nie powiesi sie przeciez ze itemki stracila..
albo juz wisi :D joke.
Ja powiem tak. Chuj wam do tego co ja robie kogo bije! mam powody to bije bb
23:03 Assasin Knight: wiem jedno jak cos potrzebujesz wiesz gdzie uderzyc
23:03 Czarny Lucyfer: w Ciebie nie trudno trafic
W DODATKU HOGART NIE JEST W KRS!!!!!!!!
Haha i dobrze tej orce !! Buhahubuheab Gz hogart :P A cos jeszcze jej spadlo ?:D
lemoneek
29-09-2008, 17:59
Dobra widze ze tutaj szalejecie ale.
Po pierwsze! Nie biłem jej z Rs'em, "PRZYJACIELEM" moim NIE BYŁA!. to jedno.
za co ją biłem przed? nic nie wiecie to działo sie dwa dni temu na teamspeaku nawet nie wiem o co poszło a zapewne o hogarta ze najpierw wyzywa od psów a potem do guild bierze i uha go jak bije "kolegów" ale to jedyne co mi przyszło na myśl TERAZ.
Byłem w Krs dwa lata i szczerze mam dość, nie ogarnia nic. Najpierw "nowa guildia! tylko koledzy! a po tygodniu kolejna masówka ale cóż.
jeszcze jedno pytanie do was: PIANKA JEST NIETYKALNA ? co wy jej tak bronicie.
nie powiesi sie przeciez ze itemki stracila..
albo juz wisi :D joke.
Ja powiem tak. Chuj wam do tego co ja robie kogo bije! mam powody to bije bb
23:03 Assasin Knight: wiem jedno jak cos potrzebujesz wiesz gdzie uderzyc
23:03 Czarny Lucyfer: w Ciebie nie trudno trafic
W DODATKU HOGART NIE JEST W KRS!!!!!!!!
Ale tu nie chodzi o to Hogart lizał dupę piance od zawsze a teraz ją ubił jakby niby nic może teraz zacznie się tłumaczyć ale to noobostwo....
dobijacz jak nie wiem co każdy owner był taki sam odbijacz złodziej i kłamca
Up Nie jest nietykalna ale Ty nie powinienes byc w zadnej gildi bo nie wiesz co to znaczy gildia.
A pozatym to ja cos ci powiem: Mamy sie nie interesowac? To po chuj Hogart dodal to zdjecie na forum?
Przeklenstwo napisane specjalnie czeka mnie zapewne warn ;d
@ up popieram wyzywa na ts od itp. w grze od psow zawszej kak ma pk to msui z 1.1k ed latać i dobrze ze padła ***** jedna tyle mam do powiedzienia chcoiaż bylem w jej gildi 2 lata leci na masówke połowa to analfabeci i boty
Orzeszek
29-09-2008, 18:03
Ona sama analfabetka
23:58 Assasin Knight: To ty przegioles
Co to za historia?Jakos nie kojarze...
A co do Hogarta?
Ile dziecko masz lat?
10 , 11?
Dostales od babci na komunie komputer i cwaniak...kupil hara i kozaczy....
Jestes zwyklym ze tak powiem psem...i nic wiecej nie mam do powiedzenia...
I mam taki sam cel jak Splaxor..Lwie Serce - Zrookowany w Kwietniu/Maju 2007r na 870lvl przez stratę około 20kcc i pandy uznał że nie będzie grac dalej ;).Chociaż z niego też niezły maniak był tak apropo :P
Nazwa użytkownika
29-09-2008, 18:11
@ up popieram wyzywa na ts od itp. w grze od psow zawszej kak ma pk to msui z 1.1k ed latać i dobrze ze padła ***** jedna tyle mam do powiedzienia chcoiaż bylem w jej gildi 2 lata leci na masówke połowa to analfabeci i boty
Ta? XDDDDDDDDDDD Patrz jak Ty piszesz i innym wypominaj ich bledy. A Ty nie latales bez sio?
#topic
Dziecko allegro chcialo sie podniecic
#down
fajnie tylko nie bij blz
Pro ivól Mastah
29-09-2008, 19:19
@up Co cię boli?;) No co fajnie?
Ta,ty kurewski pierdolony analfabeciarski psie,kogoś pouczasz a sam jesteś zajebanym maniakiem bez szkoły ,który ledwie składa litery i nie umie pisać ;/pierdol sie depsie
Hogart jesteś taki sam jak scix tez 2 licowy pies który leje jak mu wygodnie..
Nie lubię takich ludzi...
Orzeszek
29-09-2008, 20:02
ehh Ci forumowi hejterzy piorun wam w dupska nic nie wiecie a najwiecej sie udzialacie. gowno MNIE to obchodzi co wy byscie zrobili. wiec ja proponuje zamknąć ten temat bo same obelgi tutaj są w sumie.
Gloomy Chooper
29-09-2008, 20:58
Hogart to dno dno dno wielkie dno i smierdzi kupa i ma z glowa
*Chojrak*
29-09-2008, 21:39
a ty kim jestes? ;]
Pragnę dodać, iż jestes dla ciebie licza sie items ;-), fajnie sie hacknelo kumpla na 150 kcc~ a pozniej sellasz, e no gz..
topic#
tak, gz podniecily cie te kilka pixeli? idz odpocznij od tibii, najlepiej na dwor ; o
xd 1 post od 3~ tygodni
Crazy Lark
29-09-2008, 21:46
gratulacje Hogart, oby tak dalej, wiecej takich fragow :), powinniscie zalozyc oddzielny dzial "FRAGS" i tam zamieszczac swoje fragi :)
nie patrz na tych noobow co mowia, ze Tibia robi z ludzmi to ze zabijaja kolezanki/kolegow. To jest tylko gra, a skoro zabiles piankę, to znaczy ze nie zasluzyla na kolezenstwo :)
Jeszcze raz GRATZ FRAGA!~!~!~!~!~!
I jeszcze raz, nie zrażaj sie tymi noobami :).
Moze Cie nie lubie... ale!
pozdro hogart!
Norlmalnie jesteś zajebisty masz nowe itemy w grze i będziesz mógł się pochwalić kolegom w rl. Nie wiem co wy macie na punkcie Pianki, gdybyś kogoś innego ubił to tego tego tematu pewnie by nie było. I tak solo jej nie ubiłeś tylko loota zajebałeś więc po co się chwalisz? Myślałeś, że każdy będzie ci zazdrościł bo jesteś zajebisty pixel? Jeżeli jesteś tym samym ownerem, który był jak grałem to jesteś jednym z większych idiotów na tym ots. Co do tego, że nie dzieliłeś konta, przecież sam się w którymś tam temacie przyznałeś, że dzielisz. Życze wbicia 3k lvla, wylootowania jeszcze 10 par klapek i zmarnowania życia przez Tibie.
Royal back xD
30-09-2008, 08:49
hahaahahah brawo Hogart! Taaa mowicie ze Hogart Piance dupe lize ale z tego co widze to wy to robicie;o Ona go bila na pk to czemu on nie mial jej bic jak miala rs? Nietykalna nie jest;o A Hogart kilkadziesiat kcc do przodu;)
*^Fran3q^*
30-09-2008, 09:16
Co pare pixeli potrafi zrobic? Zabil to zabil i tak wiekszosc go juz potepila. Szkoda mi tylko Pianki ktora zawsze kazdemu ufa i zawsze kazdemu pomoze. Szkoda mi tez hogarta bo przez to co zrobil tylko sie zeszmacil. AVE PIANKA \,,/
Kto mnie zna wie ,że mam to wszysrko gdzies moze ktoś inny by się poddał ,odszedł jak Inni h levele padający na rs.
Akurat mnie to nie dotyczy to tylko "GRA".
Po co ten temat podnieciliście się widze bardzo ,że wbiłam rs majac wolnego fraga błąd na servie i tyle, ktoś chcaiał zabłysnąć wielke gz:)
Cieszcie się z tago co wypadło bo pewnie sami byście tego nie zdobyli gram tu dość długo więc kasy mam na tyle aby wszystko mieć na nowo:P
Lucek a Ty do czego niby doszłeś chara dostałeś od kolegi z rl aby Mu expić Gulimage też non stop grałeś z kumplem Twoje osiągnięcia to oszukiwanie i okradanie kolegów.
jeśli chodzi o postacie to ja żadnych nie kupłam Trasher nie należy do mnie Malahada Astin to było konto mojego brata do około 600 levela które, założył gdy ja pianką grałam zostało ono zamieniona za Shin fakty Ci się pomyliły Orzeszku :P
Abó grzyb al muchomor
30-09-2008, 15:09
Mnie raz spadły leather legsy na rs i mój kumpel sie też jaral jak je znalazł w dedzie. Strasznie to przeżyłem.
Kornas Pall
30-09-2008, 15:11
@Pianka
Podziwiam Cię :P
Ja bym odszedł z gry xD
3maj sie , najważniejsza jest przyjaźń , eq można sobie kupić ,a przyjaciela/przyjaciółki nie ;<
@ Hogart jesteś zerem tak jak poprzedni owner ;<
Beznadziejny temat.
Pro ivól Mastah
30-09-2008, 15:15
@ Hogart jesteś zerem tak jak poprzedni owner ;<
Beznadziejny temat.
Nie prawda........on jest mniej niż zero .... . . ... .... .....
adrianeq :)
30-09-2008, 15:28
Ta wypowiedź będzie szczera. Myślę że assasin słusznie padła i bardzo z tego się ciesze i gratuluje Ci Hogart. Assasin wielka pani myśli że zalożyła gildie zaczynając na Noobach w Kobiety rzadza swiatem ... kupiła domek i koxik? Myśli że każdy ją lubi? Przyjdzie co do czego to nawet nie umie zrozumieć normalnie pisanego tekstu... żal cie i tyle.
Hogart gz :) Pozdro
@up
Takie pierdolenie... _._
Zazdroscisz ze jej gildia sie utrzymuje przez tak dlugi okres?;>
A moze poprostu nie dostales inva;>
Domek? Z tego co mi wiadomo go nie kupila tylko dostala :) ale to mniej wazne... Czyzby nie dala Ci inva do niego?;<
No przykre:(
Mozecie w tym momencie po mnie jezdzic ale i tak mam to w dupie;|
Pianka jest jedna z nielicznych osob ktorym mozna ufac... Nigdy jej nie zalezalo na pixelkach ;]
Orzeszek
30-09-2008, 15:46
pianko naucz sie przecinki stawiać bo nawet najmniejsze dziecko wie jak to sie robi .
Po pierwsze. grasz tu dlugo? tak. nic sama nie osiągnełaś WG. MNIE!.
Assasin knight - postać kupiona przez twojego brata.
Thrasher - Allegro.
Shin - Allegro.
Luko the master - Allegro i dla mnie najwiekszy paradox kto wie o co chodzi to zrozumie
Zajac sorc - Allegro.
Malahada Astin - Allegro.
i WIELE INNYCH!
mógłbym wymieniać i wymieniać bez draka nic tu po Tobie tak myślę ze gdyby nie on to postac pianka stala by w domku na afku z 600 lvlem.
Zrzucaj wine na blad serwa. tatus kupi Ci k cc na allegro to sie podniesiesz/
Eloo! pozdrow mame i gołębie.
PiankaMojaKochanka
30-09-2008, 16:50
Kto mnie zna wie ,że mam to wszysrko gdzies moze ktoś inny by się poddał ,odszedł jak Inni h levele padający na rs.
Akurat mnie to nie dotyczy to tylko "GRA".
Po co ten temat podnieciliście się widze bardzo ,że wbiłam rs majac wolnego fraga błąd na servie i tyle, ktoś chcaiał zabłysnąć wielke gz:)
Cieszcie się z tago co wypadło bo pewnie sami byście tego nie zdobyli gram tu dość długo więc kasy mam na tyle aby wszystko mieć na nowo:P
Pianka kochanie, to czemu Neko Knight mnie prosił wczoraj 30 min, żebym ci eq oddał? ;d pisał mi, że nie masz już sapphire seta.. hm? :*
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.