PDA

View Full Version : Zanim napiszesz...

Malkin
06-10-2008, 19:54
Witam, z racji, że wszyscy krytykują Mortiisa, za to że nic nie robi, za nim napiszesz kolejny durny temat, że Mortiis nic nie robi, przeczytaj to !

Wstęp
Prosta rzecz, miałem kiedyś własny serwer grało 30~ graczy, i już miałem pełne ręce roboty, często były bugi, naprawiać trzeba, problemy z PACC, itp, a co dopiero na apo, jest tu około 500 osób on-line, jakie dopiero są błędy!

I
Bugi, problemy graczy
Częstą rzeczą na serwerze są bugi, Mortiis bez przerwy musi je naprawiać, zabiera to bardzo dużo czasu, wytężania umysłu, cierpliwości. Problemy graczy tak samo, Mortiis odpowiada na e-maile (dostaje dziennie 200 wiadomości), na które stara się odpowiadać, w grze, raporty, z różnymi problemami graczy.

II
Skrypty
Wykonanie skryptu jest bardzo, ale to bardzo męczącym zajęciem, robiłem kiedyś podstawowe skrypty, to wiem, a co dopiero skrypty na apo?
Mortiis musi siedzieć na kompie długo, żeby zrobić porządny skrypt.

III
Najazdy, eventy
Od czasu do czasu, na apo są najazdy bądź eventy, i tu Mortiis znajduje czas zabawy dla Nas, eventy zawsze są fajne, możliwość zdobycia dobrych nagród.

IV
PACC
Dodawanie Pacc, dziennie na apo pacca wysyła około 30-40 osób, myślicie, że Mortiisowi się chce codziennie dodawać pacc, jak by chciał, to by dodawał pacca co np. 3 dni.

V
Podsumowanie
Ja osobiście cieszę się, że mamy na apo Mortiisa, i szczerzę mu współczuję, bo jak ja miał bym się zajmować taką robotą, to bym wolał odmówić!
Za nim założycie kolejny temat, że Mortiis to, Mortiis tam to, to proszę, porównajcie co Mortiis robi dobrego, co złego.

PS. Proszę o podklejenie.

Drako o.o
06-10-2008, 19:58
ta......

tak to nic nie da szczegolnie w dziale inne
no ale gratz checi...

nigdy sie to nie zmieni

chodzbys co robil zawsze w oczach graczy nie bedziesz robil nic tyle

xxXTibiomanxxX
06-10-2008, 20:00
To co napisałeś jest prawdą , nie wątpie.
Nigdy nie narzekałem na Mortiisa i na innych Gmów(może raz ;) )
A Ci co narzekają niech przestaną grać na APO i po kłopocie.

Mabra
06-10-2008, 20:03
Bardzo dobrze to napisales chociaz jeden madry ktoremu sie chcialo... mnie tylko czasem denerwuje to ze nie odpisuja na raporty ^^ a tak to zadnych skarg na ekipe.

Clizz
06-10-2008, 20:07
Bardzo dobrze to napisales chociaz jeden madry ktoremu sie chcialo... mnie tylko czasem denerwuje to ze nie odpisuja na raporty ^^ a tak to zadnych skarg na ekipe.
Na jakie raporty nie odpisuje ? PLX chakli mnie ukradli mi... prosze oddaj
albo DAWAJ PACC ZLODZIEJU,gm daj tp do xxx.
Zgadzam sie z tematem i czemu wszyscy wielbia tak tygrysa? moim zdaniem on sie obija tygodniami a mortiis charuje ale niewiem jak to jest a ci ludzie tez niewiedza gadaja co im najdzie

Kamilos xD
06-10-2008, 20:28
Popieram... Tez kiedys miałem serva ledwie 15 osób a na emile dostawałem moze z 50 wiadomosci ,wiec współczuje mortiisowi i Gz ze taki temat zrobiłes

Vi$eko
06-10-2008, 21:57
Tak, tylko ile % graczy i forumowiczów dostosuje się do tego, przecież na forum wchodzi 40% [?]

Z resztą, zawsze znajdą się tacy, którzy mają na celu zniszczenia APO, tak jak ja ;)

lemoneek
06-10-2008, 22:07
Na jakie raporty nie odpisuje ? PLX chakli mnie ukradli mi... prosze oddaj
albo DAWAJ PACC ZLODZIEJU,gm daj tp do xxx.
Zgadzam sie z tematem i czemu wszyscy wielbia tak tygrysa? moim zdaniem on sie obija tygodniami a mortiis charuje ale niewiem jak to jest a ci ludzie tez niewiedza gadaja co im najdzie

Szczerze Mortiis robi te skrypty..Ale to aż tak długo czasu nie zabiera niż robienie mapki.Więc dlatego Lubimy nie wielbimy tylko LUBIMY!Tygryska

Można powiedzieć że on tą mapę całą zrobił jemu zawdzięczamy najwięcej zaraz po Mortiisie bo to on założył ots..

Tylko po hu*a taki zje**ny temat?

GrendFader
07-10-2008, 15:55
Tak, tylko ile % graczy i forumowiczów dostosuje się do tego, przecież na forum wchodzi 40% [?]

Z resztą, zawsze znajdą się tacy, którzy mają na celu zniszczenia APO, tak jak ja ;)

Popieram nareszcie coś mądrego powiedziałeś może nie 40% może nawet mniej
APO poprostu jak statek zaczyna Tonąć i nic my zwykli gracze nie oradzimy

Moim zdanie Mc Maciek Busst to za mało Trzeba zrobić nabór na GM`a w grze a nie tylko na forum takiego który siedział by ciagle i banował maco/noobow
i innych

To koniec Pozdr0