View Full Version : [ARMIA 7.6]Nowy wygl?d
jacek3332
08-10-2008, 18:34
Co myślicie żeby dodać nowe offuty (nie wiem czy tak dokładnie się to pisze) tak jak w tibi RL. Czyli żeby można było robić je w misjach itp. Co o tym myślicie?
Takich rzeczy nie mozna zrobic na Tibi 7.6. Chcerz takie otufiny idz na ots 9.0+ lub RL Tibia. W 7.6 Nie mozna tego wprowadzic only w dwarf i nimfa mozna zmieniac kolory
Teraz kazdy ktos napisze posta to tylko by nabic bo ja wyjasnilem
Cfaniak2d
08-10-2008, 19:01
No faktycznie nie da się zrobić addonów, ale za to można dodać culty itp. :)
Takich tematów było xXxXx. Jak chcesz pozbierać addony to zapraszam na Guardie xD
To może jeszcze ja nabije posta tak jak moi dwaj poprzednicy(pisze tego posta bo pan z 2 posta wszystko wyjaśnił i żeby ci up byli "dotknięci")
@topic żęby nie było .....(w miejscu kropek jest- cytuje Naiczer-a Takich rzeczy nie mozna zrobic na Tibi 7.6. Chcerz takie otufiny idz na ots 9.0+ lub RL Tibia. W 7.6 Nie mozna tego wprowadzic only w dwarf i nimfa mozna zmieniac kolory)
Silkroad
08-10-2008, 19:43
Myślisz że jak jesteś inny to fajny? Jeseś noobem co nie wie co to opcja szukaj, o addonach było setki razy na Apo i zawsze było na Nie! Tak samo ja głosuje. Jestem na nie bo to Tibia 7,6 i addonów... NIE MA! Jestem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.