PDA

View Full Version : Tasker - bot?? Opinia, pomoc, BAN?

Siekusss
02-10-2008, 21:31
Nie wiem czemu zamknales moj temat. ale ja chcialem tylk opini! Wedlug mnie zblazniles sie troszeczke poniewaz bales sie raczej postow typu mam racje, a mowiac ze tasker sluzy do cw. m lvl to jeszcze bardziej sie pograzasz w swojej glupocie bo chyba naprawde nie wiesz do czego ten program sluzy.

podtrzymuje moj poprzedni temat i prosze o dalsze wypowiadanie, a jak modelator znowu zablokuje to ja znowu otworze temat.

Moze modelator sie wypowie na ten temat czy nie mam racji bo poprzednia wypowiedz nie zachwyca inteligencja jak i programoznactwem.

pozdrawiam.

p.s jeszcze do uwagi modelatora "tasker cwiczy m lvl" wybacz ale ruchy myszka kiedy ja nia kieruje robia to samo. Teoretycznie wiec po teorii modelatora mozemy sie spodziewac wszyscy banow za ruszanie myszka ( bo to bocenie jest):D

SKAD WZIELISCIE TAKIEGO MODELATORA?? HAHA PozdR ;*

Criss
02-10-2008, 21:35
Ćwiczenia mlvl, ale to nie Ty ćwiczysz, tylko program, a takie coś na apo jest nazywane botem. Tak samo scar nie jest przeznaczony do tibii, tylko ktoś stworzył z tego bota.

tak samo scar Gm-owie go nazwali botem bo pomagal!
No właśnie a w regulaminie pisze że nie wolno korzystać z takich programików.

Siekusss
02-10-2008, 21:36
W tym problem ze nie cwiczylem m lvl-a :(

Criss - WLASNIE!! nie znam scara... przyznam sie, nie interesowalo mnie to i nie bedzie interesowac. ale jak sam mowisz scar nie jest pod tibie czy nawet pod apo!! jest to program obcy tak jak Ip changer - dla rl tibi jest uznany jako bot bo zmienia ip prawdziwej tibi!! takich przykladow jest setki!! takie programy sa wszedzie! nie wazne do czego! mowie ci DO KAZDEGO PROGRAMU JEST KOLEJNY PROGRAM! tak samo scar Gm-owie go nazwali botem bo pomagal!

Dexoti
02-10-2008, 21:48
Niestety ,ale takie coś jest zabronione...
Radzę przeczytać regulamin na stronie punkt 11.
Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.
A Modelatory sie same biorą :) Może w końcu ten post Cię oświeci.

Slave
Tasker - Program sluzacy do nagrywania pewnych czynnosci (np ruchy myszka) nastepne odtwarzanie tych ruchow. Obecnie Taskery daja naprawde wieksze mozliwosci.

Drugim przykladem jest Scar niby program graficzny :P A jednak jest zabroniony sam sie domysl dla czego.

W Tibi takie programy sa zabronione gdyz bardzo czesto ludzie wykorzystuja wlasnie takie programy do trenowania swojego magicznego lvla.

11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.

Wiekszosc ludzi wykorzystuje wlasnie ten program do bardzo Zuoooo wrogich czynnosci.

Dla twojej wiadomosc ten program nigdy nie bedzie legalny na zadnych serwerach ! (Nie wazne jak go nazwiecie Bot czy nie bot)

A teraz taki maly offtop

SKAD WZIELISCIE TAKIEGO MODELATORA?? HAHA PozdR ;*
Popisales sie naprawde. Ciekawi mnie z kad Ty sie urwales ?

...mowiac ze tasker sluzy do cw. m lvl to jeszcze bardziej sie pograzasz w swojej glupocie bo chyba naprawde nie wiesz do czego ten program sluzy.
Ta Ty jestes Evul "haker" Przepraszam za moderatora ze nie wie -.-

Ogolnie rzecz biorac w moich oczach jestes nAAb i Twojej glupoty juz nic nie przebije :>

Jesli dalej nie wiesz dla czego tasker jest uwazany za bota to znaczy ze jestes eeee... jak by to ujac frajer.

Pozdrawiam

Busst
Zrozum człowieku, że uznawane jest to za bota.
Można nim ćwiczyć magic lev, i nie obchodzi Nas, czy to robiłeś, czy nie.
Mogłeś podnosić tym ściany, wyrywać drzewa, rzucać ludźmi, nieważne co nim robiłeś, ważne, że go używałeś. ( < to jest ironia, jakbyś nie wiedział)
Tak samo odpowie Ci Tygrys, Mortiis, czy inny z GM'ów.

Dostałeś ostrzeżenie za double post, dostaniesz warna, jeżeli założysz kolejny taki temat, dostaniesz bana na IP, jeżeli nie zastosujesz się do tego, co napisałem.