PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] ?nie?na Wyspa wyko?czona Sreenshots!!!

Domerus3
16-10-2008, 16:54
Ostateczna odsłona mojej śnieżnej wyspy. Wcześniejszy temat był jedynie małym kawałkiem owej wyspy. Mam nadzieję że przypadnie wam do gustu. Proszę o komentarze i Pozdrawiam ;)

http://i34.tinypic.com/2hrq3aw.jpg

http://i33.tinypic.com/313q1it.jpg

http://i37.tinypic.com/346uadi.jpg

http://i35.tinypic.com/2jdg77t.jpg

http://i34.tinypic.com/2ld7die.jpg

http://i34.tinypic.com/2ynrplj.jpg

http://i33.tinypic.com/2afbmyr.jpg

http://i36.tinypic.com/24326ix.jpg

P.S Proszę moda bądź admina o usunięcie poprzedniego tematu.

BroxiQ
16-10-2008, 17:07
:0 a co będzie na tej śnieżnej wyspie ? Yeti ? :0 Na pewno bardzo przyda się taka wyspa... A może by tak coś bardziej pożytecznego ?? Więcej kingów może ? Dawniej to były podstawowe potworki a teraz tak jakoś zanikają ;/

Cielak Friistajler
16-10-2008, 17:08
RME Sux :<. Simone Ci źle góry zrobione w RME wczytał.. przykro mi.. DNO !

Tico
16-10-2008, 17:09
Jest i było tak samo.
Nie wiem zabardzo co powiedzieć doczepiłbym się do paru rzeczy ale nie oto chyba tutaj chodzi. Prawda?
Pomysł może i dobry ale powiedz mi czy tylko tyle chesz aby zostało dodane do OTS'a. Wydaje mi się że same miasto to zdecydowanie zamało. Popracuj nad jakimś "respem" jakieś okolice dookoła miasta. Tego mi wałśnie zarakło.

GrulixBaned
16-10-2008, 17:09
Robiłeś to pod tibie 8.1 chyba a my tu mamy 7.6. Jest senja po co inne lodowe wyspy? Tak jakbym chciał zrobić nową pustynie zastępując ank?

Domerus3
16-10-2008, 17:17
I oczywiście wieczne niezadowolenie osób którzy jedenej mapy swojej nie pokazali ale ja liczę się z krytyką więc piszcie co chcecie ;]

up@ To mapa pod 7.6. Co do senji jest beznadziejna, tak uważam ;]

Cielak Friistajler@ koleś od gór, pokarz swoją mapę, chce zobaczyć te dobrze wczytane góry ;] Pozdro

Tico@ Haha skończ proszę cie ;D Teraz mu respa brakuje...litości xD Jakbym chciał to bym zrobił tylko po co? Zrobiłem część "mieszkalną" to pokazałem. Co do tego czy mi zależy na jej dodaniu to odpowiedź brzmi...nie. Zrobiłem tą wyspę jak mi się nudziło, a zamieszczam by trochę urozmaicić dział propozycje..proste

P.S Tico plz pokarz mi swoje "idealne" mapy, może się czegoś nauczę ;D

down@ Do was to jak łopatą....powtarzam to jest mapa pod TIBIE 7.6 czaisz? Spróbuj ją zrobić po kratce od 0 ;] Powodzenia

A co do tego że jest Senja, to co z tego? Senja nie jest za piękna ;d Jakbym zrobił ognistą to byłoby "Po co ognista jak jest Vulcano" No ludzie skończcie pieprzyć xD

Shadow Sorcer
16-10-2008, 21:08
do dupy ta wyspa mamy już 2 miasta/wyspy lodowe i po co nam więcej? Zrób coś pod Tibię 7.6 a nie 8.+++
ŻAL AUTORA

Arigori IksDe
16-10-2008, 21:27
nie zal autora tylko bardzo ladnie zrobiona mapa :), troche inny klimat moglby byc roslinny czy ognisty, zamiast tego lepiej obrobic senje czy ank ale mapa ladnie zrobiona itp. ;d

Kornas Pall
16-10-2008, 21:31
@all up

Wiecie ile robi się taką wyspe?? NIE! to morda xD

Gz cierpliwości ;> ( 7.6 duużo yeah bania :P)

Gok
17-10-2008, 13:20
No teraz to się postarałeś bo to wcześniejsze (nie oszukujmy się) nie było cudem :p. Bardzo ładne domki, te żagle, dobrze dopasowane do klimatu (nie tak jak niktórzy robią np. miasto z lawy a na środku jest śnieg ;P) te wypchane niedźwiedzie itp. Ładne miasteczko podoba mi się bardzo :o a tamci co up piszą to chyba nie wiedzą co piszą:P głównie chodzi mi o mr. cielaka :p. Zrób jakieś przejscie? albo ooo mam plana wiesz co zrób jak na alasce przejście na respy na tych "ikrach"? mrrr to będzie wypas wyspa i można byłoby ją nazwać Alaskos :rolleyes:

@Edit
no bardzo mi się też podoba te dp :) ładnie zrobione. Mógłbyś też dać troszkę lodu albo śniegu na ścieżke. jeszcze raz mówie ładna mapka

ps. A co do ank to ja nie wiem ile oni te miasto robili, a can to też trza mieć w głowie inaczej żeby zrobić takiego kolosa (chodzi mi o te tunele, respy, kopalnie, questa na p arma itp.

Cash
17-10-2008, 17:48
Ładna wysepka, przyda nam się nowej krwi na mapce.

Silkroad
19-10-2008, 22:03
Zrób ognistą wysepke gdzie zamiast tego śniegu będą się palić ogieńki :P
Ale wysepka ładna podoba mi się ale mamy 2 wyspy więc starczy na razie. Ładnie :P

Selrien
19-10-2008, 22:46
Wyspa 1 klasa. Bardzo ładna i dopracowana;]

Ser@fin
20-10-2008, 08:34
Kwadratowa, pusta a co najwazniejsze. Nie wiem co ci sie wydaje ale NIE JEST WYKONCZONA. Nic tu nie ma. Mapa jest pusta, groundsy bez drzew? Poprzednia mapa byla jednak lepsza. 5/10 za wielkosc.

<$>Edit:
Przyjzalem sie mapie i w sumie, za ostry bylem... Nie no pomysl miales genialny. Budynki robione z wyobraźnią ale trzeba bylo to troche wykonczyc. Ale z oceną przesadzilem. 9/10 :D

=Aku$(^.<)
20-10-2008, 11:43
Smiesz to nazywac mapa? Kwadraty, uzyte zle id, niepowykonczane przedmioty... a wez poczytaj tutoriale.. Pochwale jedynie to, ze dajesz snieg na dachach ;]
"Edit: tych co pisza, ze to jest pod 8.+.. n/c

Domerus3
20-10-2008, 16:01
Ser@fin

Trochę ciebie nie rozumiem...wcześniej w swoim temacie napisałeś że mapka bardzo ładna a teraz piszesz że mapa pusta, kwadratowa, bez drzew? Człowieku ty masz coś ze wzrokiem? Pusta to właśnie była twoja mapa, jakieś liny przy murach itd. Ale nie krytykowałem cię...

=Aku$(^.<) @

Typowy hater... Co by ktoś nie zrobił zawsze na anty? Jak Drako? ;] Złych masz idoli kolego ;D Jeśli twierdzisz że nie jest to mapa to pewnie samolot nie? ;]
Co do kwadratów to pokarz mi choć 1 domek który jest kwadratem ;D (czytaj np 5x5 kratek). A tak w ogóle ty rozumiesz co pieprzysz? Od kiedy w tibi można tworzyć jakieś zaokrąglone kształty? ;) "uzyte zle id"? Np w którym miejscu ;DDD? "niepowykonczane przedmioty" czyli dokladniej co? ;] Jesteś człowieku żałosny, nic nie pokazałeś swojego a wyjeżdżasz tutaj z uwagami nie popartymi żadnymi argumentami...

Przyjrzyjcie się mapie APO... tam wam kwadratowe domki nie przeszkadzają, ale w mojej gdzie takowych nie m,a to już macie uwagi hahah dajta spokój ;D

=Aku$(^.<)
21-10-2008, 11:07
1. Jeśli chodzi, że 'hater' jak to określiłeś - nie, porpostu ta wyspa jest chooyowa.
2. Idoli nie mam...
3. Twoim kolegą nie jestem.
4. Widać, że w mappingu za długo nie siedzisz, jeśli na komentarz o kwadratach wyjeżdzasz z okrągłymi kształtami...
5. Złe id w wypełnieniu góry ;] (chociaż fakt, można powiedzieć, że dobre.. a chooy)
6. Źle zrobiony stół (czy za co to ma słóżyć) w depo.
7. Nie pokazałem nic swojego? Tu się mylisz. Pokazałem ale dość dawno temu...

Jak widzisz argumenty poparłem...
Nie, ja nie jestem żałosny, poprostu Ty źle reagujesz na krytykę.
Btw. Na apo są kwadratowe domki - a na jakim ots nie ma (: ?
Tylko mapa apo jest wielka, i nie zawsze ilość = jakość. Twoja wysepka jest mała, więc mogłeś się postarać.

@edit:
Vniżej:
"pomimo tego że nieznam się na mapkach" właśnie.. :( to o czym tu rozmawiamy?

Maks
21-10-2008, 12:49
1. Jeśli chodzi, że 'hater' jak to określiłeś - nie, porpostu ta wyspa jest chooyowa.
2. Idoli nie mam...
3. Twoim kolegą nie jestem.
4. Widać, że w mappingu za długo nie siedzisz, jeśli na komentarz o kwadratach wyjeżdzasz z okrągłymi kształtami...
5. Złe id w wypełnieniu góry ;] (chociaż fakt, można powiedzieć, że dobre.. a chooy)
6. Źle zrobiony stół (czy za co to ma słóżyć) w depo.
7. Nie pokazałem nic swojego? Tu się mylisz. Pokazałem ale dość dawno temu...

Jak widzisz argumenty poparłem...
Nie, ja nie jestem żałosny, poprostu Ty źle reagujesz na krytykę.
Btw. Na apo są kwadratowe domki - a na jakim ots nie ma (: ?
Tylko mapa apo jest wielka, i nie zawsze ilość = jakość. Twoja wysepka jest mała, więc mogłeś się postarać.

Jak czytam choćby takie komentarze to śmiech bierze, pomimo tego że nieznam się na mapkach to widzę że koleś się postarał, miał chęci i wykonał dobrą robotę, każdy jest mądry,ale jak ma zrobić mapkę to świeci oczami....
Koleś się napracował, poświęcił swój czas (w sumie to tylko dla siebie to robił, bo na apo i tak ona niestety nie wejdzie bo mortiis w dupie ma mapki robione przez apowiczów,chociaż niektóre są bardzo dobre i fajne) . Mi się mapka podoba dobrze rozpracowana i ciekawa... nikomu się nie podoba, ale sprawa wygląda tak... Jakby Tygrys dał te mapki itd. to każdy by szalał z radości "Jupi nowa wyspa, ale super", "Jesttt wkońcu coś nowego super ta wyspa". A że jakiś gościu zrobił mapke to jeździcie go z góry na dół, czepiając się każdego szczegółu, który na dodatek nie jest niczym poparty....

A najbardziej Mnie śmieszą komenty typu"Jest już Senja" itd...
No i co że jest senja ? a może on se to robi na swój ots, a w dupie ma apo..wcale niekoniecznie musiał to robić pod APO, akurat może miał taki kaprys i se walnął lodową wysepkę, jesteście smieszni

#TOPIC
Giezet szczere mapki, chęci i pracy włożonej, ja nie mam się do czego przyczepić jakby weszła w życie to odrazu bym na niej posiedział :) 10/10