PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] domki

szalony kowboj
05-10-2008, 21:11
Mysle ze dobra propozycja jest unowoczesnienie domkow. Mam na mysli to, by mozna bylo wieszac na scianach kolorowe tapestry. Przeciez glownie do tego one sluza. W tibii 8.0+ zawsze mozna wieszac tapestry na scianach i jest duzo lepiej. Prosze zebyscie sie tym zajeli poniewaz nietylko dla mnie jest to bardzo wazne. Pozdro APO

Bysiek
05-10-2008, 21:21
yyyy a czemu to jest takie ważne??;s Bo dla Mnie to nie jest takie ważne....
Głupi temat ;s

szalony kowboj
06-10-2008, 16:50
a czemu to jest takie ważne??

a dla mnie np jest i dla innych napewno tez bo jakby mozna bylo je wieszac na scianach to odrazu ladniej by domek wygladal a tak sa "gole" drewniane sciany czy cegly

Mc Maciek
06-10-2008, 18:02
Takie małe umilenie? Czemu nie ;) I wydaje mi się, że jest wykonalne, widziałem OTS na 7.6, na których można wieszać tapestry na ścianach ;)

Jestem na TAK.

Orange CooL
06-10-2008, 18:15
Noo chociaz jeden porzadny temat (wrescie)

Wiec zaczne jestem na tak raz jak gralem na hmm podajze na jakims Mazurskim ots 7.6 widalem juz to wiec popieram!

Lost Girl
06-10-2008, 18:17
Zaczynacie dobrze myśleć. Mi tam by się takie coś przydało. Jakby jeszcze były takie tapestry co można lotnać z potworów tylko to by było ciekawe ale chyba już nie wykonalne ;o

Mabra
06-10-2008, 19:00
Dobry pomysl , ale watpie zeby Mortiisowi chcialo sie bawic w takie pierdoly , ma duzo innych spraw na glowie.

jacek3332
06-10-2008, 19:11
A ja mam pytańko na temat domków. Czy da się dokupić do niech łóżka? A jak tak to za ile?

szalony kowboj
07-10-2008, 20:07
A ja mam pytańko na temat domków. Czy da się dokupić do niech łóżka? A jak tak to za ile?

da sie w Ank(pacc) 50cc za lozko/hamak.

Mysle ze te tapestry to by urozmaicily troche te APO:] a to duzo roboty raczej niejest. Moze jak Mortiis znajdzie czas to sie pobawi;]

Zaczynacie dobrze myśleć. Mi tam by się takie coś przydało. Jakby jeszcze były takie tapestry co można lotnać z potworów tylko to by było ciekawe ale chyba już nie wykonalne ;o

a po co je lootac z potworow jak masz je w sklepie u Obiego(500gp ea)??