View Full Version : Pytanie!Laptop?
Siema mam prosbe zebyscie mi doradzili najlepiej jakbyscie mogli zapodac jakis link z aukcja.Chodzi o to ,ze chce kupic sobie laptopa szczegolnie do internetu nie musi byc super tak zeby styknaol do neta czasami do jakies lepszej gry itp .Jak mozecie napiszcie jakie proponujecie parametry chyba bede kupowal z komisu ,bo taniej i nie chce przeplacic dlatego prosze o pomoc:):D
Cfaniak2d
07-10-2008, 17:17
Proponuję brać laptopa z prockiem CORE 2 DUO. Pamięć RAM to tak standardowo 1-2gb. No i trzeba uważać na karty graficzne. Żadnej zintegrowanej! Lepiej brać grafe 512mb na szynach 256, niż 1024mb na szynach 256, bo i tak tego nie wykorzysta. Lub też jaki¶ zestaw tańszy z grafa 256mb na szynach 128 ;]
GrendFader
07-10-2008, 17:35
Polecam Laptopy Hp Pavilon
Wszystki modele sa lux do internetu sam mam swoj± kafejke internetow± mam takie 2 laptopiiki hp Pavilon pozniej dam edit i dam model
moim zdaniem laptopy sie nie oplacaja tylko przeplacasz najlepiej wejdz na www.komputronik.pl tam sa dobre sprzety i spoko ceny lepiej poskladaj sobie stacjonarnego kompa i masz full wypas :)
Cfaniak2d
07-10-2008, 18:19
@UP
Jak mog± laptopy się nie opłacać? Przecież nie weĽmiesz sobie komputera stacjonarnego jak gdzie¶ wyjeżdzasz. Widocznie Przemas ma takie lub podobne zapotrzebowania.
Druga rzecz to komputronik.pl wogóle gównia** sklep, ponieważ tam jest drogo, albo co¶ im sie pomyli i sprawę do s±du trzeba kierować ... Jeżeli kupować kompa stacjonarnego to samemu składac lub kupić z jakiego¶ sklepu komputerowego internetowego i nie drogiego niż kupić złożony w byle jakim sklepie, tym bardziej na allegro haha :D
Polecam dell inspiron 1525 super laptop sam posiadam i jestem zadowolony :)
2gb ram
160gb hdd
Intel celeron duo 1,73
karta grafy 456mb
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.