Zaloguj się

View Full Version : Yyyy?

Duffenzho_bżdonc
03-10-2008, 22:24
Nie wiedziałem gdzie to dać to dałem tu. = D
Jak mialem 400+ zrobilem orba, wyrzucilem go. Tak samo z Crystal Life.
A teraz potrzebne mi sa na klapki. Pytanie : Jak zrobic klucz bez orba i crystal life? ;/

Mozna z noob chara wziac crystal life i orba i dac na glówna postac ktora posiada ciastko? ;d

Eight Ball
03-10-2008, 22:37
Mozna z noob chara wziac crystal life i orba i dac na glówna postac ktora posiada ciastko? ;d

Można. I to chyba wszystko wyjaśnia xd

Masz bone?

Pozdro.

_JąkoOoŚ_
03-10-2008, 22:41
o ile pamietam to starczy ze jedna osoba bedzie miala klucz wejdzie i na trade bedziecie sie nim wymieniac

major naprawde tepy pies
03-10-2008, 23:02
orba mozna miec cudzego ale crystal trzeba miec swoj...............wiec zapomnij o klapkach

up
FAIL

Ser@fin
03-10-2008, 23:10
<$>Up:
Nie rozsmieszaj mnie :o Nie trzeba miec lf swojego. Wystarczy ze poleci ci z dragona. -.-

<$>Topic:
No szkoda troche ;/ Ale musisz sie pomęczyc na dragach, albo wziąsc od jakiegos nooba lf. :< Pozdroo =* A i mielismy razem isc na klapy, noobku :<

Lost Girl
04-10-2008, 09:16
@up
Lol to nic Ci nie da próbowałam tak i nic nie szło. Musisz mieć te rzeczy z questa. Jak dasz rade to wykonaj je innym charem i przerzuć

Old Dzolo/Seba :)
04-10-2008, 10:38
Albo weź od jakiegoś nooba, za 10cc Ci sprzeda. Ja to samo miałem Masterem, orb był już wcześniej wykonany ale gdzieś się posiał, jakiś noobek dał mi orb i sysko gra xD