View Full Version : [ARMIA 7.6] Sprzedawanie Nimfy i Dwarfa
Pall Posion
03-10-2008, 22:28
Witam mam propazycje do sprzedaży nimfy i dwarfa ponieważ jak ktoś kupic nimfe a potem chce zwykłą mieć postac to musi placić 1kcc a jak by sie dalo sprzedac nimfe to by sie zwruciły pieniądze i by nietrzeba było wydawać 1kcc i jak ktos chce zmienic outfit z Nimfy na Dwarfa to musi znów płacić 5kcc to jak by sie sprezdalo nimfe z 5kcc to by mogło sie kupic Dwarfa:).
Koleś słuchaj! Czy ty masz j.polski w szkole? Czy tam Ciebie uczą budować zdania? Czy jak piszesz dyktando to też w jednym zdaniu bez kropek i przecinków?
@topic
Nic nie ruzmiem z tego...
Lushoffy Shapoffy
04-10-2008, 10:54
Witam mam propazycje do sprzedaży nimfy i dwarfa ponieważ jak ktoś kupic nimfe a potem chce zwykłą mieć postac to musi placić 1kcc a jak by sie dalo sprzedac nimfe to by sie zwruciły pieniądze i by nietrzeba było wydawać 1kcc i jak ktos chce zmienic outfit z Nimfy na Dwarfa to musi znów płacić 5kcc to jak by sie sprezdalo nimfe z 5kcc to by mogło sie kupic Dwarfa:).
oryginalny tekst. Powinien on wyglądać tak :
Witam.
Mam propazycje do sprzedaży nimfy i dwarfa, ponieważ jak ktoś kupic nimfe a potem chce mieć zwykłą postac to musi placić 1kcc. Jak by sie dalo sprzedac nimfe, to by sie zwróciły pieniądze i by nietrzeba było wydawać 1kcc. Jak ktos chce zmienic outfit z Nimfy na Dwarfa to musi znów płacić 5kcc. Jak by sie sprezdało nimfe za 5kcc to by mogło sie kupic Dwarfa.
hmm... nie? Czemu? Bo za towar zapłaciłeś, to z jakiej racji przy Twoim zwrocie ma Ci ktoś oddać pieniądze?
Witam...
Co to w ogóle za pomysł? -.-
Ciągle ktoś narzeka, że na sewerze jest za dużo pieniędzy, a ty byś chciał za kupioną nimfe lub krasnala dostawać np. 100lvli później zwrot wydanych pieniędzy? Żałosna propozycja.
Dziękuje żegnam.
@Up
No to po co się spieszysz? Jakieś wyścigi masz na chacie? Albo ograniczony czas z zegarkiem w ręku na komputer?
żal umiecie czytać jakoś tego nie widze koleś pisał szybko i nie patrzył sie na co pisze a po co wam kropki i przeciki żal was ja sie zgadzam powini zrobić żeby można było sprzedawac nimfe i kupić dwarfa
@Elan
Lepiej takich rzeczy nie mów bo to świadczy tylko i wyłącznie o Twojej inteligencji... Sory ale mnie w szkole uczono że zdanie powinno się kończyć kropką a zdanie złożone przecinkiem... Podam zły przykład
Byłem w szkole dostałem laczka ale pani powiedziała mi że moge poprawić poszedłem do domu widzialem mame ktora chciala mnie wyzywać a ja szybko ucieklem pozniej sie okazalo ze mama nie chciala mnie wyzywac tylko mnie ostrzegła
Dobry przykład
Byłem w szkole dostałem laczka. Pani powiedziała mi, że mogę poprawić. Poszedłem do domu i zauważyłem mame. Pomyślałem sobie, że chcę mnie wyzwać dlatego szybko uciekłem. Jak się okazało mama nie chciała mnie wyzwać tylko mnie ostrzegła...
To tylko przykład dla elana, który jeszcze nie rozróżnia poprawnie zbudowanych zdań.
Boze jaki pomysl... prawie tego nie zrozumialem jak to czytalem.Jak niechcesz tracic kasy to nic nie kupuj -.- proste i logiczne.
Jak chcesz sprzedac swojego dwarfa/nimfe to idz na allegro.
Jedyne co mogę teraz napisać to N/C J.polski KooX naucz się nim posługiwać......
Pomysł jest tak głupi, że nie wiem co mam zrobić.Jak byś nie wiedział to NIMFA i Dwarf zostały wprowadzone po to, aby zmniejszyć ilość pieniędzy na Servie.
szalony kowboj
06-10-2008, 17:05
niech przynajmniej zrobia ze np kupujesz dwarfa i mozesz go zmieniac z outfitami pacc/facc
Orange CooL
06-10-2008, 17:14
Pomysl bezsensu niecherz niekupuj proste
@up jak czytam twoje posty to az mi sie rzygac chce ;/
ale po co zamieniac?
Powinna być możliwość zmiany Nimfy na inne Outfity i ewentualnie dokupienie np. dwarfa do nimfy w ten sposób mamy wszystkie outy ;p.
Boze jaki pomysl... prawie tego nie zrozumialem jak to czytalem.Jak niechcesz tracic kasy to nic nie kupuj -.- proste i logiczne.
Skoro nie zrozumiałeś to dlaczego piszesz i odpowiadasz na pytanie którego nie rozumiesz? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem jedna osoba napisała że, nabazgrał następne 5 pisze to samo nabijanie postów i warna byś już miał ale, to nie moja sprawa...
@Topic
Twój pomysł mi się nie podoba jest zbyt tandetny po co mi nimfa jak moge ją sprzedać i mieć dwarfa kiedy tylko zechce? Mielibyśmy to co opisałem powyżej za 5kcc każdy outfit w nieokreślony czas.
szalony kowboj
07-10-2008, 20:48
jestem ZA!!!
<40znakufffffffffffffffffffffffffffffffff>
dajcie temu noobiwi bana jaki on jest dyrny. ciagle glupie tematy zal go -.-
Mym zdaniem takiego czegoś wogóle nie powinno być , ewentualnie z biegiem czasu nowe outfity.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.