Zaloguj się

View Full Version : Co tu zrobic z dzieleniem KONTA_WA?NE i Boty!!

Koralowy
08-10-2008, 09:24
Witam , mam pytanie , rozumiem ze 3/4 osób grających na APO to boty , jak nie graja cały czas na botach to włączają je "tylko na qesty"
tylko ze k@#$% QESTY są od jakiegoś lvlu i to GM określa, jeśli nie jesteśmy ich wstanie wykonać normalnie to po co włączać bota i zgrywać LESZCZA??lepiej dobić parę lvli i legalnie QEST zrobić i byc zadowolonym a nie isc na łatwiznę i oszukiwać samego siebie , za co powinno być Delate postaci po pary Banach (i w tym GM sie myli , gdyby tak było to zachował by się przeszły porządek na APO, tylko ze albo GM się boi takiej decyzji, bo banuje poważnie za nic, albo uważa ze boty są nie zbędne na APO bo jak by kasował postacie OTS by padł itd)

A teraz odwołanie do Game Mastera , proszę się na poważnie zając takimi postaciami jak : Scix , Blacksmith , Edzio First , z tego co wiem na tych kontach gra parę osób(nie jest to info uzyskane od GRACZY chcąc zaszkodzić komuś), ( po czym osoby się chwalą ze nabiły 1 k lvl w parę miesięcy) czy tak ma pozostać?? to chyba niedopuszczalne.Jak dla mnie bez uzasadnienia blokada postaci na co najmniej 30 dni.

Obawiam się ze po tym poście, osoby w/w chwilowo zaprzestana dzielenia konta dla zaufania.

PS: nie interesuje mnie krytyka za błędy czy coś, jesli umiesz mi zwrócić uwagę idz lepiej do szkoły i się poucz a nie grasz cały dzień.

Heroes Rooker
08-10-2008, 09:28
Powiem jedno jest jak wiesz zabronione używanie programów wspomagające grę typu macro , mc itp...
Tak samo sharowanie konta też grozi banem.Tak samo za boty na długi czas
Pozdrawiam.

Quiet v 2.0
08-10-2008, 09:32
Ja bym najpierw zbanował na 30 dni a przy 2 banie deleted postaci. Jednak Mortiis nie zrobie tego, ponieważ boi się że OTS straci graczy i nie będzie kasy na pacc :( moim zdaniem to by pomogło zdobyć graczy, ponieważ nie byłoby tych wszystkich noobów.

Co do botów to ja bym zezwolił tylko na skilowanie. Bez mlvl itp. Tylko naciskanie dzwigni, bo czasem nie zdąrzy się nacisnąć.

Ser@fin
08-10-2008, 12:02
A teraz odwołanie do Game Mastera , proszę się na poważnie zając takimi postaciami jak : Scix , Blacksmith , Edzio First.

Normalnie to bym Cie chyba udusil ale ostatnio tez mi sie wydaje ze Scix nie jest jedyny... Muszą byc dwie osoby skoro raz z kims pisze spoko looz, nastepny raz ta osoba pisze ze nie bylo takiej rozmowy. -.-

Co do tematu, masz 6 lat, podniecasz sie swoją ortografia i botami. Ja juz w swojej grze dostalem 12 banów za boty, w tym 4 na jednej postaci, wiec juz nie ryzykuje utratą 630 knighta. Teraz gram uczciwie. Co racja to racja, otrzymuje satysfakcje jak expie normalnie, i wbijam high level, nie maniaczac botem. Lecz... Po czasie zaczyna sie to robic nudne... ;/ Wbilem na bocie 2 lvle... Wiec duzo i tak mi to nie dalo... Jedynie bany... I miesiace zmarnowanej gry... A dodam ze SCIX NIE GRA I NIGDY NIE GRAŁ NA BOCIE.

Dziekuje :<

Daaron
08-10-2008, 13:20
[CENTER]Witam , mam pytanie , rozumiem ze 3/4 osób grających na APO to boty

Aha więc twierdzisz że, ludzie to boty sztuczna inteligencja?

@Topic
Nic na to nie da się poradzić boty są, były i będą. Na dzielenie konta nie ma sposobu skoro jest logowanie z jednego IP.

Po co piszesz takie tematy jest to tylko głupi temat do nabijania postów a co najlepsze niczego tym nie zmienisz więc temat zbędny.

adrianeq :)
08-10-2008, 14:45
Dołączam się do Twojej wypowiedzi ;) I dodaje użytkownika który od początku gry jedzie na bocie... sieka mówiła że będzie go miała na oku chociaż nie ma ;/
jestem na 100% pewien bo jeszcze mi mówił na priv to po pierwsze, a po drugie sprzedawał bota Wosso na allegro za kase na Apo. Ten gracz to:
Caz Pall

ÓnDet
08-10-2008, 14:54
A teraz odwołanie do Game Mastera , proszę się na poważnie zając takimi postaciami jak : Scix , Blacksmith , Edzio First , z tego co wiem na tych kontach gra parę osób.

Wydaje mi sie ze scix napierdala ze swoim przyglupim bratem bo wreszcie pol dnia i cala noc przez 3 miesiace??;o black gra sam... edzio ...hmm tez bym sie zastanawial ;] ale .. pff ich sprawa

za bota? phii 30 dni 2 ban delete

Co za nuub, ale racja Blacksmith gra z całym Mc'donaldem i dlatego wbija tak lvle

I co ku... zazdroscisz mu psie?? bo on wpierdala w MC'donaldzie a ty suche bulki z ulicy?:| pzdr...

Techniks
08-10-2008, 15:13
[CENTER]
A teraz odwołanie do Game Mastera , proszę się na poważnie zając takimi postaciami jak : Scix , Blacksmith , Edzio First , z tego co wiem na tych kontach gra parę osób(nie jest to info uzyskane od GRACZY chcąc zaszkodzić komuś), ( po czym osoby się chwalą ze nabiły 1 k lvl w parę miesięcy) czy tak ma pozostać?? to chyba niedopuszczalne.Jak dla mnie bez uzasadnienia blokada postaci na co najmniej 30 dni.

Scix gra sam na 100...
Black tęż ,a co do edzia to nie wiem nie gadam z nim ;p
Poza tym 1k lvl w nie całe 3 miesiące(w tym wakacje) u Druida to nic.
Rp w max 3 miechy tak samo ; >
Tak na marginesie to co Cię obchodzi to ,że ktoś szybko wbił lvl i jakim sposobem ?:> Zazdrość?

Niebieski Irys :*
08-10-2008, 17:16
H@H@H@H@
Scix i Blacksmith w parę miesięcy? :) Blacksmith gra około półtora roku więc jak nie wiesz to się nie wypowiadaj ; d
A co do botów i delete account. Jestem za!

.:Speed Fireman:.
08-10-2008, 17:32
Człowieku co cię obchodzi kto gra ile, jaki ma lvl i czy uzywa botow. To ich prywatne życie i mogą robić z nim co chcą. Być może przemawia przez ciebie zazdrość?
Zajmij się grą i przestać społecznić na innych jak 3 letnie dziecko. Gdybyś sam sharował albo używał byś botów to pewnie nie miał byś nic przeciw takiemu postępowaniu.
pzdr

Funnyx iksDe
08-10-2008, 17:33
Hehe no jak ktoś chce dzielić konto to mu tego nie zabronisz. . . Nie masz nic do gadania w tej sprawie, jak ktoś chce bocić to boci, jak dzieli konto to dzieli, a jak gra normalnie to gra :)xD

Koralowy
09-10-2008, 11:29
Gorąco pozdrawiam osoby które tak myśla że "co cie to obchodzi kto jak gra itdProblem w tym ze to gracze tworzą ten OTS i go w pewnym sensie promują wśród innych, a co mnie to obchodzi?? własnie to dzieciaku ze masz pewnie 200 lvl albo 800 kupiony na Allegro i się tym kręcisz??

Obawiam sie ze z takim podejściem jak większosc ludzi odpisało na mój post daleko nie zajdziemy, Mortiis i cala reszta załogi APO to garstka wśród około 600 graczy, Adminow jest przypuśćmy 4, nie sa w stanie z wszystkim sobie poradzić i jak czytaliście na stronie głównej apelują o zaprzestanie nie uczciwej gry, zresztą co to za przyjemność kupić sobie postać czy grac na bocie lub szarowac?? A to że SCIX nie gra na bocie wiem, natomiast "Blacksyf" gra i wielu innych ale wszyscy w 3-kę których w/w dzielą się kontem, i na przyszłość trzeba pomagać Administratorm a nie im szkodzić bo to ONI ZBUDOWALI TEN OTS DLA NAS A NIE DLA SIEBIENIE WIEM CZY ZDAJECIE SOBIE SPRAWĘ jakie koszty ponosza za oplacanie serwera? a ile maja z tego korzyśći?? z doświadczenia wiem ze znikome.

a i jeszcze dla wiadomosci czopqa Daaron nie interesuje mnie siedzenia na forum a w du... mam ilość postów jak dla mnie Moderator może mi je zerować, mnie to nie kreci dzieciaczku.

Dede Lionheart 2
09-10-2008, 12:16
Scixa znam dobrze, cały czas gra nim 1 i ta sama osoba i jestem tego pewna. :)

Tidy
09-10-2008, 12:36
"bo banuje poważnie za nic, albo uważa ze boty są nie zbędne na APO bo jak by kasował postacie OTS by padł itd"
Z tym się zgodzie Dzieci Buszu zapierdzielają na scaR albo WosSSo a ja dostaje Bana ze Stoje w mniejscu i Daje sio Pffff,,,,,,, jeden Z gemow mi pisze ze mnie widzal mortis jak uzywalem macro Yo DLACZEGO NIE DOSTANE OSTRZEŻENIA JAK INNI? zal expia od 9-21 i ręka im sie nawet nie zmęczy Co nie? psss.... Albo Np taki Fightter Wielki kozak włącza Bota na pvp albo jak się leje i kozak ze bije większe lvl a na spama z ue wylecza sie w biegu na ukos do full hp od 3 zimow z h lvlami zal ce człowieku oszukujesz sam siebie .... i co jak expisz wsadzasz uha po dupę i muwisz ze Mortiis cie nie złapie Ogarnij Moim Zdaniem trzeba zainwestowac w program anty Bototwy jak w CS każdy zapierdziela na bootach a jak ktos expi dzien i nocc to bana dostaj kurde zajefajnie .....
Wtedy Pokazcie Swoje PRO PVP
PoZDrO !!!!!!!

Master Shidishi ^^
09-10-2008, 12:49
Co za nuub, ale racja Blacksmith gra z całym Mc'donaldem i dlatego wbija tak lvle

Caz
09-10-2008, 16:02
Dołączam się do Twojej wypowiedzi ;) I dodaje użytkownika który od początku gry jedzie na bocie... sieka mówiła że będzie go miała na oku chociaż nie ma ;/
jestem na 100% pewien bo jeszcze mi mówił na priv to po pierwsze, a po drugie sprzedawał bota Wosso na allegro za kase na Apo. Ten gracz to:
Caz Pall

Yo a jak by inaczej przecierz Caz Pall tzn. ja gra na bocie...
Bo co... bo w wakacje wbiłem dużo lvl to znaczy to, że bot poprostu w 2 miesiącu wakacji sobie pograłem dłużej niż ty i wbiłem ten lvl i to cię nie poiwnno obchodzic jeżeli jakiś z GameMasterów chce zapraszam niech mnie sprawdzi czy gram na bocie, a co do ciebie to poprostu pograj dłużej to wbijesz sobie troche lvl a nie siedzisz przed depo szczeniaku i ludzi przezywasz nie każdy jak ty ma 13 lat i jeszcze pstro w głowie.

Wredny typ
09-10-2008, 16:41
Shidishi weź zerowcu sie nie oddzywaj. A co do blacka itd... oni nie maja botow... shidishi predzej ty masz bo zakladales glupi temat o legalizacji botow. Niech zostanie jak jest. Ale porobic delete, lecz przed tymm popisac z graczem.

P.S
Shidishi nie udzielaj sie bo znowu cie pofraguje -.-

Oxidosis**
09-10-2008, 17:52
Co do botów to ja bym zezwolił tylko na skilowanie. Bez mlvl itp. Tylko naciskanie dzwigni, bo czasem nie zdąrzy się nacisnąć.

Fail. Lecisz do podpisu.

@Topic

Scix gra z bratem, Caz pall maniak jebany i boot, ja swoim 600 ms'em kiedyś rozwalałem jego 580 rp, chociaż on boot a ja nie.

Drako o.o
09-10-2008, 19:14
jestem za kasacja konta po ilus tam banach

a co do blacksmitha to moze go i nie lubie ale on poprostu skonczyl juz szkole srednia i moim zdaniem student albo gdzies pracuje dlatego tak wbija

*^Fran3q^*
09-10-2008, 20:33
@up
No pracuje, pracuje xd Mc Donalds's zaprasza : P

@topic
Jestem za delete postaci za 2-3 jakiekolwiek bany. Tyle ze co do sharingu jezeli ktos przekazuje postac komus, no albo sprzedaje to ban powinien byc ale nie powinien wplywac na delete. Chyba ze Mortiis chce stracic polowe graczy bo przeciez gdyby nie to ze ludzie sprzedaja konta to zamiast 300 osob online byloby tylko polowe tego xd

Master Shidishi
09-10-2008, 21:36
Shidishi weź zerowcu sie nie oddzywaj. A co do blacka itd... oni nie maja botow... shidishi predzej ty masz bo zakladales glupi temat o legalizacji botow. Niech zostanie jak jest. Ale porobic delete, lecz przed tymm popisac z graczem.

P.S
Shidishi nie udzielaj sie bo znowu cie pofraguje -.-

Tak na marginesie to ja jestem Master Shidishi a nie ten thief <Master Shidishi ^^" Pazdzioszek zabije Cie za to !!