PDA

View Full Version : [STRONA APO] Mo?liwo?? wystawienia i wykupienia zamówienia pacc

kaktus
05-10-2008, 14:41
Ideą tego pomysłu jest wprowadzenie możliwości wystawienia zamówienia pacc - czyli odsprzedanie za kcc zamówionego przez nas "premium time"
Jak się to będzie odbywać?
http://img412.imageshack.us/img412/5052/pacczakcchn6.jpg
Co do ostatniego pkt. Nie mówić że nie możliwe.. Na tej zasadzie domki są przypisywane.... Gdy zdecydujemy się wystawić nasze zamówienie, pacc zostanie nam aktywowany tylko i wyłącznie po zakończeniu licytacji w której nie złożono ofert wykupu.

A więc... Mortek i tak nic nie straci, bo aby wystawić trzeba pierw zamówić.. Jest to też wygodniejsze dla lol lvli u których brak kcc. Nie będą musieli wchodzić na allegro... Bo wystarczy kupić pacc, a przy większym zainteresowaniu będą mogli zainkasować trochę więcej kcc niż na allegro za tą samą kwotę.. I ukróci to fale nobów z tekstami " sprzedam pacc za kcc/sms" których jedynym zamysłem jest "daj zaliczke i się pierdol". Wszystkich zalet tego rozwiązania wymieniać nie będę..

@Dark
A tak teraz nie jest?? Ile alegrokidów jest.. No to wprowadzić limit ilości wystawionych zamówień przez jedną osobę..

Dark Pajdochleb
05-10-2008, 14:52
No moim zdaniem dobry pomysł. Ale z drugiej strony przyjdzie nowy gracz(bogaty w rl życiu) i kupi nie wiem pacc na 6 miechów i sprzeda za kcc i będzie miał więcej kasy niż taki 500lvl+ (biedny w rl życiu) oczywiście o to biedny chodzi mi z tym że nie ma na tyle kasy żeby wydawać na grę jaką jest tibia czy tam nie chce wydawać bo to bez sensu. Pozdrawiam

Master Sio
05-10-2008, 15:05
no koles gz pomyslu jak gm tego nie zakceptuje to zal lol xD moze jeszcze cos wymysl bo masz dobre pomysły xd

GrulixBaned
05-10-2008, 15:26
Na razie jest to pomysł zbędny. Tak Tygrys mówił co do roboty mają. Skończyć nowe wybudowane miasto, dal..sza robota Tygrys obiecywał na roku coś zrobić i trwają prace nad silnikiem Apo 8.X więc nie gadajcie o planach za 1 rok. A poza tym jest początek roku i studenci mają dużo do roboty wiem coś o tym. To nie jest podstawówka, że nie chodzisz do szkoły nie uczysz się, tylko trzeba wydorośleć uczyć się a nie na kompie 24 na dobę i cieszyć się, że lvl wbiłeś. Mortiis jest studentem i musi się uczyć. Robić skrypty/mapę/silnik. Jestem dumny z Mortiis'a bo sam wszystko robi a nie siedzi na dupie i tylko mówi co inni mają robić.

Duffenzho_bżdonc
07-10-2008, 15:17
@Up
Magnus to wie.. Matura niedlugo -.- .
@Topic
Zajebisty pomysl, szkoda ze sam autor tematu zjebany UAHUEAHUEHA!

Quiet v 2.0
09-10-2008, 07:18
Zajebisty pomysł. Mam nadzieję, że go wprowadzą.

Pozdro

Daaron
09-10-2008, 10:27
No mi się podoba dzięki takiemu czemuś rzeczywiście zmniejszyłąby się ilość osób które kupują na allegro bardziej opłacałoby się sprzedawać PACC. Dodam taki punkt jeszcze:

Podczas gdy ktoś kupił PACC od innej osoby automatycznie z jego dp wyciągana jest dana kwota jeżeli jej nie ma lub po prostu oszukał należy się jakaś kara.

Ciekawe czy to wejdzie w życie widze że, ostatnio nawet to HP/MP dla postaci magicznych zostało rozpatrzone (po kilku miesiącach). Ale co do tego wątpie Mortiis pewnie będzie myślał że, to nie jest potrzebne bo jest? :D

Pozdro
Daaron

Silkroad
15-10-2008, 16:17
Propozycja jak najbardziej Good :P Bardzo mi się podoba nieliczna mądra propa na forum :P Jeżeli Mortiis to zrobi to Chwała mu! :P Mniej złodzieji= Mniej nóóbów= Lepsze APo :P Mortiis skorzysta xd

Morfeusz
21-10-2008, 14:55
Pomysł do Banii bez sens i co jak ma Mortiis zarobić jak by połowa ludzi kupowała pacc za kcc??? Wy myślicie tylko o swojjej przyjemności ale dzięki temu pacc jest za PLN to ten serwer jest najlepszym w Polsce i chodzi bez zastrzeżeń.

Bondi
21-10-2008, 17:45
No w końcu jakiś porządna propozycja! :) Jestem jak najbardziej na tak. Ale czy wprowadzą? Wątpię. Pozdrawiam.