PDA

View Full Version : Apelacja do Gm

Pallaeon
02-10-2008, 16:52
Chcial bym w imieniu wielu graczy zglosic nagminne lamanie regulaminu przez graczy. to co sie dzieje na APO o jest gorzej niz tragedia:( nie mozna teraz normalnie bic lvl:mad: zawsze jak przyjdzie wiekszy lvl to cie wyrzuci z respa i nie masz nic do gadania tak samo biora lot z potworow i nic nie da sie z tym zrobic. Dlaczego Gm-owie nic z tym nie robia?? przecisz w regulaminie pisze ze to jest zabronione:mad: Prosil bym o wieksze zwracanie uwagi na to, poniewarz APO traci na tym graczy bo mniejsze lvl nie moga normalnie expic!!:( prosze o zrobienie z tym porzadku:(

Sea Ranger
02-10-2008, 16:55
No pisałem już w innym temacie, że powinni zatrudnić paru nowych gm'ów w celu pilnowania porządku w grze ;] Wiem co się dzieje na APO, już się przyzwyczaiłem, ale przydało by się z 3 nowych gm'ów.

Vi$eko
02-10-2008, 17:04
poniewarz

Ponieważ Nie.

Nie pasuje nie graj, tak to już jest na APO.

Slave
02-10-2008, 18:28
@up
Tylko ze apo kiedys takie nie bylo ! Owszem zdazalo sie lamanie regulaminu ale byly kary za to (Dluuuugie kary) i mimo ze nam obrabiali dupy za to , jakis porzadek byl i ludzie chociaz troche bali sie. A teraz z tego co widze z tego co przegladam forum z tego co laze po mapce DnO. I takie jest moje zdanie, a wy piszcie co chcecie.

P.S jezeli w regulaminie jest taki pkt dotyczacy wbijania na respy kradziezy lootu GM wrecz musi cos z tym zrobic (Kazdy gracz zakladajac konto akceptowal ten regulamin). Wiec to mowi samo za siebie.

Pozdrawiam Slave

@Down
Gratulacje Brafooooo szczerze nie wiem po co to pisales zrobiles chyba z siebie wiekszego idiote niz jestes no ale nic. Trzym sie cieplutko

@Eight Ball
Nie ja tu rzadze. Po za tym co mi to da ze wroce ? Szkoda mi nerwow , czasu. A pewnie gdybym wrocil :P Daje wam 1h i bylo by z 40 tematow dla czego ban :> Bylo minelo Mortiis ma nowa "ekipe" (powinienem zastosowac tutaj liczbe poj.) ktora sie "stara" utrzymac wszystko na swoim miejscu (moim zdaniem lekko im to nie wychodzi) to chyba tyle ;]

jajonasz
02-10-2008, 19:36
Ponieważ Nie.

Nie pasuje nie graj, tak to już jest na APO.

No to ine graj proste...
Nikt cie nie zmusze...a ze dzieje sie to co sie dzieje to nikogo juz nie dziwi...
Cya

Co za debilizm, i egoizm użytkowników... lol, tylko na taką odpowiedź was stać? nie wypowiadajcie się na forum, bo w ten sposób ośmieszacie się swoim intelektem.

A co do autora tematu, żal ci nic nie da. Nie będzie nigdy starego dobrego APO. Władcy tego ots'a są zbyt tępi aby to zmienić. Możesz jedynie pisać raporty, poparte mocnymi dowodami (w postaci screenow).

Eight Ball
02-10-2008, 21:11
A teraz z tego co widze z tego co przegladam forum z tego co laze po mapce DnO.

Z tego co widzę, to powinieneś wrócić.. tak samo jak Coguar i Graydon.