Wredny typ
09-10-2008, 20:47
Mam pomysł aby zrobić coś dla ek. Mianowicie ms/ed dostali swoje 1hp, a dla ek nic sie nie robi od ponad roku. Np. QOD dali mace dla ek i po co? kto bedzie od nowa skillowal do 120? U rp to nic bo dist to dist, u ms/ed to samo, a wiec QOD to quest nie dla ek. Ale mniejsza z tym. Co wy na to aby wprowadzic nowa rune typu "Fire Bomb" na rl tibii, runa ta stawia ogien 9sqm (3x3). Kazdy wie ze dla ek uhanie z "lapy" na pk to masakra! zleci sie 10 noobków z 15lvlami i wszyscy pchaja, i wtedy 1k ek pada nawet od 800ms. A tak walnie rune pod siebie i nikt go nie bedzie pchal. To moj pomysl odnosnie zrobienia czegos dla ek na Apo. Wg. mnie wyrównało by to znacznie pvp na Apo i wszystkie prof by byly rowno zbalansowane. Jeśli by to było wprowadzone to można zwiekszyc sile wandów u ms/ed nieco slabsza niz mls/c arrow u ek/rp aby jako postacie magiczne mialy ta sile :)
Co wy na to?
Temat pisany na szybko, moga wystepowac bledy ort. oraz stylistyczne.
@Down
Widze, że nie grałeś nikdy charem 1k+. Jak odpale pk pod dp to juz jest 5 osob +++ z nawet nie 100lvlami co pchaja - nie trafisz uhem. a co do Twojego 2 pkt. pod dp jest duzo ludzi, nie ma jak zabardzo biegac i trafiac uhami, a bieganie naokolo temple to nie jest frajda z pkowania.
@Stone
Tak, ale ja nie jestem w 90% apo co ma boty. Uham sie recznie a jak ktos pcha to nie da sie trafic chyba ze uhy na "hoty". Jesli sam biegne i wiem gdzie to trafie, natomiast pchany przez kogos nie ma bata abys trafil. Jak tak umiesz to jestes jedyny na apo.
Człowieku grales kiedys w tibie, bo mam wrazenie ze nie. Spytaj Draka, Assasina, Neka czy da sie trafic jak ktos pcha. Odp bedzie: NIE
@Lemoneek
No ja nie uzywam bota, bo jest on nielegalny i wg. nieuczciwy wobec graczy. Ta runa jest z mysla o uczciwych graczach co mecza sie uhajac na pvp, a jest to tylko 10% apo.
Co wy na to?
Temat pisany na szybko, moga wystepowac bledy ort. oraz stylistyczne.
@Down
Widze, że nie grałeś nikdy charem 1k+. Jak odpale pk pod dp to juz jest 5 osob +++ z nawet nie 100lvlami co pchaja - nie trafisz uhem. a co do Twojego 2 pkt. pod dp jest duzo ludzi, nie ma jak zabardzo biegac i trafiac uhami, a bieganie naokolo temple to nie jest frajda z pkowania.
@Stone
Tak, ale ja nie jestem w 90% apo co ma boty. Uham sie recznie a jak ktos pcha to nie da sie trafic chyba ze uhy na "hoty". Jesli sam biegne i wiem gdzie to trafie, natomiast pchany przez kogos nie ma bata abys trafil. Jak tak umiesz to jestes jedyny na apo.
Człowieku grales kiedys w tibie, bo mam wrazenie ze nie. Spytaj Draka, Assasina, Neka czy da sie trafic jak ktos pcha. Odp bedzie: NIE
@Lemoneek
No ja nie uzywam bota, bo jest on nielegalny i wg. nieuczciwy wobec graczy. Ta runa jest z mysla o uczciwych graczach co mecza sie uhajac na pvp, a jest to tylko 10% apo.