View Full Version : Dosta?em bana i mam dowody, ?e nies?usznie
Harvester
12-10-2008, 20:06
Witam wszystkich. O godz 19:34 wracam z kuchni do kompa, patrze a tu ban o 19:32. Skiluje na trainerze z c arrow, obrywam hity wiec scroll z tekstem sie przesuwa. Mortiis do mnie pisał lecz nie widziałem tego, byłem afk a nawet jak bym był przy kompie tylko jak bym sie gapił w tibie bym zobaczył, ze ktos cos pisze bo sie scroll przesuwa ! Rozmawiam z Mortiisem a on twierdzi, ze mam bota :] Żadnego dowodu, zadnego poparcia tezy tym razem Mortiis nie miał racji. Zainteresowanym moge pokazać screen jak sie skiluje palem z c arrow, że obrywa hity itd. Nawet sie przyznałem mu, że jak używam bota to tylko czasem na podnoszenie spir bo wiadomo, ze 100spir palek zuca w jakies 3min. Domagam sie przeprosin lub dowodu popierającego niesłuszną teze Mortiisa. Jeśli nic sie nie wydarzy odejde z APO w ramach protestu przeciwko arogancji i niesłusznej decyzji GM-a.
szalony kowboj
12-10-2008, 20:11
A masz jakis dowod na to ze wlasnie wtedy nie miales na pasku bota? Nie;(
"Nawet sie przyznałem mu, że jak używam bota to tylko czasem na podnoszenie spir bo wiadomo, ze 100spir palek zuca w jakies 3min"
To znaczy ze moze nietrafil dokladnie kiedy z botem lecisz ale bot byl sluszny bo go uzywasz;) pozdro Takie jest moje zdanie
*^Fran3q^*
12-10-2008, 20:17
No przeciez sam mowisz ze sie przyznales. Dobra mozesz mowic ze to ban za free. Moze i mialbys szanse na unbanned bo Twoje tlumaczenie wydaje mi sie logiczne ale z tym przyznaniem sie dojebales. Sam sobie przeczysz chociaz nic do Ciebie nie mam. Niech Ci Mortiis sciagnie bana bo i tak jeden bot wiecej lub mniej niczego nie zmieni. Przeciez jezeli juz to masz bota na skilowanie, a skille i tak nic nie daja na apo czyli tracisz czas tylko dla lansu i ogolnie koksroksproiwól.
Harvester
12-10-2008, 20:18
No pewnie że mam dowód. Najgorsze jest to, ze mortiis daje ignora, zachowuje sie jak dziecko. Moge np zrobić screena z rejestru systemu zeby udowodnic ze nie mam bota. Z rejestru można tez wyczytać kiedy dany program byl instalowany odinstalowany ... Bota na spiry jak mowię nie uzywam bo nie warto, szkoda czasu na bana. Czytaj uważnie proszę ...
Mc Maciek
12-10-2008, 20:26
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=36183
Zapraszam do lektury... Tym razem tylko "upomnienie słowne" ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.