View Full Version : [Armia 7.6] System pk
Moja propozycja to dodanie czegoś takiego że można pkować tak że inna osobą oprócz tej która atakujesz (i masz wtedy skulla) mogla cię zabić dopiero po tym jak twoja ofiara padnie pod warunkiem że nie skorzystaleś z tego w tym tygodniu i osoba która atakujesz ma większy lvl, taki sam lub do maksymalnie 30lvli niższy
Duża kombinacja ;P Nie wiem czy taki skrypt da sie zmake'ować :P
lemoneek
13-10-2008, 18:38
Moja propozycja to dodanie czegoś takiego że można pkować tak że inna osobą oprócz tej która atakujesz (i masz wtedy skulla) mogla cię zabić dopiero po tym jak twoja ofiara padnie pod warunkiem że nie skorzystaleś z tego w tym tygodniu i osoba która atakujesz ma większy lvl, taki sam lub do maksymalnie 30lvli niższy
COOOO??
Nie kumam albo ja jestem jakiś niedokumaty albo to jest tak chaotycznie napisane że szok..
Zaglosowalem na nie poniewaz nie robisz dobrego wrazenia swoją ortografią. A tak serio? Pomysl nie przydatny. Walniesz pk i chcesz pobawic sie z połową city. A tu patrzysz i sie nie da. Beznadzieja. :(
Gosiunia
13-10-2008, 18:39
Dziwny pomysl nie szczególnie zrozumialam :) glosuje na nie
>serafin
ortografia? zrobilem jakiś blad oprócz nie pisanie "l z kreską"? nie piszę tego znaku bo mam polską klawiaturę ustawioną lecz ta zagraniczna klawiatura mimo tych ustawień nie piszę "l z kreską" jeśli już do robię blędy interpunkcyjne
>Gosiunia i lemoneek
chodzi o to że pkujemy gościa z lvlem mniejszym od nas o maksymalnie 30lvli lub wyższym (wtedy mamy skulla) i inna osoba nie może nas zabić. Ta protekcja usuwalaby się bo zabiciu go i wtedy inna osoba może nas zabić. I dzialalo by to pod warunkiem że nie skorzystaliśmy z tego w ciągu tego tygodnia i ofiara jest maksymalnie 30 lvli niższa lub jest wyższa
Zagraniczna klawiatura Rox.
pkować tak że inna osobą oprócz tej która atakujesz
To zdanie mnie rozwalilo ;] Forma gramatyczna to dno. Zal i ból.
N/c
Labeletti
13-10-2008, 19:00
Dziwny pomysł i wątpię żeby się spodobał. Jestem na Nie.
Zbuntowany
13-10-2008, 19:16
Masło maślane... =/ Jestem na nie. znaki, znaki znaki,....
>Serafin
Ty wiesz co to bląd ortograficzny? W tym co wskazaleś oprócz nie pisania l z kreską jedyny bląd ortograficzny to napisanie "a" zamiast "ą"
szalony kowboj
13-10-2008, 19:55
Jestem na nie!!
pkować tak że
Gramatyka se klania;]
Walniesz pk i chcesz pobawic sie z połową city
np wpadnie jakis z czolowki i rozwali pol city na 1 fraga ;s xd
Kornas Pall
13-10-2008, 20:16
Hehe , jak to napiszesz..... dam 100 zł xD
Silkroad
14-10-2008, 13:12
Niee :[ Jestem na nie :[ Nie chce tego.
A tak na serio to jestem na nie. I na przyszłość mógłbyś pisać wyraźniej... Omg
yyyyyyyyyyy za bardzo skomplikowane :confused:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.