PDA

View Full Version : Co s?dzicie o paleniu herbaty?:D

Master Shidishi ^^
09-10-2008, 14:43
Ostatnio sporo nie jarałem fajek, bo chciałem przestać no ale nie wyszło ciezko mi było, ale nie poszedłęm do sklepu i se zapalilem herbate i w sumie nie było takie złe, tylko brakowało mi tam nikotyny.

Palił z was ktoś kiedyś herbate z lufki? albo skręcił se skręta
(mowa tu o zywaczajnej herbacie, nie ganjii itp.)

ÓnDet
09-10-2008, 14:46
Widac ze masz ostro we lbie nasrane ;d palic herbate?? xd rotfl jeszcze mnie nie pojebalo nie graj tyle w tibie xdd

@down & up a edytowac posty umiesz?? :|

Master Shidishi ^^
09-10-2008, 14:54
Własnie se teraz pale herbatke i wcale nie jest złe, tylko tak po 10 lufce mi sie kreci w głowie, a po fajkach tak nie miałem

Fifeks
09-10-2008, 15:10
Powiem Ci że masz ostro najebane na psychice ; O żeby herbatę palić ; O ; p

Wszystkiemu ścierwu które się pali mówimy NIE ; O

@down
Hah znalazł się lepszy ; >

Xide
09-10-2008, 16:08
@up
ty kur*wa nie lepszy. Chodzisz w jakichś chustach. W takich jakie ty nosisz moja babka chodzi gnój wywalać
@topic
ja też pale herbate i jest zajedwabiście.

Jamniczek
09-10-2008, 16:30
Herbatę się pali. Radzę Ci przestać, bo jest ona o wiele gorsza od ćmika.
I co ma granie w Tibie do palenia herbaty? yy?

Elvanish
09-10-2008, 16:34
Aaa tam. Mi się udało raz zapalić paluszka ! Taki zwykły paluszek. Lajkonik. ;D Na 18-stce u kumpla już mi się nudziło to wziąłem paluszka, poprosiłem kumpla o zapalarę i o dziwo się udało ;D

kajojek
09-10-2008, 18:10
Ja jak bylem maly i nudzilo nam sie z kumplami to jaralismy słomke :D taka drewniana, pusta lodyga. Tez byla faza :D

Lost Girl
09-10-2008, 18:24
Ahh to jest zwykła głupota nie wiem co Ci to da, że palisz. Lepiej było nie próbować i byś miał teraz spokój a tak będzie coraz gorzej. Gdzieś czytałam, że jeden karton papierosów czy tam nawet jedna paczka skróca życie o jeden rok. Z paleniem niema żartów lepiej tego się nie czepiać bo będziecie próbować coraz inne rzeczy spalać [herbaty itp.] i będziecie chodzić jak ćpuny.

Oxidosis**
09-10-2008, 18:27
Widac ze masz ostro we lbie nasrane ;d palic herbate?? xd rotfl jeszcze mnie nie pojebalo nie graj tyle w tibie xdd

@down & up a edytowac posty umiesz?? :|

Ej, Ty w ogóle wiesz o co chodzi?

Widać że mniej niż 14 lat i gówniarz się wymądrza, a chuja wie.

@Topic

Nie paliłem, kiedyś spróbuje xd

....
09-10-2008, 18:32
Aaa tam. Mi się udało raz zapalić paluszka ! Taki zwykły paluszek. Lajkonik. ;D Na 18-stce u kumpla już mi się nudziło to wziąłem paluszka, poprosiłem kumpla o zapalarę i o dziwo się udało ;D

Haha :D. Też pamiętam jak z kumplami paluszki paliliśmy xD. Smak to miały ochydny.

Co do palenia herbaty to myślę, że jest to poprostu głupie... no i z pewnością niezdrowe :P.

Pozdro.

RoZpIeRdAlAcZ
09-10-2008, 18:45
Paliłem kiedyś bardzo dawno reklamy różnegorodzaju ;D
Herbaty jeszcze nie próbowałem, zaciągasz się ?

Master Shidishi ^^
09-10-2008, 18:56
Paliłem kiedyś bardzo dawno reklamy różnegorodzaju ;D
Herbaty jeszcze nie próbowałem, zaciągasz się ?

No zaciągam :D ale dziwnie się po tym czuje tak jakby odurzało, ale tak słabo z Marichuana nie ma porównania ;p Chciałem się dowiedzieć czy ktoś też kiedyś palił, jak nagle potrzebował fajki i nie miał xD

Orange CooL
09-10-2008, 19:11
Oo Widac ze masz nasrane w mordzie w dupie i w musku!

Wiesz lepiej pal se kawe albo pal se mleko dobrze ci zrobi

Niepisze sie lofka tyko Fifka xD

Daaron
09-10-2008, 19:43
@Up
Nie potraficie się wyrażać?

@Topic
Według mnie powinno sie wycofać papierosy z rynku nikt nie paliłby nie byłoby chorób etc. papierosy są na prawde niebezpieczne. Wujek kolegi pali od 3- 4 paczek dziennie robi własne papierosy bo nie starcza mu pieniędzy na paczketo kupuje pół kilo za 39zł i jara jak powalony. Obliczyłem że, wydał w sumie około 21 000zł szkoda kasy ;D. A co do herbaty to palił kuzyn zawijając w papier toaletowy XD. Mówił że, lepsze od papierosów ale w końcu wylądował w szpitalu z objawami astmy której na szczęście nie ma.

Pozdro
Daaron

Rembik
09-10-2008, 21:14
Oo Widac ze masz nasrane w mordzie w dupie i w musku!

Wiesz lepiej pal se kawe albo pal se mleko dobrze ci zrobi

Niepisze sie lofka tyko Fifka xD

a ty za to jesteś mądry :p lufka czy fifka, co to za róznica? :D chyba tylko w mowie

@topic
palenie herbaty jest gorsze od fajek bo jakies substancje inne się wytwarzają, a paliłem raz w życiu, ale zjebany ma to smak, wole fajki lub zielone. Pozdro

.Viseko.
09-10-2008, 21:30
AGdzieś czytałam, że jeden karton papierosów czy tam nawet jedna paczka skróca życie o jeden rok.

Chyba Cie tir piepsznou !1
Jeżeli tak by było, to już dawno bym umarł.
Karton papierosów?Na kartony nie sprzedają, tylko na wagony.Może Ci się coś pomyliło że ktoś mieszka w kartonie a mieszka na peronie ?No nie wiem.Wiem że to są głupoty.

@topic
Nie paliłem harbaty, wole normalne papierosy, dziennie pale 1 paczke i styka Xd.

Kornas Pall
09-10-2008, 21:41
Wycofac papierosy, zalegalizować Marihuane , wtedy nie będzie trzeba palic herbaty xD

Nigdy nie paliłem herbaty i jakoś mnie nie ciagnie xD

Orzeszek
09-10-2008, 23:15

ty masz zaledwie 15 nie wywyższaj się tak psiaku bo Ci do mordy nasram :*

.. co do topiku..

kiedys kolega mi opowiadal ze kupil se 5 gieta i w dwoch tytkach dostal pol na pol z herbata (ogolnie wyjebka dla otlumionych) mowil mi ze muli strasznie sam ogółem nie paliłem i nie zapale..:|

Lepiej kup sobie jakieś najtańsze ćmiki ale nie HERBATKE! :D

jeszcze powiedz że owocową albo z dzikiej róży :D rozbawilo mnie to :)

Syczek
09-10-2008, 23:33
Mogles Crack zapalic a nie jakas herbate

RoZpIeRdAlAcZ
10-10-2008, 06:56
No zaciągam :D ale dziwnie się po tym czuje tak jakby odurzało, ale tak słabo z Marichuana nie ma porównania ;p Chciałem się dowiedzieć czy ktoś też kiedyś palił, jak nagle potrzebował fajki i nie miał xD

Ja tak miałem nie raz, że brakło fajek, hajsu na fajki bo rodzice w pracy ale herbaty nie próbowałem zapalić chociaż chciałem ;D

Guer Revoltado
10-10-2008, 11:12
Ty wiesz co? Naprawde masz na bani palić herbate. A z ta herbata z lufki albo skret z herbatą to normalnie pizgam. No co moge powiedziec. Palenia szlugów nie da sie tak łatwo rzucić. Niestety taka jest prawda. Rzucałem tyle razy no i nic. Lepiej odkładaj sobie jakies drobne na najtańsze szlugi. Polecam Ci za 5.95 . Iguany Blue. Moze cena jest mała ale dobre szlugi. Kopia w płuca a jak kupisz czerwone w tej samej cenie to po spaleniu jednego szluga nie bedzie ci sie chciało z 1h jarac. Pozdro :D

Przemo ziom
10-10-2008, 11:15
Tez pale,a moj kumpel palil i zawsze jak jest w towarzystwie gdzie palą fajki to wezmie sobie i tabake wciagnie.
I móie ze sie mu nie chce,xd/

Crayon
10-10-2008, 14:44
Bardziej kretyńskiego pomysłu dzisiaj nie słyszałem...

The Witcher
10-10-2008, 14:50
Ahh to jest zwykła głupota nie wiem co Ci to da, że palisz. Lepiej było nie próbować i byś miał teraz spokój a tak będzie coraz gorzej. Gdzieś czytałam, że jeden karton papierosów czy tam nawet jedna paczka skróca życie o jeden rok. Z paleniem niema żartów lepiej tego się nie czepiać bo będziecie próbować coraz inne rzeczy spalać [herbaty itp.] i będziecie chodzić jak ćpuny.

Omg... paczka papierosów i mamy jeden rok mniej ??? BUAHUAHUA ! Czyli moi starsi kumple z liceum będą żyli jeszcze około miesiąc:D ?? Khh, dowaliłaś....

Owszem, zawsze coś tam jakieś choroby się potem pojawiają, może TROSZKĘ się żyje krócej, no ale weź.... Gdzie ty to słyszałaś?

@Topic
Omg palenie herbaty... Weź ty się człowieku lecz na mózg....

Osecik
10-10-2008, 15:41
Nigdy tego nie probowalem ;) W ogole palenie jest (jak kazde inne) szkodliwe =) Wiec powodzenia tym co pala!

JaCkAsS
12-10-2008, 17:20
No widzę że ładnie masz, będę musiał spróbować xD haaha :DD

Nawet nie słuchaj tutaj niektórych co piszą że papieros skróca życie o ileś tam czasu, bo to bzdura, każdy ma inny organizm.
A raka nie każdy ma jeżeli pali fajki, raka mają tylko ci którzy mają go jakoś zapisanego w genach, jeżeli zaczynają palić to mają bardzo duże szanse na raka.
Zauważcie że jest dużo dziadków co palą i żyją ;o Bo po prostu nie mieli tego w genach.

Chuj wie jak to do końca było bo się nie znam, ale gdzieś było we wiadomościach ;p

Roftl Master
12-10-2008, 17:40
że jeden karton papierosów czy tam nawet jedna paczka skróca życie o jeden rok.
niektórzy z tego forum juz powinni dawno umrzec...

Przemas
12-10-2008, 20:48
Sprobuj Kawe spalic tylko zebys se ryja nie podpalil;p;p:)

szalony kowboj
12-10-2008, 21:01
Trzeba miec ostro poprzewracane w dynce zeby to palic;p To niszczy cale zycie;/

*MiszczÓ*
13-10-2008, 10:16
Nie masz 25zł?. Tylko 25zł a zabawy na cały dzien :D.

Elvanish

Wacka sobie podpal, moze Ci sie uda.
Powodzenia!!! :)

Triko
13-10-2008, 10:25
Taba - wszystko , smiech , faza(jak sie duzo w hoooy sciagnie).

Pamietam jak na lekcji cale 45 minut tabake sciagalismy z kumplami xD.

Jaralem herbate hoynia z grzybnia...

Ero Senin
13-10-2008, 13:05
Palenie herbaty,papierosów i hooy wie czego to zóooo
Zdechniecie jak psy zóoo xdd

Steve-O
13-10-2008, 14:58
Nie mam zamiaru jarac nic no ale ... raz na melanzu wypilismy wszystko i po kumpla dzwonimy zeby wpadl pogadac a on przynosi zapalare gazete i herbate Xd.. zwykly pic na wode :P A tak po zatym go fajek nigdy sie nie tkne :D a z herbata to byl 1 jedyny raz XD

Guer Revoltado
13-10-2008, 15:07
No widzę że ładnie masz, będę musiał spróbować xD haaha :DD

Nawet nie słuchaj tutaj niektórych co piszą że papieros skróca życie o ileś tam czasu, bo to bzdura, każdy ma inny organizm.
A raka nie każdy ma jeżeli pali fajki, raka mają tylko ci którzy mają go jakoś zapisanego w genach, jeżeli zaczynają palić to mają bardzo duże szanse na raka.
Zauważcie że jest dużo dziadków co palą i żyją ;o Bo po prostu nie mieli tego w genach.

Chuj wie jak to do końca było bo się nie znam, ale gdzieś było we wiadomościach ;p

No wkońcu! Ktoś powiedział coś madrego. Święte słowa JaCkasS-ku. Co prawda sam pale i wiekszosc z rodziny mojego Ojca umarła na Raka więc za kilkanasice lat tez moge sie spodziewać raka. No bo Praa Babcia/Dziadek Umarli na Raka. Siostra Ojca tez umarła na Raka. Brat Ojca ma Raka. Dziadek czyli Ojciec mojego Ojca tez umarł na raka. Hym. Tylko mój Ojciec i Babka sie trzymają. Noo mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle. :D Ale co bedzie to bedzie. No . ; ], ale dobrze, ze to napisałeś bo moze ktos wkoncu zajarzy; D

Rebel 2.0
13-10-2008, 17:57
Ty KUP SE MUSK a nie herbate pal bo Ci wyzre te resztki co Ci w tym glupim lebie zostaly.wiedzialem ze jestes inny ale ze az tak to sie nie spodziewalem tego nawet po Tobie buahahha <idiota?>

Raqq
13-10-2008, 23:59
CO do palenia jak ktoś jest zdziwiony to nie wiem skąd jest.Pali się wszystko herbate, mięte itp..
Dla kogoś kto preferuje legalny tryb życia polecam sklepy dopalacze.com :) Spice Gold (18 złoty) i myśle, że jeżeli ktoś nie ma 'ćpającego' trybu życia powinien upierdolczyć się we 2 jedną torbą.Dla poszukiwacyz wrażeń polecam 'szałwię wieszczą' kop masakryczny :) Kto lubi takie coś to prv :D:D

Rembik
14-10-2008, 17:59
CO do palenia jak ktoś jest zdziwiony to nie wiem skąd jest.Pali się wszystko herbate, mięte itp..
Dla kogoś kto preferuje legalny tryb życia polecam sklepy dopalacze.com :) Spice Gold (18 złoty) i myśle, że jeżeli ktoś nie ma 'ćpającego' trybu życia powinien upierdolczyć się we 2 jedną torbą.Dla poszukiwacyz wrażeń polecam 'szałwię wieszczą' kop masakryczny :) Kto lubi takie coś to prv :D:D

Lepszy Spice Diamond :D Malldi trzeba się kiedyś skumać i sie upalimy razem szałwią ^^ :D a w Smile Shopie dojebane są też te lizaczki o smaku Haszyszu czy Zielska :D Pozdroo i na meczyku z Jastrzębiem się może skumamy :P

BroxiQ
14-10-2008, 20:54
Żeby palić herbatę trzeba mieć ładnie najebane w łbie... Tak robią tylko niedowartościowane dzieci z kompleksami które boją się zapalić normalnego papierosa... Bo boją sie mamy. Nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę.

ÓnDet
14-10-2008, 21:36

@Topic

nie wiem kretynie o co ci chodzi wpierdala debil do lufki/bonia herbaty i jara to ma byc normalne??:|

Skiba 1999
15-10-2008, 12:10
Tak Fajnie sie pali raz zapaliłem 30 i padłem po godzinie i leżałem 2 godziny ale lepiej sie pali 3 bita :)

Gpiotras
16-10-2008, 15:08
ja nie palilem herbaty tylko ... szauwie(nie wiem jak to sie pisze xD) wiecie jaki odlot czulem sie tak jak po maryscie xD

Raffi
16-10-2008, 20:12
Ja osobiście nie paliłem herbaty; ) Ale chyba sobie spróbuje xD Od fajek nie moge sie powstrzymać...;/

@edit
Spróbowałem i powiem Wam, że nawet dobre ale dopiero po 15 lufce miałem zamułkę i prawie zemdlałem xD Ale niezły towarek i świetny pomysł:) Po[Z]dro;)

Raffi
16-10-2008, 21:36
ja nie palilem herbaty tylko ... szauwie(nie wiem jak to sie pisze xD) wiecie jaki odlot czulem sie tak jak po maryscie xD

Jak coś to pisze się szałwia:) a i tak ganja najlepszy towarek jak palisz sobie raz na min. 2 tyg. to nawet się nie uzależnisz:) A po koksie to po pierwszym razie się uzależnisz:)

palon1994
25-10-2008, 11:45
Jak skręcić lolka z herbaty ? <:D> odpowiedzcie

Krul szamanuw
25-10-2008, 11:57
ja pale w piecu i to jest elo o o o o o oo o o oo o oo o o

Oxidosis**
18-12-2008, 19:42
Ostatnio sporo nie jarałem fajek, bo chciałem przestać no ale nie wyszło ciezko mi było, ale nie poszedłęm do sklepu i se zapalilem herbate i w sumie nie było takie złe, tylko brakowało mi tam nikotyny.

Palił z was ktoś kiedyś herbate z lufki? albo skręcił se skręta
(mowa tu o zywaczajnej herbacie, nie ganjii itp.)

SORRY ALL ZA ODśWIEżENIE :d

Nie chciałem robić nowego tematu ^^

Tak, muszę powiedzieć że jarałem herbate ( zrobiłem skręta )

Już nawet nie pamiętam co to było, lipton albo saga ;d ale trochę się zawiodłem, bo to raczej gówniane było, troche mocniejsze od zwykłego tytoniu.

Co do dzieci które mówią, że palenie herbaty to chore na mózg, pewnie nawet nie wiedzą o co chodzi.

Widzicie, ja jakoś nie pale szlugów a herbate czasem, ale z kolegami okazyjnie =]

Żeby palić herbatę trzeba mieć ładnie najebane w łbie... Tak robią tylko niedowartościowane dzieci z kompleksami które boją się zapalić normalnego papierosa... Bo boją sie mamy. Nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę.

Po przeczytaniu tego postu, stwierdzam że to Ty boisz się matki. Zwykła herbata daje mocniej od tytoniu i jebie tak samo jak się zajara, no chyba że Ty myślisz że odpala się szluga i wkłada do herbaty ale nie wnikam.

Wiele Miałem Kont
19-12-2008, 15:53
Ja jarałem w lufce z kumplem i szczerze mówiąc nie jest zbytnio super...
Nie ma tam nikotyny, ani nic fajnego żeby to jarać ;)
Kiedyś paliłem 6 lat fajki, ale na szczęście zerwałem z tym :)