Zaloguj się

View Full Version : [ARMIA 7.6] Name lock us?uga za pieni?dz.

Herki
11-10-2008, 08:52
Witam,dużo ludzi ma problem bo ktoś np. nie brał gry na poważnie i nie jest teraz zadowolony z swojego nicka,prosi się o name locka,możeby tak dodać usługe Name Lock tak jak pacc,i płaciło by się np. 10 złoty czy tam 20 za zmiane nicku,myśle że by się wielu osobą przydało,a ekipa OTS też by na tym źle nie wyszła,bo wcale nie musi to być męczące można dodać funkcje na stronie i ten kto zakupił,kasa doszła to tylko klika zmiana nicka itd.Prosze rozważyć ten pomysł.

Kanii
11-10-2008, 09:02
Ktoś ma głupi nick bo jak pisałeś nie brał pod uwage to , że OTS mu sie spodoba to jego sprawa ma głupi nick to dostanie od Mortiisa lub Tygrysa namelocka.

Webster
11-10-2008, 09:12
Fajny pomysł, ale tylko za zł. bo za kcc sie nie oplaca xD xD xD
Może do zrealizowania... Kto wie

Sys3k
11-10-2008, 09:13
No ale zlodzieje by lepiej na tym wyszli ...

Okradl by kogos na 100+ zl
Zmienil nick i nikt go nie zlapie ?

mateuszkosz 2.0
11-10-2008, 09:29
Hmm dobry pomysl i zly dobry bo moglo by byc za kcc i zbic kase na serve i bedzie zabawa a zly bo naprzyklad neko zmieni nick to ktos zmieni nick na jego..

Herki
11-10-2008, 10:02
Hmm dobry pomysl i zly dobry bo moglo by byc za kcc i zbic kase na serve i bedzie zabawa a zly bo naprzyklad neko zmieni nick to ktos zmieni nick na jego..

To juz programiści by zrobili,że nicki które już były zapisują się w bazie danych,i nie można ich już użyć(wybrać)

silver ghostek
11-10-2008, 10:18
Pomysl do dupy...
Moze jeszcze niech zdjecie bana kosztuje 10 zl...
Beznadzieja...

BroxiQ
11-10-2008, 18:06
Mortiis na pewno by się na tym wzbogacił i pomysł też jest spoko... Ale jak zawsze takie coś nie przejdzie chyba że Mortiisowi braknie kasy na utrzymanie servera ale wtedy to ewntualnie pacc by poszedł w górę :0

JoVEKRoVeK
11-10-2008, 18:59
No ale zlodzieje by lepiej na tym wyszli ...

Okradl by kogos na 100+ zl
Zmienil nick i nikt go nie zlapie ?

Można by było sprawdzic w zakładce na stronie xd

@topic
Mortiis by miał za 5 takich nlock po 20 zł parę glanów. Mógłby to wprowadzic... jestem za xD

Tico
11-10-2008, 20:51
No to ja już to widze.
Chociaż nie wierze zupełnie że to wejdzie w życie ale
popatrz masz problem jakaś gildia postanowi ciebie zabić a ty wtenczas kupisz namelocka to już masz problem z głowy. Jest to jak najbardziej zbędne
i apsurdalne.

Funnyx iksDe
12-10-2008, 18:20
Omg. . . Jak ktoś nie brał gry na poważnie to niech wezmie z zrobi sobie nową postać ^^. Tibia to tylko gra, mi to wisi jaki mam nick, mógłbym mieć np. Abdullach Wisimilacha i co z tego? To tylko gra .. .

szalony kowboj
12-10-2008, 19:07
Usluga za pieniadze?!
Nieeeeeeee

Moze jeszcze niech zdjecie bana kosztuje 10 zl...

Dokladnie ^^ Pomysl do dupy..

Anusiak Wielki
13-10-2008, 19:58
Pomysl do bani placic za namelock kase w rl zal.pl najwyzej 500cc w grze >.<

Sea Ranger
13-10-2008, 20:22
Nawet dobry pomysł.
Działało by to tak że logujesz się na stronce APO, wchodzisz w zakładkę "zmień nick" byłaby lista postaci i obok niej rubryka na nowy nick.
Pare osób wyżej wymieniło, że ktoś by mógł okraść kogoś i zmienić nick. Można by było zrobić tak, że zmienić nick możesz tylko raz na jednej postaci i w wyszukiwarce pisało by np. aktualny nick (stary nick), oczywiście jak napisał autor tematu
To juz programiści by zrobili,że nicki które już były zapisują się w bazie danych,i nie można ich już użyć(wybrać)ale pasowało by jeszcze żeby ta opcja była dostępna za darmo, bo z płatnością było by cięzko, myślę że ten pomysł nie wypali, chociarz już nie byłoby problemów z namelockami.
@Edit - nie pomyślałem jeszcze o tym, że jak ktoś będzie miał hack'a to hacker mógł by mu zmienić nick, więc jednak to nie jest za dobry pomysł ;P

Silkroad
14-10-2008, 13:09
Tak zrobić to. A jak zapobiec złodzieją? Zrobić : Wchodzisz w wyszukiwarke wybierasz tego złodzieja i będzie pisać : Zmienił nick na : xxx
I tyle. Jestem na tak.

Anusiak Wielki
14-10-2008, 17:20
ale mozna na stronce zrobic takie cos ze mjak sie nick zmieni to sie wpisze jak namelock

Rysioo
14-10-2008, 17:25
Pomysl bardzo dobry ale tylko za zl. Gdyby bylo za kcc kazdy by zmienila 10x dziennie nick i to dopiero by bylo bezsensu:D

MasterQ
14-10-2008, 17:35
Można by zrealizować, ale pod warunkiem, że tylko 1 zmiana na postać.
I oczywiście za dużą opłatą ;p