View Full Version : Pytanie o nowego klienta na APO :P
Witam chciałbym się dowiedzieć kiedy tak na oko będzie nowy klient na APO. Zależalo by mi bardzo na szybkiej odpowiedzi ponieważ cała masa ludzi używa nielegalnych oprogramowań, a słyszałem, że klient ma blokować wszelkie wspomagacze. Mam wielką prośbę żebyście przyłożyli sie do pracy nad owym klientem. Z góry dziękuje za odpowiedź.
GrendFader
07-10-2008, 15:52
Narazie albo wcale przez najbliższy czas nie bedzie nowego klienta APO
Ponieważ 7.6 jest najlepsza dla otsow takich jak APO
Sam osobiscie też chciałbym nowego klienta ale trzeba w takie coś włożyć dużo pracy
To Koniec pozdro All
.Viseko.
07-10-2008, 15:52
Chodzi Ci o Tibie 8.00+?
Jeżeli tak, to jeszcze poczekasz sobie długo.
Nie moii drodzy chodzi mi o własnego klienta przez którego np. nie bedzie podszebny ip changer żeby sie połączyć z ots :)
@down
Zaufaj mi, że będzie takie coś niedługo tylko nie wiem właśnie kiedy :(
Cfaniak2d
07-10-2008, 17:11
Takie coś to sobie samemu każdy robi. A nie ma takiej możliwości zrobienie klienta przez którego nie będą włączane boty, bo to nie możliwe :] Jakby takie coś było to już dawno z pewnością byśmy to zobaczyli.
kamillos75
10-10-2008, 19:02
jemu chyba chodzi o clienta tibi 7.6 ale taki co blokuje boty, ktoś nad nim pracował ale już nie pracuje więc niewiem czy będzie ;/
juz ten temat miedzy ekipa byl rozmyslany ale jak dobrze pamietam to Grom pracowal nad clientem no a Groma nie ma wiec teraz ktos nad nim pracuje i znow dodatkowa praca dla jednego z Gmow wiec poczekamy zobaczymy
@down
ale mu chyba nie chodzi o to zeby sam sobie zrobil clienta tylko napewno ktos mu powiedzial czy gdzies tam na forum doczytal ze kiedys byly plany nad clientem "anty botowym"(niewiem jak to nazwac) i chbya pyta o to kiedy on zostanei skaczony ...
GrulixBaned
10-10-2008, 20:01
Był taki klijent nie wiem przez kogo zrobiony nie pamiętam jak się nazywał ale w news było, że działał on w 95 %. A co do klientów edytowanych tibia.pic to poradnik na forum znajdź i przerób sobie. Lepsze swoje niż czyje bardziej będzie Ci się podobać.
Mc Maciek
10-10-2008, 20:12
http://rapidshare.com/files/151967185/APO.rar
Tutaj jest mój klient APO (najświeższa wersja). Nieco starsza wersja dostępna jest na Fansite kamillosa. Osobiście polecam tą, do której podałem wyżej linka :)
Ajj dzięki Maciek, ale mi chodzi właśnie o tego klienta żeby blokował boty i każdy gracz musiał by go mieć :)
mateuszkosz 2.0
11-10-2008, 09:37
Thx maciek za klienta a co do tematu powinni zrobic cos takiego bo jak ide to mnie szlak trafia jak widze kogos z wosso a widze co druga osobe
Gpiotras
11-10-2008, 15:19
No dobra zrobi Maciek taki klient APO ale ci co maja wosso scara lub jakies inne gowno to sobie sciagna ip changera i tibie 7.6 i bede jechac dalej na bocie więc nie ma sensu robic takiego klienta chyba ze by dodali na stronke apo i usuneli ze stronki ip serva to wtedy tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.