Zaloguj się

View Full Version : Skille nic nie daj?.

Daaron
12-10-2008, 22:11
Według mnie mlvl dodaje zbyt mało ataku tak samo jak skill u Sorców oraz Druidów to jest bez sensu przedstawie tu dowód:

Sorc lvl: 300 mlvl: 100
Atak:
Greater Ultimate Explosion: 3330- 3690

Dodajmy Sorcowi 10 lvli
Greater Ultimate Explosion: 3404- 3772

Atak rośnie i to znacznie teraz do 300 lvlowego Sorca z 100 mlvlem dodamy 10 mlvli
Atak:
Greater Ultimate Explosion: 3441- 3813

hit staje się o 200 większy to chyba jakaś parodia że, 10 lvli odpowiada raptem 10 mlvlu to bez sensu. Sprawdzałem to bez dodatkowych itemków wspomagających ataki magiczne.

Nie mam zamiaru narzekać nie musicie nam dawać większych hitów ale poprawić ten przelicznik skilli nie tylko u postaci magicznych

Knight mając nawet 100 skilla na 15 lvlu nie będzie bił tak mocno jak knight z 25 lvlem o skillach 60.

To samo tyczy się palla.

Mam nadzieję że, ktoś (Mortiis) zwróci na to uwage.

Nie mam zamiaru odpowiadać na Wasze głupie komentarze więc nie ma sensu żebyście się pocili na trudne słowa ;D.

@Edit
Do tego doprowadzić nie chciałem ale temat przemienił się w walke czytajcie ostatnie posty XD.

Pozdro
Daaron

.Viseko.
12-10-2008, 22:28
Dokładnie.
Mam 15 knighta ze skillami 116/119 i wale MNIEJ od 16 lvl'a ze skillam 90/90.

Parodia;)

lemoneek
12-10-2008, 23:12
Jakie z was osiołki XD

Przecież to normalne że gra na apo zależna jest od lvl!

Palem najlepiej w ogóle nie skilować tylko lecieć expic bo po co...Czym wyższy lvl tym lepsze hity magic i skille sie nie liczą od zawsze.

szalony kowboj
13-10-2008, 19:24
Ja dla zabawy zrobilem sobie 1 lvl knight. Wbilem skille 90 czy tam 100 i zgadnijcie jakie mialem hity w trainery. 1-3!!!!! Mialem wieksze skille niz niejeden 15lvl a hity roznily sie okropnie!! Moim zdaniem tez trzeba to zmienic bo przeciez skille tez powinny byc wazne a nie tylko lvl

Mo$uke
13-10-2008, 19:28
Od dawna wiadomo ze skille tu nic nie daja...
Ja max skiluje do 90/90 knightem a pallem do 85
Nie wiem po co na 15 lvl wbijac skille 116/119...
Wedlug mnie lepiej expic niz siedziec w trainie , no chyba ze ktos nie ma motywacji do expa...

edit^^
Ja mysle...ze skile sa tak dla picu , zeby byly , ze jak sie ludzia nudzi to sobie poskilluja , beda pierwsi w statystykach...
Nie widze innego sensu...No moze jakies hity wieksze o 40...a moze i mniej

szalony kowboj
13-10-2008, 19:31
Od dawna wiadomo ze skille tu nic nie daja...
Ja max skiluje do 90/90 knightem a pallem do 85
Nie wiem po co na 15 lvl wbijac skille 116/119...
Wedlug mnie lepiej expic niz siedziec w trainie , no chyba ze ktos nie ma motywacji do expa...

no ale po cos one sa.. W city jak duzo ludzi gra to sie dopchac niemozna. A daja one za przeproszeniem gowno;/ Takie roznice ze mozesz nawet tego nie odczuc na expie.

Taki se pazdzioszek
13-10-2008, 19:50
Kowboj edytuj posty, a i Twój podpis mnie obraża :(

Lepiej wbić level niż 10 skilli na apo, od zawsze tak mówię, dlatego 220 pallkiem mam 85/85~xd Powinni to czym prędzej zmienić, bo żal xd

D.B
13-10-2008, 20:37
Skile od zawsze prawie nic nie znaczą, sa tylko do wygladu... Tylko wiekszy level daje lepsze hity ;/

Daaron
13-10-2008, 21:06
W takim razie po waszych wypowiedziach wywnioskowałem jedno. niech Mortiis usunie trainy które są zbędne i dorobi jakiś domków etc. problem z głowy bo i tak skille nic nie dają trainery są tu całkiem nie potrzebne takie jest moje zdanie.

@Silkroad
Ale do exori max albo exori max erex skille nie są potrzebne a jak każdy wie mlvl można trenic poza trainami.

BroxiQ
14-10-2008, 12:00
Hmm... To jest ots więc trudno żeby coś dawały skile skoro każda profesja ma swoje "ue" ? Tutaj się bije tylko czarami. A skile dają przy uderzeniu jakąś różnicę... Może "20". Niech zostanie tak jak jest nie róbmy z apo rl tibi.

Ktoś
14-10-2008, 12:47
Pfff
Ja to już dawno zauważyłem, jak grałem jeszcze psujkiem :D
Każdy się pytał "co takie słabe skille?", ja im odpowiadałem że nie lubie skillować i że skille na APO nic nie dają :P

Uważam że nie trzeba nic poprawiać, nie musisz także skillować :)

Silkroad
14-10-2008, 12:51
Takie jest już Apo. Było miliardy takich tematów a Mortiis zapewnie nawet nie pomyślał aby w nie zajżeć. Niech się wypowie Mortiis to może nasz oświeci dlaczego tak jest? Poprostu wychodzisz z rooka to expisz bo po co skille i magic ? Jedyne co ratuje m level to czary :P Że potrzebny 100 na exevo gran mas vita vis tak samo z mortem. A Skille to se wsadźcie :P Mówicie że : Jaki nóób ma skile jak 15 level. A sami się potem wypowiadacie że nic nie dają.
Zgadzam się z tobą :)

Metalsider
22-10-2008, 14:23
nie no z deczka tak jest ale np miedzy 60 a 100 widac roznice ale miedzy 110 a 100 nie widac :P ;/

*MiszczÓ*
22-10-2008, 14:59
A gra w tibie w ogole cos daje?????............................

DannRook
22-10-2008, 15:11
M levela nie opłaca się skillować, jedynie do tego aby walić z ulepszonego ue...
A co do skilli w melee to...
Skille na Apo dają mało ale nie można powiedziec, że nic...
Na 100 levelu dajmy na to uderzam po 250 w moba ze skillem 100/100 a z skillem 15 uderzam po 100?
Rożnicy nie ma przy różnicy skilli od 10 punktów itp. ale nie można całkowicie skillowania odpuszczac bo chyba będzie różnica jak pójdziesz ze skillami 30/30 na hero niż jak pójdziesz ze skillami 100/100

Mabra
22-10-2008, 18:30
Tez bym wolal zeby cos dawaly skille , mlvl bo przynajmniej jest jakas satysfakcja , ale dobrze bo przynajmniej nie trzeba marnowac czasu na skille.

**~~Zorrix Knight~~**
22-10-2008, 19:57
JEBAĆ APO !!! SAME NOOBY I WIEKSZE NOOBY!! JEDYNY NORMALNY JEST TYGRYS ^^^ COS STARA SIE ROBIC DLA OTSa ALE NIE WARTO!!! BO TAKIE NOOBY, BOTERZY TYLKO NARZEKAJA NA OTSA... JAK COS NIE PASUJE TO WYPIERDALAC!!!! JA SPIERDOLILEM I JESTEM ZADOWOLONY !!!!!!

JEBAC APO!

*Myssqa*
22-10-2008, 20:44
Proste xd to przecierz apo,wiedzialem o tym od dawna wiec nigdy nie skillowalem bo strata czasu a nic nie daje.. zal mi tych co sie chwala skillami haha:)
wystarczy miec 100/100 zeby tylko hity zadawala dana bron.

Flutebone
22-10-2008, 20:58
Ja 215 ek mam 100 sworda. Sovem wale po 750-900. Niedawno zalozylem SCA (mam 44 skill axa)i walilem max po 300. Jaki z tego morał? Skille coś dają. Ale bardzo mało :)

GrulixBaned
22-10-2008, 22:34
Właśnie dobrze. Teraz all 15 lvl mają po 120 skila i się cieszą. I co taki 15 lvl będzie bił jak Bart np?

Daaron
22-10-2008, 23:42
Proste xd to przecierz apo,wiedzialem o tym od dawna wiec nigdy nie skillowalem bo strata czasu a nic nie daje.. zal mi tych co sie chwala skillami haha:)
wystarczy miec 100/100 zeby tylko hity zadawala dana bron.

No wiesz ale to Ja zdecydowałem się o tym napisać.

@GrulixBaned
Mam na myśli tylko że skill mógłby dawać coś większego niż 40 ataku np 3% ataku bagicznego na mlvl to samo skilla broni nie dodałoby to SUPER EKSTRA WIELKICH hitów ale urozmaiciło grę.

Trzymam się tematu. Wiem że, Mortiis pewnie nawet nie przeczyta tego temaciku ale wypowiadajcie się prosze bardzo co o tym myślicie?

@Malffoy
Oh bo się zlękne... od razu najeżdżasz??? Zaraz się zacznie walenie po rodzicach co? Kultury troche piszesz że, jest to bezsensowny temat do nabijania postów i patrz jak działa nabijasz posty OMG.

Malffoy
23-10-2008, 15:35
KU*WA TO NIE RL TIBIA JE**NY DO*NIE więc niech bedzie tak jak jest.
Było juz kilkanascie takich tematów.
Prosze jakiegos moderatora o zamknięcie tego tematu bo jest bezsensownym nabijaniem postów.

@Daaron
Nie wale po rodzicach a najeżdżam bo mnie wkur*iasz bylo xx tematów tego typu ale do was nie dociera ze to jest OTS a nie RL TIBIA, moze ty nie widzisz róznicy i płaczesz na forum ze skille nie "działają" więc nie rób z tego juz upadłego OTS'a przez takie osoby jak ty ktore sie zalą na forum RL TIBII

Nolia
25-10-2008, 03:02
bo na 7.6 najwiecej zalezy od lvla :( nie to co na tych najnowszych wersjach..

DannRook
25-10-2008, 08:21
bo na 7.6 najwiecej zalezy od lvla :( nie to co na tych najnowszych wersjach..

Dziecko drogie...
Można ustalić to w kliencie...
Więc nie mów, że można to zrobić tylko w nowszych wersjach...
Rozumiem jakby gość dał propozycje na łódź podwodną z tibii 10.00 a nie na prostą zmianę większego udziału m levela w obrażeniach...

Griwelda
30-10-2008, 09:18
To że Dann Rook nie rozumie tekstu który czyta to prawda , już to pisałam do niego w swoich postach , ale przecież to slimowy chłopiec jest bo jedyne czym się morze pochwalić to że wbił 100 + na slimach i pewno już w oczach ma zielone plamki od slimów . Chłopcze zobacz lepiej na statystyki i zapewniam Cię że NOLI nawet do pięt nie sięgasz pod względem lvl jak i autorytetem jakim posiada . Więc na przyszłość zastanów się co piszesz , a nie jak do tej pory wpadasz jak niechciany smród przez otwarte okna i sapiesz do każdego .

*Myssqa*
30-10-2008, 15:25
No przeciez nie dawno gdy zrobili na apo quest na magic mace to all mowili ze mortiis zle zrobil i zeby poprawil ta bron bo ona jest club, czy jakos tak,malo kto chcial bic z tej broni bo myslal ze hity beda bardzo male przy skillu na sworda,a okazalo sie ze wali sie tyle co z duzymi skilami na Club

Son Pall
30-10-2008, 15:28
Racja.. -.-
Po co męczyć się i skillować do 100 skilla jak można nie skillować i walić tak samo ? ;o xd

Ja zawsze wbija 80 dista [Pallem ofc.] i expie.. ; d Później skille same rosną ..

DobraForma
30-10-2008, 21:53
To powiem tak;)
po 1. ja mam skile 127/130 i widze różnice w tym ile potwory mi zadaja damage ^^
jak miałem skile 80/80 to nie dawałem rady z 2 BK a teraz na tych skilach z uzyciem max 1 uha potrafie zabić 3 BK wiec sadze ze widać różnice ;)
pozniej mam 41 level i mam hity takie jak 65 level z skilami 90 ;)
czyli zawsze jakaś różnica jest ^^
nie narzekajcie na to tak strasznie

DannRook
30-10-2008, 22:03
To że Dann Rook nie rozumie tekstu który czyta to prawda , już to pisałam do niego w swoich postach , ale przecież to slimowy chłopiec jest bo jedyne czym się morze pochwalić to że wbił 100 + na slimach i pewno już w oczach ma zielone plamki od slimów . Chłopcze zobacz lepiej na statystyki i zapewniam Cię że NOLI nawet do pięt nie sięgasz pod względem lvl jak i autorytetem jakim posiada . Więc na przyszłość zastanów się co piszesz , a nie jak do tej pory wpadasz jak niechciany smród przez otwarte okna i sapiesz do każdego .
***** chuj mnie obchodzi, że ona wbiła 250 level, bo level nie określa jaką się jest osobą tylko ile się spędziło czasu przy komputerze bijąc dark lordy czy bk.
Nie wiem jak mogę nie rozumieć tego co ona napisała jak napisała jedno zdanie twierdząc iż nie da się tego zmienić...
Wszystko się da zmienić, wystarczy tylko się znać na rzeczy więc do chuja wacława po kiego grzyba się wtrącasz jeżeli nie znasz podstawowej pisowni i stylistyki w zdaniu?
Proszę Cię wyjdź stąd i nie wracaj najlepiej...

Old Rembik
30-10-2008, 22:46
Ale zapłon.. <znaaaaaaaaaaki!miliooooonn ,,znakuf'' >

Griwelda
31-10-2008, 07:04
***** chuj mnie obchodzi, że ona wbiła 250 level, bo level nie określa jaką się jest osobą tylko ile się spędziło czasu przy komputerze bijąc dark lordy czy bk.
Nie wiem jak mogę nie rozumieć tego co ona napisała jak napisała jedno zdanie twierdząc iż nie da się tego zmienić...
Wszystko się da zmienić, wystarczy tylko się znać na rzeczy więc do chuja wacława po kiego grzyba się wtrącasz jeżeli nie znasz podstawowej pisowni i stylistyki w zdaniu?
Proszę Cię wyjdź stąd i nie wracaj najlepiej...

Ty teraz pokazaleś jak wygląda podstawowa pisownia i stylistyka w zdaniu .
Dla mnie jesteś zwykłym popaprańcem , ale mam dobrą rade dla Ciebie .
Zetnij sobie tą durną łeb nabij na sztyl od łopaty i gruzły po polu rozbijaj będzie z Ciebie większy pożytek niż na tym forum . :D

Harvester
31-10-2008, 14:00
Zgadzam sie z tematem, skile zeczywiscie tutaj prawie nic nie dają. Oto link do mojego posta w tej sprawie, przedstawilem tam swoje przemyslenia na ten temat - http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=34408

Nolia
31-10-2008, 17:58
DannRook pieniaczu idz awantur szukac gdzie indziej bo monitor zaplujesz.. :O

3uncolpl
31-10-2008, 19:04
nie no jakies to dzikie powinni zrobic zeby sie wlasnie tez liczyly skille a nie sam lvl -,-

JoKe
01-11-2008, 10:12
Pewnie niby skile cos daja ale lvl daje wiecej. mnialem knighta z skillami 100 i na 15 lvl walilem 200+ wbilem 16 i walilem zawsze za wiecej niz 250+:eek::eek: