View Full Version : [Armia 7.6] Rookquard.
Magnatek
09-10-2008, 12:00
Witam , ja i wielu innych chcieliby zmian na rooku.
A wiec :
Trainery - Mogą zostać (wielu mowi że są zbędne, ale na dobicie skilla w sam raz...z resztą nameczyli się ze zrobieniem)
Respy - Wszystko pasuje jak najlepiej...ale jak się wbije 200lvl to co dalej ? :O Nolia , Władca Rooka...jak z nimi rozmawialem nie mają juz po co grać...a to chyba źle ?...ja proponowałby zrobić jakiś większy jeden resp z nowym monsterem od 200 lvl'a i 2 questy od 300 i 500(wiadomo że nikt nie wbije takiego lvl ale to bedzie Motywacja oczywiście nagroda na wypasie)
i w taki sposób rook sie utrzyma...
Boty - Szkoda gadać nawet na rooku mają (zbieranie pieniędzy , leczenie się , skillowanie.
Items - Akurat to wszystko jest idealnie dobrane nic dodać nic ująć
Proszę wszystkich o komentarze i Pomysły
No i oczywiscie Rozpatrzenie Prosby o zmianach :)
*^Fran3q^*
09-10-2008, 12:16
Po pierwsze nie wiesz nawet gdzie grasz (patrz: nazwa tematu : s). Po drugie jezeli wg. Ciebie trainery na rooku to dobry pomysl to juz wiecej nic nie pisz. Co do nowego potwora moze byc ale i tak nikt nic nie zrobi. Eq na rooku? Zenada _._ Boty sa takze na mainie i jest to bardziej widoczne niz na rooku a i tak malo co kto robi. Niby banuja 30 osob dziennie ale co to daje skoro caly serwer botuje?
Orzeszek
09-10-2008, 12:18
..Żal. nie gram na rooku i wiem jak to jest nie mieć gdzie expic.
Wg. mnie chcecie expic spadać na maina rook to rook.
Nie będzie sensu jak na rookgardzie będą smigać 300 lvle.
Dla nowej osoby na OTS to bedzie przesada jak zobaczy 300 lvl na rooku to pomyśli co na mainie ?..
Trainer na rooku po co ? żeby były znowu debugi ?..
Zbuntowany
09-10-2008, 13:27
Tak na marginesie to chyba tylko modowie mogą pisać na czerwono, albo te zasady mi się już pomyliły z innym.
A do rzeczy- jak będą questy od 300 lvla to boje się, że będzie jeszcze większa motywacja i więcej rookstayerów.
...a po co?
Z każdym dnie rook przechodzi się co raz dłużej bo 40 lvl siedzi na FACC na rotach i mówi, że nie ma, albo nie wie gdzie expić -.-
Magnatek
09-10-2008, 15:01
Tak na marginesie to chyba tylko modowie mogą pisać na czerwono, albo te zasady mi się już pomyliły z innym.
A do rzeczy- jak będą questy od 300 lvla to boje się, że będzie jeszcze większa motywacja i więcej rookstayerów.
...a po co?
Z każdym dnie rook przechodzi się co raz dłużej bo 40 lvl siedzi na FACC na rotach i mówi, że nie ma, albo nie wie gdzie expić -.-
Głównie chodzi mi też o to żeby pacc zrobić ... no i dla facc Troche Miejsc żeby wbić ten 15 lvl... i utrudnić rookslayerom(facc) gre motywując ich kupnem pacc !!
Prosze o propozycje dałem jedna ale nie oznacza że tak ma być , umie ktoś czytać ze zrozumieniem ???
Chce propozycje a Ekipa Apo Niech to Rozpatrzy dziekuję za żale i bóle...
Mi się pomysł podoba, Wielu ludzi gra na KooQ więc czemu nie mają tego robić dalej?? Questy od 300, 500 lvla?? OFC można zrobić NP. quest zespołowy;o chyba niema takiego :D
Ile było takich tematów? - Milion pięćset sto dziewięćset. Mimo, że sam gram na rook chcę, żeby zostało jak jest. Rook to rook, powinni nawet utrudnić chyba Xd A tak w ogóle to Rookgaard, a nie Rookguard czy jak tam jeszcze piszą Rookgard.
Rook.Men.Mariusz.
09-10-2008, 21:03
Nieważne ile było tematów trzeba to robić na bieżąco może jakiś gm wreszcie cos z tym zrobi.
Dla lov lvl aby szybko wyjść z rooka proponował bym duży resp elfów np takie wieże jak są na mainie (can-demce),i np jakiś resp larv.
Dla h lvl np:
Jakiś monster co daje 20 tyś expa, ma 2,5k hp a loot np taki jak z dark lorda.
I żeby max hity były 250~ i dostępny od 120 lvlu.
I żeby npc mad skupował ten zadupialy loot z bk !!!
K axe-4k
k armor-6k
Bohy-12k
Dragon lance-1cc jest i moze tak zostać
Pzdr.
Magnatek
09-10-2008, 21:34
Nieważne ile było tematów trzeba to robić na bieżąco może jakiś gm wreszcie cos z tym zrobi.
Dla lov lvl aby szybko wyjść z rooka proponował bym duży resp elfów np takie wieże jak są na mainie (can-demce),i np jakiś resp larv.
Dla h lvl np:
K axe-4k
k armor-6k
Bohy-12k
Pzdr.
jedyny mariusz Rozumie że trzeba pisać Te tematy żeby ktoś je dostrzegł...
Dobre Pomysly ale ja mysle z tym questem na 500lvl jak na rl tibi spik sword (legenda)
Dla h lvl np:
K axe-4k
k armor-6k
Bohy-12k
Pzdr.
nie tylko loot z bk powinien skupowac Mad
przydalo by sie jeszcze cos z robic z
Warrior Helmet 4cc ?
Knight Legs 15cc ?
Crwon Shield 2cc ?
Crown Helmet 2cc ?
Vampire Shield 6cc ?
to by bylo chbya na tyle ?
Heroes Rooker
09-10-2008, 23:43
@topic
-Skasować te trainery , powinno być jak dawniej bez tych trainerów
- Quest w stylu ani.- Magnatek po co jakiś tam potworki wystarczy że są dark lordy.
Nolia już nie gra bo ma dosyć.Tak samo władca
- Dla lov lvl mozna zrobić mały respik elfów/
Pozdrawiam.
*^Fran3q^*
10-10-2008, 14:51
przepraszam cię grasz na rooku ? to po Ch* Się udzielasz?
@up
Trainery sa juz na rooku...
Tak gram na rooku mam 100 lvl _._ Cineczeq : o
Jakby nie patrzec to co wy chcecie z rooka main zrobic??
Rook.Men.Mariusz.
10-10-2008, 21:04
Jakby nie patrzec to co wy chcecie z rooka main zrobic??
Main !? zastanów się co piszesz o.O.
To jest ots a nie rl tibia,tutaj chodzi oto zeby sie dobrze bawić.
Rook to rook!!!. Ten wasz kochany rook(nie obrażając osób które grają na rook'u jak i na mainladzie). Moim zdaniem powinien być taki jaki był kiedyś dlaczego????bo jak zostało to już wspomniane na rooku nie powinno być 200lvl 300lvl nie powinno być trainerów ogólnie za niedługo będzie nowy mainlad, więc zastanówce się co piszecie jeśli brakuje wam czegoś to na 100% znajdziecie to na mainie!!.
A i po co dawać nowe bramki lvl'owe z monsterami jakimiś od 120lvl po co nowe npc, a może jeszcze chcecie na rooku miec mpa hmm.. nie najlepiej pandemke lub sapphire(czy jakoś tak) seta???.Rook powinien być rookiem i tego nie powinno się zmieniać to tylko graczom ułatwia grę a gra nie ma być łatwa ma dawać radość z samej gry a nie, że wy wbijecie 200 lvl hmm w 3-5 miesięcy no może wiecej nawet i co wam do da, tak jak byście robili "z igły widły" tak jak robicie "z rooka main".Zastanówcie się.
przepraszam cię grasz na rooku ? to po Ch* Się udzielasz?
Co ci do tego???pamiętaj tu obowiązuje wolność słowa, czyli każdy ma własne zdanie na każdy temat. Jak już ci udowodnił gra na rooku ale nie chce żadnych zmian dodatków, nie jest taki jak ty, że chce żeby rook był leprzy od maina ciesz się co teraz masz i tym gdzie możesz expić bo wcześniej tak nie było.
Respy - Wszystko pasuje jak najlepiej...ale jak się wbije 200lvl to co dalej ? :O Nolia , Władca Rooka...jak z nimi rozmawialem nie mają juz po co grać...a to chyba źle ?...ja proponowałby zrobić jakiś większy jeden resp z nowym monsterem od 200 lvl'a i 2 questy od 300 i 500(wiadomo że nikt nie wbije takiego lvl ale to bedzie Motywacja oczywiście nagroda na wypasie)
i w taki sposób rook sie utrzyma...
To ich sprawa co będą robić i, czy będą grać wbili ten swój 250 lvl i niech expią dalej niech się troche pomęczą od tego jest gra..Możecie mnie obrażać ale ja wyraziłem swoje zdanie na temat tego co się dzieje na rooku z czasem wbije się ten 300 lvl może 400 ale z czasem nie dodawając coś nowego. Masz dużo questów, masz dużo respów po co ci więcej??????Nudzi ci się ić na maina.
Oj człowieku nie ejstem dziewczyną to, że mam taki avatar to nie oznacza że tak jest.
@topic
Magnatek zrozum to, że wiecznie na rooku nie będzie czegoś nowego jeżeli tak dalej będzie, że każda osoba będzie chciała coś nowego na rooku to ma cie drugi mainlad. Trzeba się na trudzić , a żeby wbić ten 200 lvl ale po to jest rook żeby było trudno a ty tylko ułatwiasz grę jeśli ci tak ciężko to idź na main grać
@silver ghost
Trainery oj ludzie jak będą trainery to i będa skile ale to jest rook skiluj sobie na trolach albo na minosach.
NPC po co???? mało wam na rooku jest grałem na rooku też było cieżko ale jakoś nie nażekałem żeby coś dodali na rooku.Zastanow się.
Magnatek
11-10-2008, 09:41
Rook to rook!!!. Ten wasz kochany rook(nie obrażając osób które grają na rook'u jak i na mainladzie). Moim zdaniem powinien być taki jaki był kiedyś dlaczego????bo jak zostało to już wspomniane na rooku nie powinno być 200lvl 300lvl nie powinno być trainerów ogólnie za niedługo będzie nowy mainlad, więc zastanówce się co piszecie jeśli brakuje wam czegoś to na 100% znajdziecie to na mainie!!.
A i po co dawać nowe bramki lvl'owe z monsterami jakimiś od 120lvl po co nowe npc, a może jeszcze chcecie na rooku miec mpa hmm.. nie najlepiej pandemke lub sapphire(czy jakoś tak) seta???.Rook powinien być rookiem i tego nie powinno się zmieniać to tylko graczom ułatwia grę a gra nie ma być łatwa ma dawać radość z samej gry a nie, że wy wbijecie 200 lvl hmm w 3-5 miesięcy no może wiecej nawet i co wam do da, tak jak byście robili "z igły widły" tak jak robicie "z rooka main".Zastanówcie się.
Co ci do tego???pamiętaj tu obowiązuje wolność słowa, czyli każdy ma własne zdanie na każdy temat. Jak już ci udowodnił gra na rooku ale nie chce żadnych zmian dodatków, nie jest taki jak ty, że chce żeby rook był leprzy od maina ciesz się co teraz masz i tym gdzie możesz expić bo wcześniej tak nie było.
To ich sprawa co będą robić i, czy będą grać wbili ten swój 250 lvl i niech expią dalej niech się troche pomęczą od tego jest gra..Możecie mnie obrażać ale ja wyraziłem swoje zdanie na temat tego co się dzieje na rooku z czasem wbije się ten 300 lvl może 400 ale z czasem nie dodawając coś nowego. Masz dużo questów, masz dużo respów po co ci więcej??????Nudzi ci się ić na maina.
To co ty Piszesz jest Śmieszne... Żeby wbic 200 lvl trzeba troche grać ... a żeby 300 mieć...to nic nie mówie.... ale ten quest od 300 ma być zachęta żeby ludzie co maja 250lvl na rooku mieli motywacje żeby grać wiadomo że nie wszyscy bede mieć 300 lvl bo nie jest to łatwy wyczyn na rooku wiec sie dziewczyno zastanów co piszesz...
silver ghostek
11-10-2008, 10:44
1. Co do trainerow to powinny zostac bo nie ma gdzie wbijac skilla broni... Ale np. mozna by zwiekszyc ograniczenie od 75 lvl'a.
2. Moglby powstac resp jakiegos new monstera albo hero.
3. Botom nie da sie zapobiec...
4. NPC ktory kupowalby itemy po cenach rook'a a nie tak jak jest teraz ze ceny u Mada na rooku sa takie same jak na main.
1. Źle napisałeś nazwę tematu...
2. Na rooku i tak jest za dobrze on jest tylko do przejścia a nie żeby na nim tłuc lvl jak na mainie. Jeśli ci sie tam nie podoba to wyjdź postacią rokslayer powinien mieć to do siebie że lvl mu wchodzi jak na rl tibi czyli z 2-6 h a nie że taki 250+ w pól godzinki będzie lvl bić. Bo gra straciła by sens.
Zgodzę się tylko z pomysłem na questy. Nie od 300 i 500 lvla, tylko od 250, 280 i dopiero 300.
Wtedy będzie bardzo duża motywacja.
Silkroad
15-10-2008, 16:37
Trainery-Wywalić to gówno to nie jest Main
Respy-Walnąć Demona ale bez rzeczy lepszych niż fire axe
Boty-Wszędzie jadą na bocie
Items-Zgon... XD
Ogólnie to jestem na nie :P
co by nie zrobili na rooku i tak bedzie nuda bo nie da sie zabijac a czasami ma sie taka wieeeeeeeeelka ochote kogos..... piiiiiip.... ;) =D
i po co ich prosic o cos? przeciez to w ich interesie jest zeby cos zrobic nowego bo im ludzie uciekaja :O wiec GMie do roboty bo zima idzie!! musisz miec kase na cieple gacie!!!!!!!
Moim zdaniem powinni wywalic trainery z rooka i potwory dac inne....
Nie jakies tam Dark Lordy tylko np: najgrozniejsze Hero ;p
old Don Mateo
16-10-2008, 13:04
a moim zdaniem mogli by dać mapę z przed dwóch lat i by zobaczyli jak to się kiedyś expiło i jakie były monstery bo teraz macie tak łatwo że szkoda gadać :( a raczej pisać
a moim zdaniem mogli by dać mapę z przed dwóch lat i by zobaczyli jak to się kiedyś expiło i jakie były monstery bo teraz macie tak łatwo że szkoda gadać :( a raczej pisać
Popieram w 100%
Rook ma być Rookiem, tylko teraz rook to nie wiadomo co...
bo mainem nie mozna go nazwać
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.