View Full Version : Ring of the sky czy time ring
Jak sądzicie czy ring of the sky dodaje loota czy nie i czy opłaca się zmienić na time ring?
Lost Girl
13-10-2008, 13:06
Ja tam chodze z time ringiem bo według mnie rots praktycznie nic nie daje. Ale jak ty wolisz.
Ja noszę ROTS'a, może i nic nie daje, ale to samo time ring - praktycznie całe za przeproszeniem 'gówno' daje ;p. Taką mam opinię :rolleyes:
pogromcaszczurow II
13-10-2008, 13:15
Opłaca się zmienić na Time ringa, ponieważ dodaje szybkości , a Rots nic nie daje ;/
Zmień na Time Ringa ;)
@Down
Aj em JÓ miszcz!
@Mob
uahseuah . Mam time ringa miesiąc i nic... Jak nieskonczony to nieskonczony... ;)
Funnyx iksDe
13-10-2008, 13:44
Popieram mojego mistrza pogromce ponieważ zawsze ma racje, noś time ringa bo rots gówno daje xd
Leon Rookslayers
13-10-2008, 14:43
Moim zdaniem
Gdy expisz nos rotsa gdy gonisz pk lub gdzies idziesz time ringa xD
Najgorsze ze Time Ring sie zkonczy gdzies po tygodniu..
Ale i tak bierz T Ringa bo Rots nic nie daje.
jacek3332
13-10-2008, 17:43
A tak wogóle ile kosztuje niekończoncy się time ring i z czego leci?
Pall Posion
14-10-2008, 11:13
o żal na długie wyprawy zakłada sie time ring a przy expieniu rots bo praktycznie nic nie będzie leciało
Wg. mnie na oko dodaje. Ostatnio latalem z time ringiem caly czas. Ale wkoncu cos zepslulem i sie skonczyl. xd Potem z rotsem... I patrze loot z kingow, ciagle great axe. xD Wiec radze na dalekie dystansy np do soni time ringa (niekonaczego sie) a np na kingach jak expisz albo msach to rots.
N/c
Ja choćbym nie wiem jakiego nosił to i tak różnicy nie robi wiec jak dla mnie noś jakiego chcesz to nic nie zmieni :0
Pozdrawiam.
Uwaga! Nie ma czegoś takiego jak niekończący się Time Ring ten pierścien który, można znaleźć jak się idzie na Bally na Ankaros wystarczy że ktoś go założy i zdejmie i mamy normalnego TR. Co na + on niestety nie działa działają TYLKO BOHy i Magiczne Klapki Zapomnienia (ta nazwa xD) jeśli chodzi o prędkość no ok i jeszcze Winged do tego ja już robiłem kilka tematów co do prędkości i często wspominałem o Time Ringu który nie działa. Nosze ROTS chociaż i tak wątpie w jego działanie robiłem testy i wyszły negatywnie w sensie że, czy z czy bez miałem taki sam loot.
@jacek3332
Kosztuje różnie od 20- 50cc. Można go znaleźć na Ank na południe od respu Bally pod ziemią.
Techniks
14-10-2008, 12:43
Rots nic nie daje i taka jest prawda!
Lepiej kupić/podnieść nie kończącego sie time ringa i po sprawie.
jacek3332
14-10-2008, 12:53
Pytam się poraz drugi (bo chyba nikt nie zauważył) ile kosztuje niekończący się Time Ring?
Zaznaczylem ostatnia ODP....
Moim zdaniem Ring Of The Sky nic nie daje....
Gdy poszlem expic na Ed na can to mialem of sky i byl gowiany loot z 10lvl...
Kupilem niekonczacego sie time ringa no i mialem o wiele lepszy loot....
Troche jest to dziwne ale lepszy jest t ring.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.