PDA

View Full Version : Scix ded!! Mowi ze mam bota to look.

Przemo ziom
15-10-2008, 14:22
Scix mówi ze mam bota ,poniewaz padł 3 razy i sie wymawia.
Daje wam tutaj filmik ze nie uzywam bota.

http://www.speedyshare.com/236590930.html

Miałem bany za bota,ale juz go nie uzywam i nie mam zamiaru.
Każdy mi mówi że mam bota ,jak ide z kims solo i nie potrafią ubic.

Ale tutaj macie dowód ze nie uzywam bota.

.:ToRx:.
15-10-2008, 15:05
Nie chce mi się tego pobierać bo wiem że nie masz bota.
Sam się szybciej uham nawet od Ciebie i nikt nie chce iść ze mną na pvp :(
Dlaczego wyzywają od botów?Bo to pierdol*eni zazdrośnicy którzy sami by chcieli mieć takie pvp jak Ja.Poprostu sram na to co piszą na Mnie inni.
Pzdr.

Quiet v 2.0
15-10-2008, 15:56
Masz lepsze pvp = masz bota

Obejrzałem nie widziałem bota, pozdro

Dnes
15-10-2008, 15:59
a ja ci gratuluje wygrać z nobkami fajnie sie uhach chciałbym tez tak :P

Mortalix
15-10-2008, 17:12
pff... filmiku nie widziałem bo mi nie działa TibiCam (;p) ale Scix myśli, że ma najlepsze PvP na serwerze i na tych którzy go zabiją (tudzież tych których sam nie może zabić) wyzywa od botów ... : | Znam to z własnego doświadczenia ; )

Peps
15-10-2008, 17:15
A ja Ci wierzę że nie masz BOTA
I napiszę jeszcze, (hehehehe) że prawie każdy jak z kimś przegra walkę(na równym "wysokim poziomie ofc) będzie obrażał innych graczy właśnie w ten sposób(czyt. wmawiał że dana osoba ma bota)

lemoneek
15-10-2008, 18:29
a ja ci gratuluje wygrać z nobkami fajnie sie uhach chciałbym tez tak :P

noobeq to ty Scix jest spoko może nie ma najlepszego pvp Ale na pewno nie zakłada takich debilnych tematów jak przemo...

sebo14_92
15-10-2008, 18:44
Nie wiem czy masz bota czy nie... nie jestem ekspertem lecz wiem z wlasnego doswiadczenia, ze jezeli ktos widzi knighta ktory wie o co chodzi z uhaniem to odrazu mowi ze bot...

Tal
15-10-2008, 20:08
Ja tam też nic nie widzę. Jedynie widzę chujowe pvp scixa. :P Nie masz bota na pewno, bo uham się duużo szybciej.
Mnie od botów wyzywał Sendo. Najpierw na zwykłym apo, później na test servie.
Oczywiście nie używam wspomagaczy i nie zamierzam zacząć.

Scix
15-10-2008, 20:36
Ludzie w ogole co Wy mowicie ?!?! Caly Przemo juz dostal 3x Bana za boty i 0n bota nie ma ;] ? Zalosne juz ja tego dopilnuje zeby ostatni raz juz dostal bana bo bedzie delete juz z Gm rozmawialem na ten temat. A co do mojego Pefaupe to mam -100 i co z tego ? Gdyby Przemo nie wiedzial ze krece filmik to na pewno by uzyl bota. Zebyscie go widzieli wczesniej pisal i uhal sie .... Ale cóż Bywa ze Przemo bawi sie w takiego debila co zaklada taki idiotyczny temat. Cya In TibiA :]

Blacksmith on Tour
15-10-2008, 20:39
Ludzie w ogole co Wy mowicie ?!?! Caly Przemo juz dostal 3x Bana za boty i 0n bota nie ma ;] ? Zalosne juz ja tego dopilnuje zeby ostatni raz juz dostal bana bo bedzie delete juz z Gm rozmawialem na ten temat. A co do mojego Pefaupe to mam -100 i co z tego ? Gdyby Przemo nie wiedzial ze krece filmik to na pewno by uzyl bota. Zebyscie go widzieli wczesniej pisal i uhal sie .... Ale cóż Bywa ze Przemo bawi sie w takiego debila co zaklada taki idiotyczny temat. Cya In TibiA :]

Scixiu chcialbym cie poprawic :) dostal 5 x bana za boty Pozdro :*

Rebel 2.0
15-10-2008, 20:50
Przemo jak jestes taki cwany ze nagrales filmik ;] Przeciez wiadomo ze wtedy masz wylaczonego bota .... Wiec jaka mamy pewnosc ze nie masz bota ;] Niedlugo Delete hara Pamietaj ;d Pozdro

Drako o.o
15-10-2008, 21:02
mialem nie pisac na forum ale sie nie moglem powstrzymac

widzialem filmik i sam nie wiem bota nie widac ale scix to zero i wyzywa

Przemo ziom
15-10-2008, 21:09
Powiem krótko.
Mówił ze cały czas mam bota i dlatego pada.
Powiedziałem mu ze nakrece filmik,i tak samo go rozwale jak wcześniej.
Wiec prawie padl tak samo jak z kazdym razem w tedy i dlatego dałem ten filmik.
A co dilette postac o to sie nie martwie,bo jak nie uzywam bota to nie dostane bana,
chyba ze Którys z Gm sie pomyli albo go ktos przekupi w co watpie.

A co to botów ,to owszem uzywałem i zostałem ukarany,a wam za przeproszeniem hu* go tego.
Kazdy wie ,co sie dzieje jak uzywasz bota.Tez tak robiłem i dostawałem bany,ale to sie zmieniło.
I nie widze duzej róznicy z botem czy bez.
Niektórych zal.

Selrien
15-10-2008, 21:36
Hmm.Może ślepy jestem, ale wątpie.

Bota nie widziałem na filmiku.
A to, że ktoś wcześniej dostawał bany za boty to jego sprawa.

Scix sry ale wylazłeś na nooba.

Przemo ziom
15-10-2008, 22:03

Ty jestes jakis poje***y,masz rozdowjenie jazni ??
Napeno nie pisalem i sie nie uhalem,ale jak bys chiał wiedzec to kolo nas
stalo 3 noobków,z tego mój kumpel(noobek) i pewnie mnie sio,ale co to dało??
Tylko tyle ze mnie sio góra za 200.
Wiec nie pier**l ze mam bota.

Techniks
15-10-2008, 22:47
Może i ma bota ,ale jak mamy to stwierdzić jak się podczas walki nie manasowałeś?
Only uh i max :(

ÓnDet
15-10-2008, 23:21
Becouse Scix is stiupid kid...

:) Gratz

Sunrise Hope
15-10-2008, 23:35
Becouse Scix is stiupid kid...

:) Gratz

Aha, ok wez troche learn some eng... :/

.............

adrianeq :)
16-10-2008, 03:51
Ta, jasne nie masz :) Nic nie widać? Może przeróbka sam wiem jak przerobić taki filmik ;) Teraz druga opcja mogłeś wkompilować w klienta Tibi bocika ;]

Zachar18
16-10-2008, 06:57
Na moje jak ktoś się potrafi uhac to jest normalne uhanie wiec nie było bota...

*^Fran3q^*
16-10-2008, 12:29
No sory ale to nie on dostal 3x bana za bot pod rzad : / Pamietam jak bilem Cie jeszcze Stylerem (miales wiekszy lvl) i po paru minutach dostales bana od Tygrysa. Po banie pograles chwila i znow kolejny ban ; o (tez za bot). Po zakonczeniu blokady dostales kolejna po 2 dniach? W koncu przerzuciles sie na lepszego bota? Gz.

Osecik
16-10-2008, 12:33
Moim zdanie nic nie widac :P
<znaki,znaki,znaki>

Przemo ziom
16-10-2008, 13:03
No sory ale to nie on dostal 3x bana za bot pod rzad : / Pamietam jak bilem Cie jeszcze Stylerem (miales wiekszy lvl) i po paru minutach dostales bana od Tygrysa. Po banie pograles chwila i znow kolejny ban ; o (tez za bot). Po zakonczeniu blokady dostales kolejna po 2 dniach? W koncu przerzuciles sie na lepszego bota? Gz.

To nie twoja sprawa,ze uzywałem bota i dostawałem bany i tobie hu* do tego,a na filmiku nie ma bota
bo nie uzywam.A powiem wam szczeze ze juz nie raz GM mnie sprawdzał,
praktycznie sa koło mnie cały czas,juz raz zrobiłem co nie co i dostałem bana,
ale ten ban był nie słuszny i odrazu po tym odbanowali mnie.

Scix
16-10-2008, 13:41
Nie osmieszaj sie Przemo. Gdybys nie nagrywal filmiku to bys mial na pewno bota ..... Przeciez to logiczne drogie dziecko a no i jeszcze gdybym w ogole nic nie mowil ze ja bede nagrywac to w ogole. Dla mnie zawsze bedziesz botem takie moje zdanie i tego nie zmienie. Cya

Przemo ziom
16-10-2008, 14:04
Nie osmieszaj sie Przemo. Gdybys nie nagrywal filmiku to bys mial na pewno bota ..... Przeciez to logiczne drogie dziecko a no i jeszcze gdybym w ogole nic nie mowil ze ja bede nagrywac to w ogole. Dla mnie zawsze bedziesz botem takie moje zdanie i tego nie zmienie. Cya

Mowiłes ze ty tylko dlatego padasz ze ja mam bota.
Sam widzisz bota nie uzywałem i tak samo cie rozjeba**m jak wczesniej.
I tylko dlatego dałem ten filmik na forum zebys uwidział ze bez bota ci daje rade.

Scix
16-10-2008, 18:18
Chwile temu chcialem z Toba isc na pefaupe ale czemu nie chciales isc ? Trudno poczekam az bedziesz i Cie pojade ;]

Przemo ziom
16-10-2008, 20:22
Chwile temu chcialem z Toba isc na pefaupe ale czemu nie chciales isc ? Trudno poczekam az bedziesz i Cie pojade ;]

Tuz dobra.
Nagram jeszcze raz filmik ,zeby nie bylo ze z botem cie rozwalam.
A czemu nie chcialem isc z toba na pvp sa 2 powody:

Nie jestem maniakiem i nie siedze przed kompem caly czas.
A po 2 nie mogłem bo miałem laggi i sciagałem filmy.
Pozdro.

Ktoś
16-10-2008, 21:53
Scix jest żałosny i nie potrafi przegrywać... Taka jest prawda :]
Je*ać Scixa :)

#Down
Popieram :]

*^Fran3q^*
16-10-2008, 22:00
Czyli mamy Ci pogratulowac ze miales fart i zabiles pall'a bez bota? Nie rozsmieszaj mnie _._ Moze dla Ciebie to dziwne i jakies nienormalne ale gra bez bota jest oczywistym obowiazkiem na apo. Dowodzac ze go nie miales nie jestes bohaterem, sory <3 Idz posmakowac jakim papierem dzis neko podtarl to co mu lizesz xd

Przemo ziom
17-10-2008, 08:12
Czyli mamy Ci pogratulowac ze miales fart i zabiles pall'a bez bota? Nie rozsmieszaj mnie _._ Moze dla Ciebie to dziwne i jakies nienormalne ale gra bez bota jest oczywistym obowiazkiem na apo. Dowodzac ze go nie miales nie jestes bohaterem, sory <3 Idz posmakowac jakim papierem dzis neko podtarl to co mu lizesz xd

Ty masz z garem koleś.(czytanie sie kłanie)
Szczegówlnie dałem ten filmik scixowi zeby zobaczył ze go bez bota rozjeb****.
A nie ze jakie on ma słabe pvp.
Hu* mnie to obchodzi jakie on ma pvp .
I napewno nie chce gratulacjii,a szczególnie od ciebie.

Aztexoholik
19-10-2008, 02:04
Scix niema za dobre pvp to się czepia że masz boty proste i łatwe.

BroxiQ
19-10-2008, 14:58
Widziałem filmik i nie zauważyłem żadnych dodatkowych programów... Widziałem ludzi którzy dużo szybciej się uhaja. A ze Scixem nigdy się nie biłem więc nie oceniam jego pvp...

Guer Revoltado
20-10-2008, 05:19
Nooo tak ;) Scixx ;) Dostałeś manto ;) Nie ma tu bot-a ;) Moze po prostu masz słabsze Pvp niz Przemo. :), ale przecież tak trudno sie przyznać do błędu prawda? Nie masz bota, rozjebałes Scix-a solo. Co prawda twoje pvp nie jest doskonałe, ale Gratulacje. ;)

lemoneek
20-10-2008, 16:21
Przemo kto jak kto ale po huja zrobiłeś ten debilny temat? Na jednym filmiku nie masz bota a tak to kto na bally botuje? Kto na kinach nie umiałem nie kiedyś ubić? To powiedziałeś "wait"

ok teraz można się bić i jebną takiego spama z wosso że aż padł...

scix może i nie ma dobrego pvp ale jest najlepszym graczem na apo jak dla mnie... Pomoc jest u niego czymś dziwnym ale większość go lubi!