PDA

View Full Version : Kto wg wybral Dexoti'ego na gma?!

Triko
14-10-2008, 10:42
Zal mi sie juz robi jak widze kiedy sobie expie a ten podbija : banujemy odrazu? tak? mowie ze niemam bota (bo niemialem) a ten jakby chcial wymusic odemnie slowo : mam ,zaraz wylacze mowie, tlumacze mu ze niemam a tu patrze ban

Kto wg tego idiote na gm wybral?!

ps. co on wg sie na mnie uzwiol ciagle do mnie podbija i czy mam bota zal mi go niech se tez posprawdza innych a nie tylko mnie . Niema to jak bany za free.

Pall Posion
14-10-2008, 10:49
Dexoti też mnie złapał na botwaniu bo wykonywałem sapphire armor z botem i uniemożliwił do questa mi ale bana nie dał

sebaa1994
14-10-2008, 10:54
dexoti to noob i zal wogule mi go ..... banuje pez podstawy....

Quiet v 2.0
14-10-2008, 11:13
A ja go polubiłem. Przyłapał mnie 2 razy. Przyznawałem się bez bicia że miałem bota i że go wyłączam. I nie dostałem ani razu od niego banana :D

Miałem raz taką sytuację, że jestem u kumpla i on expi bez bota na swoim charze. Przyleciał Dexoti i standartowe: "banik?". Kumpel mu napisał, że już wyłącza i się relgnął. No i nie dostał bana.

Polecam się przyznawać do bota i się lognąć na jakieś 20 sek. Wtedy napewno nie dostanie się banana.

Triko
14-10-2008, 11:21
Ale do czego mialem sie przyznac skoro niemialem bota ;/

BroxiQ
14-10-2008, 11:57
Gm ma zawsze racje lepiej sie przyznać nawet jak się nie ma xd. Chociaż nie wydaje mi się że ban był zupełnie za free wiem bo dostałem bana od sieki za bota :0 Ofc. Miałem go wtedy ale też się do niej rzucałem że nie mam itd. Że ban za free więc tobie też się nie dziwię...
P.S Nie wyzywaj Gm od idiotów bo dostaniesz 2x większego bana :) z nimi nie wygrasz.
Pozdrawiam.

Busst
14-10-2008, 12:14
Dexotiego wybrał Mortiis. Tak ciężko to zgadnąć? :eek:
Następny taki temat, closed.