View Full Version : Sluszne bany? HaHaHa
Czy wedlug was GM'owie maja jakies programy ktore wykrywaja boty? a moze bany sa w 100% przypadkiem ;]
http://i35.tinypic.com/vzigrr.jpg
@busst xDDD heh przykra prawda ;] ale niby czemu zamknac ;] chcem sie dowiedziec co mysla o tym inni ;]
PS400 LVLI NA SCARZE OCZYWICIE BEZ BANA ;] W TYM 5 MOICH KOLEGOW UCZCIWIE GRAJACYCH PO DOSTANIU BANA ZA FRAJER (BOTY) ZACZELO ICH STOSOWAC ;]
@kornas pall jesli kiedykolwiek widziales mnie ze skulem lub na respie widziales takze te chmurki za mna ;] to exh od manasa ;]
edit a taka pierdolona prawda ze nawet przyznajac sie do bota nigdy bana nie dostalem ;] a ile x wjebalem ss z botem?? ten jest z 6x przy tym z 3x nieumyslnie ;]
moral? kiedy mowisz ze masz bota GM chuj kladzie i mozesz se go uzywac
Oczywiście, że nie mają żadnych programów, a jeżeli mają, to są one do dupy. :x
Jakiś czas temu, byłem u kolegi, nagle wyskakuje któryś z GM'ów, już nawet nie pamiętam który, i pada tekst:
- Proszę wyłączyć bota.
- Nie mam bota.
- Wiem, ze Pan ma bota, proszę go wyłączyć.
- Ale na serio nie mam bota!
- Ok, wiec dajemy bana.
- Ok, już wyłączony.
- Dziękuję, miłej gry.
Bota ofc. nie miał, widziałem na własne oczy.
Smutna prawda. Trzeba się przyznać do czegoś, czego się nie zrobiło. :mad:
PS: nie wiem, czy nie będę musiał zamknąć tematu. :cool:
Van Destroyer
16-10-2008, 21:19
Pech to pech nie nasza wina ze na swiecie sa idioci którzy niby cos robia dla dobra w tym wypadku serwera... a tak naprawde sa smieszni i pomagaja w rozpierdalaniu go... widac brak kompetencji ze strony administracji.
@stone
Własnie koles pokazales jak bardzo lubisz bajki... i w nie wierzyc ;) to tylko gm char nie zaden program... bo gdyby byl takowy program nie byloby nieslusznych banow.
Arigori IksDe
16-10-2008, 21:23
pff ja dostalem bana 2x i jakos nie sapie bo byly sprawiedliwe, porozmawialem sobie z detoxim i moge powiedziec ze to spoko gosc, jak dostaniesz bana to odpisz grzecznie na raport rule i sproboj to wyjasnic cya
Kornas Pall
16-10-2008, 21:41
Hehe SCARA nie da się wykryć!!! ( jeżeli używasz rozsądniexD)
Scar kox , wosso sux....
Ja miałem taką sytuacje...
Włączyłem wosso na przesuwanie dzwigni na APO , a po 15 minutach dostałem bana od Sieki.
Więc coś muszą mieć ;<
@down
A ty miałeś szczęście ^^ xDDD
Armia Fansite
16-10-2008, 21:44
@up
Przez 2 dni wyskilowałem 110/108 palladynem tibia auto+wosso i nie było bana. Po prostu miałeś pecha. Ostatnio biłem na arenie wiska z wosso i Dexoti przyszedł xd
jacek3332
17-10-2008, 15:53
Trzeba uważać też na trenowania mlvl. Robiłem sobie go przed dp, po chwili pisze do mnie tak "haha ale noob bota ma zaraz zgłosze GM'owi". I pisał ale nikt się chyba mu nie odpowidział bo bana nie dostałem
Z tego co powiedział mi mortiis jak się go zapytałem wynika że ten program to "Sieka"
Słyszałem że zawsze jak uhniesz się przez wosso kilka razy pod rząd tak idealnie co jedną sekundę (przez przytrzymanie hotkeya) to po kilku sekundach masz bana od sieki
Haha, widzę Ci się humor udzielił z tymi banami za boty, hahahaha, no nie mogę.xddd
http://i37.tinypic.com/ip1utz.jpg
Un... cos tam..
17-10-2008, 17:48
hahahhaha viki kox xDDDD :D:D:D:D :*** dostalem bana bo mnie skurwiel cold macie zajebal z ucha :| (na forum)
Fajnie, a mnie Dexoti zbanował za skillowanie mlvla na tibia clasic control, którego nigdy nie używałem... Włączyłem i mówie szybciej niż normalnie... Po godzinie ban za MACRO/BOTY... Napisz 5x na default... Napisałem nie mam bota a On na to "To banujemy" BAN...
Dobrze Wiesz Kto
03-01-2009, 02:03
OMG CO ZA LBY musicie wyciagac tematy stare??:| bardzo stare... na tym ss mam jeszcze 400lv O.o ale beka XD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.