PDA

View Full Version : [7,6 ARma]

Master Shidishi ^^
09-10-2008, 14:40
Ja proponuje zrobic cos takiego fajnego ;d dobra przejde do rzeczy bo zas bedzie ze jestem noob i zakładam bezsensowny temat, no ale wcale o to mi przeciez nie chodzi.

Moim zdaniem na APO jest wiele boterów, kazdy to chyba mial okazje zauwazyc i pewnie sam uzywa wielu botów jak anarchy, wosso, scar etc. Moim skromnym zdaniem powinny byc boty legalne, bo i tak je kazdt uzywa. To po co banowac ludzi za boty, ktorzy sie pozniej zniechecaja do tej gry, zamiast to olac i niech se kazdy botuje, proponowal bym rowniez pvp jak na rl tibi, mozna by bylo se pkowac pod depo i miec ban za zbyt duzo zabic jazdaaa na maksa normalnie.

Tak po to za duzo dzis siedze na kompie dokladnie od 4 rano do teraz i troche brzydko pisze sorki

Orson_Pall
09-10-2008, 14:58
i jeszcze czego? To sie kłóci z ide± tego serva, czyli brakiem run i mfów pod hotkeyem (tibia 7.6). Z tym banem za pk to nie zabardzo zrozumiałem. Chodzi Ci o to, żeby nie było skullów, tylko bany za zaduże zabijanie?

MasterQ
09-10-2008, 15:05
Muszę to powiedzieć ; Chyba Cie Pojebało.
Powiedzieć Ci co by się działo?
-Pvp nie miało by sensu bo bot by się bił za gracza.
-Totalny chaos.
-Upadnięcie OTS'a.
Pozdro.

Marik
09-10-2008, 15:36
a po co ci te boty sa potrzebne ? bo sam nei umiesz expic ?:> bys potem plakal jak bys nie mial respa lub by ktos z botem cie bil -.-

jak up napisam server by max miesiac dzialal i Koniec Apo by bylo

Mc Maciek
09-10-2008, 16:31
Wiesz co? Ta propozycja jest niedorzeczna - zalegalizować boty? Zastanawiałe¶ się co to by wtedy było? Totalny sajgon!

Zamykam.