PDA

View Full Version : Dexoti = Z?y Mod

Hrater
03-10-2008, 22:34
Koleś nawet nie zna podstawowych praw, rządzących tym forum... Tu Kazdy ma prawo sie wypowiedziec... Nie widzialem, żeby kiedykolwiek któryś z modów zamykał temat w dziale "Hyde Park"...

Jeśli dostane bana albo warna za tego posta, to będzie to Twój pierwszy poważny błąd Dexoti ;)

Tre Cool
03-10-2008, 22:36
Nadgorliwy, niedoświadczony, wyciągnięty z kapelusza. Wracają stare porządki, czyli kompletne olewanie userów. Już otwarta rekrutacja była lepsza.

Puszu
03-10-2008, 22:54
Wczoraj zostalem zbanowany za normalna gre. Akurat expilem na lordach jak zostalem bez przyczyny zbanowany za bota -.^ ktorego nie posiadam i nie posiadalem nigdy. Po tym wszedlem na palka ide expic na giant serpenty i po 2 na klacie normalnie jak zawsze bilem i oczywiscie blysk i rowniez ban...Po prostu smieszne... Jest jakas mozliwosc zeby to jakos zalatwic czy mam bez winy czekac 10 dni? ... Oczywiscie dostalem bana od Dexoti.
Jezeli ktos dobrze gra to odrazu musi miec bota?
Moje nicki to Puszu Knight i Killeros

Kowal GieKSa
03-10-2008, 23:01
Dla mnie ten GM to pomylka, wczoraj widzialem jak podszedl do kogos do traina i pisze Siemka, jestes?, Na to grasz mu odpowiedzial ze tak.On wtedy napisal "Nic tak tylko pytalem" jak jakis podrzedny idiota.....

Hrater
03-10-2008, 23:04
Dla mnie ten GM to pomylka, wczoraj widzialem jak podszedl do kogos do traina i pisze Siemka, jestes?, Na to grasz mu odpowiedzial ze tak.On wtedy napisal "Nic tak tylko pytalem" jak jakis podrzedny idiota.....

To dobrze... Sprawdzal czy nie ma wosso na trainie ustawionego ;d

Busst
03-10-2008, 23:09
Tak to jest, GM zbanuje Was, ponieważ będzie wydawało Mu się, że macie bota.
Nic na to nie poradzicie. Ani ja, ani Wy, jedynie Mortiis może coś zrobić, ale jak wiemy, jemu na rękę, że ktoś się tym bajzlem zajmuje.

sinek
03-10-2008, 23:10
Niewiem nie znam jeszcze nie miałem doczynienia z nim ale widze ze tu qrwa żal dupe ściska komus ze nie on dostał GM czy Mod.
Dobrze że banują bo na otsie rospusta i nic więcej to co sie dzieje to jakas porazka.
A szkoda gadac bo to i tak nie wiele zmnieni wszedzie Wosoo i tyle.

Puszu
03-10-2008, 23:23
Mam jakas mozliwosc skontaktowania sie z Mortiisem? Bo zostalem naprawde nieslusznie zbanowany...

Elvanish
03-10-2008, 23:32
Skoro mogę, to odpowiem na pytanie Dexoti'ego które mi zadał w poprzednim temacie.
Mianowicie:

Czyli jeżeli nie interesują mnie znajomości w tibii i na forum o niej, to jestem no-lif'em wg.Ciebie?
Nie wiem jak u Ciebie ale mi wystarczą rl koledzy.Pochwal się ile Ty czasu 'zmarnowałeś' na sprzątanie forum i na myślenie że jesteś fajny

Wg. mnie jesteś no-lifem bo siedzisz w Tibii 7-8h dziennie. Posiadanie przyjaciół w Tibii nie jest cechą no-life'ra. To jest raz.
Dwa. Kumple na tym serwerze bardzo Ci się przydadzą. Bez nich w ciężkich chwilach będzie Ci naprawdę cholernie ciężko i nie wyrobisz. Tylko kumple nadal utrzymują mnie na tym forum. Prócz nich nic mnie tu nie trzyma, odkąd Mortiis zabrał mi moda.
Ile godzin poświęcałem na moderowanie? Dziennie? 1,5 - 2 h.
Pamiętaj. Rl kumple są najważniejsi, jednak jeśli chcesz na tym serwerze pociągnąć dłużej bez kumpli na forum/w grze, to źle trafiłeś. Nie tutaj.

Nema Lypy*
04-10-2008, 00:32
Ta jak dzisiaj trenowalem sobie w trainach wlaczylem dzwignie na 10 min odszedlem od kompa za potrzeba wracam banned na 11 dni za boty? Widocznie Detoxi zyje jeszcze w komunie o sorry potomek hitlera (Germanizacja) poprostu spadaj na drzewo :]

Ákananto
04-10-2008, 02:43
No wszyscy jestescie wspanialiiii... A oczywiscie Dexoti zly..
Powiedz mi, o jakie prawa rzadzace tym forum ci chodzi? O to ze Super Moderator ma wladze jaka tu panuje? Bo innej zasady nie widze.. Skoro cof dal mu Sp i Tutora to chyba wiedzial co robi, reszta to raczej nie powinna nikogo obchodzic, tyle z mojej strony widzenia, udzielam sie tu rzadko ale przynajmiej widze co sie dzieje

Jeśli dostane bana albo warna za tego posta, to będzie to Twój pierwszy poważny błąd Dexoti ;)

Straszysz go? Co ty mu mozesz zrobic? Narysujesz w paincie kolo i bedziesz mu wciskal na banie ze to kwadrat? Nie zrozum mnie zle ale widze ze wy chcecie aby to forum podlegalo wam a nie wy forum..niestety, prawda jest okrutna

Sys3k
04-10-2008, 09:40
Ja ostatnio lece przez city lajtowo ide sobie expic a tu nagle kick myslalem, ze neta Mi odlaczylo " Twoja Postaoc Zostala Zbanowana Za Macro/Boty -,^

Ehh .. ;D

Armia Fansite
04-10-2008, 09:49
A kto to jest? Drugi Adios? Xd

Fifeks
04-10-2008, 12:04
Zgadzam się z Akanato... Wszyscy narzekają na forum i grę, że nie ma Gm'ów dobrych i Moderatorów. A gdy takowy przyjdzie, źle bo dał komuś bana (niesłusznego). Czy był słuszny czy nie to jego sprawa. Wy powinniście przestrzegać regulaminu. Wypowiadać się na temat na forum, nie przeklinać ani nic... A w grze nie botować ani nic (zapewne robi to 80% graczy).

Dobrze że w końcu ktoś nowy przyszedł : )

Crayon
04-10-2008, 13:44
Wiecie. Bo On tu jest do moderowania a nie kolegowania się z internetowymi dzieciakami....
I proszę Go nie nazywać No-Liferem, bo nie jesteście Jego Matką a tym bardziej Ojcem.

PS: A czemu uważaliście, że to ja ? Dexoti nie ma takiego fajnego '^' w nicku, więc nie może być mną...

@Akananto
Też Cię lubię ; *
imo posiada się kwalifikacje...

Hrater
04-10-2008, 13:49
Straszysz go? Co ty mu mozesz zrobic? Narysujesz w paincie kolo i bedziesz mu wciskal na banie ze to kwadrat?

Mi nie chodzi o gre... Bo w grze mi nie zawinił narazie niczym... Chodzi mi o jego "moderowanie forum"...

Ákananto
04-10-2008, 18:10
PS: A czemu uważaliście, że to ja ? Dexoti nie ma takiego fajnego '^' w nicku, więc nie może być mną...

Wdłg mnie posiadasz bardziej kfalifikacje na klauna niz na Super Moderatora, ale cuz, to jest moje zdanie

#Down

Cuz sie pisze z ironi a kfalifikacje napisalem tylko dlatego ze nie wiedzialem ze robie blad? Pozatym jebac to

mikiel
04-10-2008, 19:43
kfalifikacje, cuz
Kwalifikacje i cóż się pisze ; d
^topic
Mi to zwisa ;x

Funnyx iksDe
04-10-2008, 19:54
Wdłg mnie posiadasz bardziej kfalifikacje na klauna

hahahhah kfalifikacje hahahahhaha, dobre

@topic

Moim zdaniem jest nieodpowiedzialny i nie doświadczony i nie powinien być tym kim jest teraz. Ale nie ja tu rządze ;/