View Full Version : [ARMIA 7.6] 1 mp dla Knighta.
Przemo ziom
10-10-2008, 11:07
Zawsze wszystko cos do sorków,drutów i pallków.
A knight sie juz nie liczy??
Mam propozycje zeby knight dostal o te 1 mp za kazdym lvl wiecej,wiec jak teraz jest 11 mp za kazdy lvl to niech bedze 12.
Pozdro.
Roftl Master
10-10-2008, 11:10
Po co z knighta robic palka ?
Wiesz mogloby to wejsc w zycie... bo 55 Pallek juz ma swoj najsilniejszy czar 'Exori Max Erex' , a knight zeby walic E max mus miec 79lv... moze by ankiete zrobic?:)
Przemo ziom
10-10-2008, 11:18
Po co z knighta robic palka ?
Co ty gadasz??
Ja mam 1000+ lvl i bede mial o te 1k wiecej many a ty mowisz ze po co robic knighta z pallka
pomienak pall
10-10-2008, 11:19
Up
dobrze mowi
<znaki><znaki><znaki><znsaki<
Roftl Master
10-10-2008, 11:20
Co ty gadasz??
Ja mam 1000+ lvl i bede mial o te 1k wiecej many a ty mowisz ze po co robic knighta z pallka
Z zalozenia knight jest profką która ma mało many...
Zdecydowanie nie, knight ma wiele innych przywilejów
A ja POPIERAM POMYSŁ
bo uważam że rycerzom też się coś od życia należy.
Noi dodanie im 1mp na poziom wcale nie uczyni ich odrazu palkami.
W dodatku będą się cieszyć. No bo wiadomo Paladyn jest super hiper mega postacią w pvp
Sorc i druid dostali po1mp na poziom.
W dodatku wszystkie te profesje walczą na dystans, a knight może się czuć trochę "upośledzony"
bo musi dokogoś podejść żeby walnąć w kogoś mocniejszego hita!
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 11:29
A ja nie, bo autor tematu ma uposledzenie umysłowe, w ogole nie mysli. Do tego kupił chara na allegro i się madruje, takich do klatki zamknac tylko buahahhahahha
Przemo ziom
10-10-2008, 11:38
Hahahhahah, pojebany allegro kid, zoabczysz gadałem dzisiaj z Mortiisem i bedziesz miec przejebane na APO, wyslalem mu 150 zł zeby cie zbanował kurwo jebana i nie padne od ciebie ty popierdolony chuju
Zobaczcie sobie na moje wiadomosci "Jako odwiedzające"
To jest jego wiadomosc napisana do mnie.
Jestem pierwszym ownerem tej postaci i zawszer nim bede.
Wiec ty jestes jakis nie normalny koles.
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 11:39
Zobaczcie sobie na moje wiadomosci "Jako odwiedzające"
To jest jego wiadomosc napisana do mnie.
Jestem pierwszym ownerem tej postaci i zawszer nim bede.
Wiec ty jestes jakis nie normalny koles.
Kupiłes chara mam na to dowody, znałem 1 ownera tej postaci frajerze, masz w podpisie fajne zdjęcie, ale jakbym miał taki ryj jak ty bym się wstydził go dawac, ssij
Przemo ziom
10-10-2008, 11:41
Hahaha.
Prosze daj mi te dowody,jakie sobie wymysliłes.HAHAHA
Ty od tej tibie na głoiwe dostałes.
Idz palic herbate moze...
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 11:44
Hahaha.
Prosze daj mi te dowody,jakie sobie wymysliłes.HAHAHA
Ty od tej tibie na głoiwe dostałes.
Idz palic herbate moze...
Smieszny papieros, ktory mysli me koi z herbaty stworzony i doprawiony mlekiem, własnie se spalilem i mam jazde na maksaaa !! A ty idz kup NEko KNITG akbi ABÓ
Przemo ziom
10-10-2008, 11:45
No prosze,***** ty jestes nie normalny ,widac za duzo tibi.Zal goscia wogóle hahhahaha.
cpun jeden hihihi
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 11:48
No prosze,***** ty jestes nie normalny ,widac za duzo tibi.Zal goscia wogóle hahhahaha.
cpun jeden hihihi
Nie obrazaj mnie od cpunów idioto, to moja sprawa ze se wciagam klej a nie twoja pizdo!
Przemo ziom
10-10-2008, 11:50
Nie graj w Tibie plx,żal jak h*j ciebie.
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 11:58
Nie graj w Tibie plx,żal jak h*j ciebie.
Widzicie wszyscy jego posty, jaka inteligencja proponuje mu dac delete chara na APO, ale z reszta wysle 200 zł do Mortiisa i ci skasuje maniaku chara!
Arigori IksDe
10-10-2008, 11:59
omg ale wy jestescie glupi ... ej ej ja chce zeby moj pal mial 30hp/30mp bo tak wyglada ladniej plxxxx moge ?!2312121oneone!!@!
Ero Senin
10-10-2008, 12:00
Master czytam te twoje posty i utwierdzilem sie w przekonaniu ze od tej herbatki odjebalo Ci ;P
Przemo ziom
10-10-2008, 12:00
Dobra zal goscia.Ale sami widzice co Tibia robi z ludzmi.
Master Shidishi ^^
10-10-2008, 12:05
Dobra zal goscia.Ale sami widzice co Tibia robi z ludzmi.
Ale ty jestes głup[i, wszedzie widzisz złow narkotyki itd. Zjarałem cala paczke Herbaty zielonej i stary mam jazde jak nigdyy
Drako o.o
10-10-2008, 12:25
no co ty posralo CIe
ja mam 12k many a nie chce mi sie tego ladowac
jestem na nie
kolejna debilna propozycja
Nom Master Shidishi nawdychaj się tego gówna to może jeszcze coś ciekawego nam napiszesz.
I zamiast obrażać innych graczy to może dasz jakiś dowód na to co?
Bo jakoś twoje słowa że "znałeś 1 ownera" do mnie nie przemawiają i zapewne do innych też.
Przemo ziom
10-10-2008, 12:47
Ja jestem 1 ownerem tej postaci i zawsze nim bede,nie zmaiezam sprzedawac postaci.
A z kad mu sie ubzdurało ze jestem allegro kid,to nie wiem,wiem o tym ze ja z tym gosciem nic wspolnego nie mam ,a gram tutaj juz dosc długo.
najarał się gówna to teraz rozpisuje głupoty xD
PS
Za TEGO posta dostałem warna
Thus Astud 2.0
10-10-2008, 13:32
Popieram, popieram zawsze dodaja cos palladionowi,druidowi i sorcowi a dla knighta to co?
Popieram. Pallek moze na nizszym lvl od knighta uzywac exori max erex... Wiec powinno byc o 1mp wiecej.... Szanse w pvp by byly rowne :)
Tak, odjac 1hp a dodac 1mp. Tak jak jest u druida/sorca tylko, że na odwrót : )
Shadow Sorcer
10-10-2008, 18:21
hmm skoro 1mp dla knighta to dla sorka 14hp na lvl i 35mp i o 20% zwiekszyc hity z czarow pasuje? zal mi autora tematu pomysl do dupy
P.S. Jezeli ci jest zle zrob sobie ed/sorka
pocwicz & pozdro
@ Przemo.
Lubie cię ale nie mogę sie z tobą zgodzić bo kin i tak jest dobry a ten mp nic mu nie da. Ms i ed musieli ulepszyć bo to były najgorsze profesje do expienia i PvP. Kin i tak najszybciej robi qesty i soluje all monsterki.:D
Orzeszek
10-10-2008, 19:09
Lol... zupelnie nie wiem po co ci te mp... ja mam jakos 12k i jakos nie chce miec o 1k wiecej, wole aby cos zrobili z uhami czy cos...
Ale po co Knight ma się zmieniać ??
I tak jest dobrze...
Nie potrzeba mu zmian !!
GrulixBaned
10-10-2008, 19:58
Przemo ziom
Profesja: Knight
Poziom: 1042
Experience: 18748083294
MLVL: 13
Typ konta: Promocyjne
Dlatego chcesz dodać mp1 ek? Dobra masz racje grasz ek i chcesz go polepszać, a co do pala to też jest do dupy i w ogóle nie było dawno też polepszeń.
pitek knight
10-10-2008, 20:31
Tylko tak pojebany człowiek jak ty mogł cos takiego wymyslic
Mowisz ze druty i sorki cos dostali, tylko powiedz mi co
@down Debilu
Ale maja 3x mniej hp wiec szybko sie składaja
Przemo ziom
10-10-2008, 20:52
Chodz by te czary,Sorkowie oraz druty np.800 lvl maja wieksze hity odemnie,zal!!
Wystarczająco dużo zostało dla Was (Knightów) zrobione byliście przez długi okres czasu najlepszymi później byli pallowie (nadal są) sorc i druid nigdy nie byli najlepsi na servie. Jestem stanowczo na NIE, macie dużo życia co daje Wam dużą przewage. Odjąłbym Wamprędzej 1hp...
Wymyśliłeś ten temat na podstawie zmian u postaci magicznych? Oczywiście że, tak.
STANOWCZE NIE
Mylisz się Daaron. MS i ED były kiedyś najlepsze. A z palla się śmiali.
Mam kine ale jestem na nie. ;] Ewentualnie zabrać 1hp pallowi i to by chyba rozwiązało problem. Niby nic, a jednak zawsze troche to ułatwi.
mateuszkosz 2.0
11-10-2008, 09:31
Omg po co knightowi mana ... juz mu raz dodali ... lepiej zeby im dali sworda dobrego jedno recznego a nie mane rycerz to rycerz duzo hp ...
BiałyDaroBanned
11-10-2008, 09:38
to niech bendzie jak u sorca tylko że na odwruc -1hp +1mp ;]
Jak Ci nie pasuje to zrób sobie sorca lamusie!!! Jak byś nie zauważył sorcowi i drutowi dodano 1HP ale odjęto 1MP więc zamknij morde psie!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.