PDA

View Full Version : Co sadzicie o meczu Polska Slowacja?

Osecik
16-10-2008, 12:07
Ja sadze ze zagralismy jak cioty ; >
I to moje jedyne zdanie :P
Czekam na wasze^^

Knoox
16-10-2008, 12:09
A w ogóle ile było ?

Moim zdaniem, ten BANhacker to jedna ciota. Gówno robi. Z każdym innym trenerem to samo by było. Niech go już wywalą i dadzą innego !

Osecik
16-10-2008, 12:24
A w ogóle ile było ?

Moim zdaniem, ten BANhacker to jedna ciota. Gówno robi. Z każdym innym trenerem to samo by było. Niech go już wywalą i dadzą innego !
Było 2:1
W 80 min strzelilismy a w 84 min gralismy jak cioty oni na strzelili bramke a 2 strzelil nam jakby grali sami na boisku.... porazka!!!

Busst
16-10-2008, 12:28
Czekam na wasze^^

Widać, że gówno się na tym znasz.
Jak cioty? Graliśmy dobrze, wystarczyły 2 minuty, żeby popełnić 2 straszne błędy, przez które straciliśmy bramkę.
Ogólnie cały mecz zagraliśmy dobrze.

Raffi
16-10-2008, 13:14
Czekam na wasze^^
No właśnie co Ty pieprzysz. Dobrze zagrali tylko nie wytrwali do końca i te bramki były przypadkowe! Wez jak Ty mowisz ze sa ciotami to wejdz na boisko i pokaż co Ty potrafisz...po 5 min. już byś prosił o zmiane...Co za człowiek-.-

Beczus
16-10-2008, 13:46
Jeden wieki zal poprostu hanba narodowa (zal boruca)

Crayon
16-10-2008, 14:08
Czyli jakbyśmy mieli Scolariego albo Mourinho za trenera to mamy mistrza Europy i Świata taaa ?

W sumie to samo tyczy się Ciebie. Nie znać pisowni tak prostych słów jak 'po prostu' to wstyd.

Btw. Ty byś pewnie lepiej zagrał niż Boruc na Euro, więc honor zwracam...

@Topic
Po prostu mieliśmy pecha. Ale z drugiej strony mogliśmy wygrywać 3:0 i mieć 'w dupie' te stracone bramki.

Drako o.o
16-10-2008, 14:11
taaa tacy wlasnie kibice jestescie wychwalacie jak wygrywaja a jak przegraja to odrazu sie odwracaja i wyzywaja caly kraj tak ma jebniete takie cos jest jak juz jestes za druzyna to badz z nia na dobre i na zle a nie wychwalaj jak wygrywa a wyzywaj jak przegrywa

mi sie mecz podobal nasza bramka byla najladniejsza a ich bramki, no coz potrafili wykorzystac chwile slabosci

Busst
16-10-2008, 14:12

Tak więc widzimy, że nie ma graczy doskonałych.
Boruc bronił świetnie na EURO, wszyscy pisali, jaki to On jest wspaniały.
Popełnił błąd, wszyscy na niego naskakują, że jest taki i taki. No może nie wszyscy, lecz jest ich wiele.

Crayon
16-10-2008, 14:22
Tak więc widzimy, że nie ma graczy doskonałych.
Boruc bronił świetnie na EURO, wszyscy pisali, jaki to On jest wspaniały.
Popełnił błąd, wszyscy na niego naskakują, że jest taki i taki. No może nie wszyscy, lecz jest ich wiele.

Nawet najlepszym zdarzają się wpadki. Ot na przykład Petr Cech w meczu z Turcją na EURO.

Malkin
16-10-2008, 15:17
zagralismy
Co, ja się do RP w piłece nie przyznaję, tak samo jak i w hokeja ; <

Busst, teraz nie broń ich, bo poprostu trochę żal co mówisz (bez obrazy), Boruc w ogole, zawsze błędy popełnia tj. w lidze szkockiej.

Beren
16-10-2008, 15:18
@Crayon
Właśnie mi sie wydaje, że to nie jest wina Boruca :)
Jak oglądałem mecz, to miałem wrażenie, jakby Boruc spodziewał się że obrońca (Dudka?) wybije piłke - i chyba powinien. Drugi gol padł wiadomo przez kogo (znowu Dudka?), a Boruc zachował się jak każdy profesjonalny bramkarz.

@UP
Każdy błędy popełnia, ale nie każdy potrafi bronić jak Boruc :*

SpeeD
16-10-2008, 15:25
"Przegląd Sportowy": Nokaut w dwie minuty!
Droga z niebios (w których bujaliśmy od soboty po meczu z Czechami) w piekielne czeluście zajęła nam 120 sekund. Takiego impetu nadali nam upadli aniołowie ze Lwowa - Artur Boruc i Dariusz Dudka.

"Sport": Z nieba do piekła!
60 sekund zdecydowało, że daliśmy się ograć Słowakom. Jeszcze w 84. minucie prowadziliśmy 1:0. Potem koszmarny błąd popełnił Artur Boruc a po kolejnej minucie było już 2:1. Przed meczem Leo Beenhakker mówił, że Polska nie ma syndromu drugiego meczu. Niestety, był w błędzie.
"Gazeta Wyborcza": Artur Boruc zawalił mecz, inni odwalili robotę.
Osiem minut przed końcem Polska prowadziła ze Słowacją 1:0. Przegrała 1:2 i oddaliła się od awansu na mundial. Gdy do końca meczu zostało bardzo niewiele i wydawało się, że Polska może tylko wygrać, Artur Boruc popełnił największy błąd w reprezentacyjnej karierze.

"Fakt": Artur Boruc wbił nam nóż w serce.
Co za koszmar! Jeszcze na kilka minut przed końcem meczu polscy piłkarze prowadzili ze Słowacją po golu Ebiego Smolarka. Jednak po wręcz niewiarygodnym błędzie Artura Boruca straciliśmy gola, a po kilkudziesięciu sekundach następnego!

To Co napisały te 4 gazety co oni mają do Boruca nie zauważyliście że to obrońca wykopał mu z pod rąk piłkę -.-? jak na euro bronił sytuacje sam na sam to wszyscy super fajnie a teraz to wielkie ale ...Zal tego wszystkiego myślałem że się popłacze ... jak tak zaczęli bramki strzelać

Shiva
16-10-2008, 15:32
no trudno taki jest sport raz sie wygrywa raz sie przegrywa
wystarczylo pare chwil bysmy przegrali
mowi sie trudno i zyje sie dalej.. jeszcze przejdziemy ;] bye

szalony kowboj
16-10-2008, 15:36
Borus gwiazdor xD o noge mu sie obilo xDDD heuheuhe
kaleka
Polska 2:1;/// Az zal normalnie..za bardzo byli pewni wygranej;/

Fifeks
16-10-2008, 15:47
Przykro jest patrzeć na takie komentarze jak @up.

Tak jak napisał Drako jeżeli już jesteśmy za drużyną to na dobre i na złe. A nie jak 80 % "polaków" gdy polska przegra od razu ich wyzywają od słabych itd. A gdy wygrają cieszą się jak małe dzieci. Po prostu każda drużyna ma chwile słabości, fakt głupie 2 błędy zabrały nam wygraną. Boruc? Co wy macie do Boruca? Gdy na EURO bronił wyśmienicie to nic do niego nie mieliście lecz gdy przez jego błąd wpadła nam bramka od razu jaki on jest zły. Zobaczcie ile piłkarze muszą dać serca w taki mecz? Ile wysiłku. Doceńcie to... A nie od razu wyzywacie.

GrulixBaned
16-10-2008, 15:57
Przegraliśmy 2 do 1 i co z tego? Mam to gdzieś chcę aby Polska była sławna z takich rzeczy np. Bezpieczne Państwo, albo z piłki nożnej, że wygrali mistrzostwa świata w 2010, albo Polacy wybudowali wszystkie stadiony na Euro 2012. Ja jako obywatel nie patrzę na takie rzeczy jak nas dostrzegają tylko, aby my byśmy mieli lepiej abyśmy mieli lepsze szkoły itd.

ÓnDet
16-10-2008, 16:44
@OSECIK sam jestes ciota ;] jestes lepszy?? wyjdz na boisko i graj cioto ;]

@top omg zycie porazki sie zdazaja tak czy siak mamy 2 miejsce w grupie wiec??:| nic sie nie stalo... i tak Polska ciagle po dupie dostaje (te euro co byly niedawno :P) miejmy nadzieje ze to byl tylko przykry wypadek i all bedzie good ;]

GoGo Polska :)

Laluś
16-10-2008, 16:59
Widać, że gówno się na tym znasz.
Jak cioty? Graliśmy dobrze, wystarczyły 2 minuty, żeby popełnić 2 straszne błędy, przez które straciliśmy bramkę.
Ogólnie cały mecz zagraliśmy dobrze.

Fakt, można nazwać to dobrą grą, ale dla jakiejś 'szmatławej' drużyny (nie mówię, że grali jak 'cioty'). Polacy potrafią grać 10x lepiej. Ich największymi błędami w tym meczu były dwie rzeczy: to, że zlekceważyli rywala oraz to, że po strzeleniu bramki bronili wyniku (jak prawie w każdym meczu), zamiast atakować do końca (nie grać na czas; nie 'bawić' się piłką) i starać się strzelić kolejnego gola.

PS
I tak zawszę będę im kibicował i jestem pewny, że bez trudu awansują do MŚ ;).

Ser@fin
16-10-2008, 18:29
1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... 1:0... A w 30 sekund strzelili nam 2:1. Zal polaków.

To moje zdanie o naszej reprezentacji -.-

BroxiQ
16-10-2008, 19:47
Ten mecz to był po prostu pech... Wszystko wskazywało na to że wygramy a tu ostatnie 2 min meczu i 2 gole w dupę, ale nic zdarza się nawet najlepszym. Następnym razem będzie lepiej :)

Lord Nightwish
23-11-2008, 12:24
Gdyby graliśmy do końca wynik byłby inny, lecz fizycznie nie wytrzymaliśmy i z tad taki wynik:cool:
Leo Benchacker to dobry trener, jak narazie najlepszy, dzięki niemu zakfalifikowaliśmy się do ME, no ale tam polegilliśmy już w grupie..

Jaros Jaroz Jaro
23-11-2008, 12:51
Było tak sobie... Polacy lepsze mecze grali....Ale ja w nich wierze...

Na youtube widziałem rozmowy antykibiców o reprezentacji polski.... posikałem się.... jak znajde to wrzuce ;o

Kate a.k.a Kisse
23-11-2008, 16:23
no bardzo przykro bylo nam ogladac ..te 2 straszliwe bramki w tak szybkim czasie lecz taki jest sport...raz jeden jest gora raz drugi :)

Too Get
23-11-2008, 21:24
Ogólnie co myślę o tym meczu ??

Żal , ból i wstyd mogliśmy to wygrać...