View Full Version : Lol..
Bald Drah
01-10-2008, 06:51
Powiem tyle.. LOL
Szczerze rozumiem że teraz macie pełno wątów do Mortiisa i innych.. Ale zrozumcie on jest jest maszyną. Ale z 2 strony to olewa.. W ten temat wchodzi raz na rok a gdybym napisał jak kupić pacc by mi nawet na gygy pisał -,- JUż taki eksperyment był
Jeśli Mortiisie sprawdzasz ten temat to odpisz..
(TYLKO NIE PISZCIE MU NA PW ŻE MA ODPISAĆ NIECH POKAŻE ŻE JEST ZAINTERESOWANY WASZYMI SKARG<MI)
Nie to że się podlizuje lub inne tego typu rzeczy... Ale pomyślmy, Mortiis jest w takim wieku, gdzie na pewno ma dużo nauki, lub też innych ważnych rzeczy/spraw do załatwienia... On nie ma już 15 lat, i nie jest na utrzymaniu rodziców... Dorosłe życie polega na usamodzielnieniu się... Forum jest to zbiór tematów aby każdy uczestnik gry, wypowiadał się jak może, ale prawda jest taka że tu pomagają nam moderatorzy i na dodatek Tygrys... W wywiadach z Tygrysem często pada pytanie "Czy szykuje się jakiś update..." Jeżeli oczekujecie czegoś nowego, sami się sobą zainteresujcie, i starajcie się najpierw pomóc sobie samemu, a jeżeli nie jest to możliwe poprosić o pomoc oczywiście Mortiisa, ale nie drogą forum lecz e-mailem... Zapewne ktoś odpisze, ale tutaj znów problem "Bo czekam długo na odpowiedz" Wybacz, ale nie tylko Ty czekasz, i czekasz... Dajmy sobie czasu, bo kto czeka odpowiedz zawsze dostanie...
Nie to że się podlizuje lub inne tego typu rzeczy... Ale pomyślmy, Mortiis jest w takim wieku, gdzie na pewno ma dużo nauki, lub też innych ważnych rzeczy/spraw do załatwienia... On nie ma już 15 lat, i nie jest na utrzymaniu rodziców... Dorosłe życie polega na usamodzielnieniu się... Forum jest to zbiór tematów aby każdy uczestnik gry, wypowiadał się jak może, ale prawda jest taka że tu pomagają nam moderatorzy i na dodatek Tygrys... W wywiadach z Tygrysem często pada pytanie "Czy szykuje się jakiś update..." Jeżeli oczekujecie czegoś nowego, sami się sobą zainteresujcie, i starajcie się najpierw pomóc sobie samemu, a jeżeli nie jest to możliwe poprosić o pomoc oczywiście Mortiisa, ale nie drogą forum lecz e-mailem... Zapewne ktoś odpisze, ale tutaj znów problem "Bo czekam długo na odpowiedz" Wybacz, ale nie tylko Ty czekasz, i czekasz... Dajmy sobie czasu, bo kto czeka odpowiedz zawsze dostanie...
Chyba więcej pisać nie trzeba?
Poza tym dziwi mnie, że uważacie, że Mortiis w ogóle nie interesuje się grą, ani forum.
Oczywiste jest, że nie odpisze na Wasze raporty, jeżeli są one napisane w taki sposób, "Cześć Mortiis, dostałem bana, lecz nie miałem bota, proszę o jego zdjęcie". Takich wiadomości ma pewnie dziesiątki, więc je lekceważy.
Bodajże Tygrys lub nawet Mortiis pisał, że jeżeli dostałeś bana, Gm'owi musiało coś nie pasować w Twoim zachowaniu.
Druga sprawa, Pacc. Już któraś osoba pisze, że gdy wspomnicie o PACC'u, Mortiis zaraz odpisuje. I bardzo dobrze! Chyba zależy Wam, żeby go otrzymać? Jeżeli Mortiis oleje tą sprawę, na forum powstanie 1000 wątków krytycznych, "Mortiis, zapłaciłem, a nie mam PACC'a".
To chyba tyle.
Zgadzam sie z tymi co pisali przede mna....
Sapiecie bo Mortiis odpisuje w sprawach pacca a gdyby jakas kasa nie doszla czy cos to wszystko byloby na Mortiisa...
Z drugiej strony to prywatne zycie...Nie bedzie siedzial 24/7 ...zrozumcie...
Tez musi chodzic na studia , moze gdzies jeszcze pracuje...?Zrozumcie...
Bald Drah
01-10-2008, 17:36
O tym mówi.ę że Mortiis to nie maszyna :) Ale wiecie ...
Bald miałes restart mózgu czy co że takie byki stawiasz XDXD
@Topic
Tak jak pisali nie którzy wyżej Mortiis nie otpisze na wszystkie wasze raporty bo ma też inne sprawy. Mówicie że Mortiisa nie ma w grze??? hahaha ten kto miał lub ma otsa wie że jest taka komęda(nie pamiętam jak się nazywa)że jest sie niewidzialnym ale całkowicie a nie jakies gwiazdki. No to na tyle
Sunrise Hope
01-10-2008, 21:05
Fee Conte 21:03:02
Glan stał gdzies na invisiblu
Fee Conte 21:03:06
napisalem cos o glanach
Fee Conte 21:03:08
i 18 dni bana
Fee Conte 21:03:12
21:01 Mortiis: za pisanie pojebanych rzeczy sa pojebanie dlugie bany
Idz poleruj...
EDIT: Poleruj dokładniej bo ja nie gram via sunrise hope od pół roku :( Widać jak bardzo się interesujesz serverem.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.