Zaloguj się

View Full Version : 400cc znik?o

Pall Posion
29-09-2008, 16:40
Witam znikło mi 4sc zostawilem w domku i nagle był nieoczekiwany restart i nie mam 4sc żal wogóle:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Mo$uke
29-09-2008, 16:45
Cos mi sie w to nie chce wierzyc ale skoro tak mowisz...
Blad serwera....kasy ci nikt nie zwroci...

A wiesz co to opcja edit?

Pall Posion
29-09-2008, 16:52
żal i 400cc poszlo sie jebać przez ten nie oczekiwany restart

Gm sprawdz se jeszcze mój har na dwoch luzkach spi nick Sylus a domek zapisany na Nortius

Bondi
29-09-2008, 16:59
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

+

W nielicznych przypadkach moze sie zdarzyc ze znikna jakies przedmioty z domku z powodu bledu serwera,
aby uniknac takiej sytuacji prosze nigdy nie wylogowywac sie odrazu po polozeniu czegos cennego w domku, prosze pozostac zalogowanym w grze do czasu zapisu serwera wtedy itemy w domku rowniez sie zapisza i nawet w przypadku awarii serwera nic nie zginie.

I wszystko jasne, nie odzyskasz itemów, nawet nie masz co pisać do Mortiisa :P

Pall Posion
29-09-2008, 17:02
żal nie wylogowywalem sie tylko byl nagly restart nie pisalo ze za 5minut restart tylko nic nie pisalo i sie loglo a potem wszyscy wyladowali w swiatyni

RoZpIeRdAlAcZ
29-09-2008, 17:04
Popłynąłeś chłopaku idź się najlepiej powieś z powodu straty 400cc,
za nim założysz kolejny równie idiotyczny temat to zdało by się zapoznać z regulaminem !

3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

następnym razem uważaj kogo zapraszasz do domku

pozdrawiam,
RoZpIeRdAlAcZ.

Pall Posion
29-09-2008, 17:07
możecie luknać ze dwie pstacie spią na dwoch luzkach nick Sylus na jednym i na drugim spia te same chodzicie do mojego domku zobaczyc jak nie wiezycie

funnyx ^.-
29-09-2008, 17:14
noo był restart, ja tez kupowałem i po crashu nie miałem itemów, ale kasa była, może coś ściemniasz ;>

Pro ivól Mastah
29-09-2008, 17:15
Bendę Puakau za twoimi 400 cc,niech spoczywają w pokoju wiecznym,amen :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( myślę że można śmiało ogłosić żałobę narodową z tego powodu.