Zaloguj się

View Full Version : ?mierdz?ca BOMBA ahsuahsuahushaush

Peps
01-10-2008, 21:43
No więc mam pytanie jak zrobić śmierdzącą bombę takimi "domowymi" sposobami? Chodzi mi oto żeby BARDZO śmierdziała.

Nie wiesz? NIE PISZ!!!
Nie piszcie poszukaj bo szukałem na youtube,maxior,google.
Owszem były wyniki nawet bardzo dobre ale składniki bardzo trudno dostępne,podam przykład do jednej śmierdzącej bomby był składnik sierść psa lub kota(bomba działa i jest na prawdę super) tylko że ja nie mam ani psa ani kota, co może mam zabrać się za psa sąsiada??? NIE SĄDZĘ
PROSZĘ O MĄDRE ODPOWIEDZI

Może ktoś na tym forum interesuje się takimi rzeczami?jak tak to niech się udzieli w tym temacie!!!

Daaron
01-10-2008, 22:19
Na twoim miejscu zrobiłbym tak:

Weź butelke i do środka dodaj np. jaja (zmielone, ugotowane), pomidory, coś od siebie sperma, siki etc. jeżeli cię na to stać nawet kau, różne inne warzywa owoce. Odstaw butelke w piwnicy lub innym miejscu do którego rzadko kto zagląda i zostaw. Po miesiącu (najlepszy okres czasu) weź butelkę i zrób lub kup petardę jak największą przyklej taśmą klejącą do butelki tak żeby było dużo szczelin podpal lont i rzuć w publiczne miejsce zapach jest nieziemski i pośmierdzi badzo długo u kolegi przed blokiem tłumy się zbierały bo nikt tego nie chciał sprzątać Xd. Pamiętaj zbuki z jajek są najlepsze.

Pozdro
Daaron

Nema Lypy*
01-10-2008, 22:29
Poprostu zostaw pare jajek az zgnija rzuc w kogos albo gdzies np w szkole i masz smrod gwarantowany :]

Peps
01-10-2008, 22:32
ok dzięki za posty (wypróbuje twój sposób Daaron)

MOŻNA ZAMKNĄĆ