PDA

View Full Version : [Armia 7.6] nowa runa

Wredny typ
09-10-2008, 20:47
Mam pomysł aby zrobić coś dla ek. Mianowicie ms/ed dostali swoje 1hp, a dla ek nic sie nie robi od ponad roku. Np. QOD dali mace dla ek i po co? kto bedzie od nowa skillowal do 120? U rp to nic bo dist to dist, u ms/ed to samo, a wiec QOD to quest nie dla ek. Ale mniejsza z tym. Co wy na to aby wprowadzic nowa rune typu "Fire Bomb" na rl tibii, runa ta stawia ogien 9sqm (3x3). Kazdy wie ze dla ek uhanie z "lapy" na pk to masakra! zleci sie 10 noobków z 15lvlami i wszyscy pchaja, i wtedy 1k ek pada nawet od 800ms. A tak walnie rune pod siebie i nikt go nie bedzie pchal. To moj pomysl odnosnie zrobienia czegos dla ek na Apo. Wg. mnie wyrównało by to znacznie pvp na Apo i wszystkie prof by byly rowno zbalansowane. Jeśli by to było wprowadzone to można zwiekszyc sile wandów u ms/ed nieco slabsza niz mls/c arrow u ek/rp aby jako postacie magiczne mialy ta sile :)

Co wy na to?

Temat pisany na szybko, moga wystepowac bledy ort. oraz stylistyczne.

@Down
Widze, że nie grałeś nikdy charem 1k+. Jak odpale pk pod dp to juz jest 5 osob +++ z nawet nie 100lvlami co pchaja - nie trafisz uhem. a co do Twojego 2 pkt. pod dp jest duzo ludzi, nie ma jak zabardzo biegac i trafiac uhami, a bieganie naokolo temple to nie jest frajda z pkowania.

@Stone
Tak, ale ja nie jestem w 90% apo co ma boty. Uham sie recznie a jak ktos pcha to nie da sie trafic chyba ze uhy na "hoty". Jesli sam biegne i wiem gdzie to trafie, natomiast pchany przez kogos nie ma bata abys trafil. Jak tak umiesz to jestes jedyny na apo.

Człowieku grales kiedys w tibie, bo mam wrazenie ze nie. Spytaj Draka, Assasina, Neka czy da sie trafic jak ktos pcha. Odp bedzie: NIE

@Lemoneek
No ja nie uzywam bota, bo jest on nielegalny i wg. nieuczciwy wobec graczy. Ta runa jest z mysla o uczciwych graczach co mecza sie uhajac na pvp, a jest to tylko 10% apo.

szalony kowboj
09-10-2008, 20:51
Moim zdaniem zupelnie niepotrzebne. Bo po 1 tyle noobow sie zleci raz na rok a po 2 jak zobaczy ze go pszesuwaja to bedzie biegal przeciez nie? niebedzie stal w miejscu

Stone
09-10-2008, 20:59
Jeśli dobrze zrozumialem to chodzi ci o to że trudniej się uhać jeśli ktoś cię popycha? jeśli o to ci chodzi to jest to gówno prawda bo postać przecież caly czas jest na środku ekranu i nie ważne czy cię nie przesuną cyz przesuną o 100000000sqm i tak uhać będziesz się w te smao miejsce
Edit
lol ty niby graleś 1k ek kiedy nawet nie wiesz że przesuwanie nie ma nic do znaczenia jeśli nie trafiasz kiedy cię przesuwają to jka nie przesuwają też nie trafiasz -.- przecież postać caly czas jest w tym samym milimetrze na monitorze -.-

lemoneek
09-10-2008, 21:00
hmm mogli by to zrobić ale i tak większość graczy używa bota:P więc niepotrzebne.

Kornas Pall
09-10-2008, 21:09
Dory pomysł , ale ek vs ek i nikt nie wygra xD

Orzeszek
09-10-2008, 21:09
Pomysl ciekawy, napewno jakas pomoc dla ek. A co do QOD to masz racje. QOD nie dla ek (no moze tylko po to aby zarobic). Tylko jesli bedzie taka runa to pamietaj o destroy fieldach :/ Runa powinna dawac cos co ten destroy field nie zniszczy.

@Stone
No chlopie jestes pro jak umiesz sie uhac gdy pchaja. masz chyba 50lvl apo, bo nic nie wiesz o pvp z tego co widze.

Silkroad
15-10-2008, 16:28
A ten co... Knight jest dobry i tyle. Fire bomb+Nóób ? Weź pomyśl zanim coś napiszesz Knight nie może być idealny Żadna profa oprócz palla nie jest idealna. A ten myśli że 1 hp sorca to odrazu Big kox? Jestem na nie Taki nóób z fire bombami to byłby szok w pi*** Crashy by było.

jestem na Ne.

Peps
15-10-2008, 16:39
A ja popieram pomysł chociaż nie gram rycerzem, ale twórca tego tematu przekonał mnie do tego swoimi argumentami. Naprawdę zrobiło mi się przykro jak pisał o rycerzach bez botów. I według mnie ma rację.
Do tego uważam że na NIE będą tylko te osoby które "bocą" lub osoby ze "zręcznymi" palcami które w miare szybko się uh-ają!