Zaloguj się

View Full Version : Farbowanie w?osów u... ch?opaka.

Busst
16-10-2008, 20:43
Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Jeszcze jakiś czas temu, była moda na "plamki koloru blond". Zdarzało się zobaczyć chłopaka w ufarbowanych włosach.
Co o tym sądzicie? Jest to dla Was głupota, czy coś normalnego?

Peps
16-10-2008, 20:57
hmmm ja mam blond pasemka xD
właściwie to dużo blond pasemek
dla mnie jest to... normalne
i przyznam że wygląda to całkiem fajnie, przynajmniej u mnie nie wiem jak u innych bo spotkałem się z tym tylko parę razy:eek:

PS
Ciekawy temat

@edit
PS2
First hihihi
Peps Rox,Peps Kox
Pepsik wymiata xD

Rase
16-10-2008, 21:07
Zależy od koloru i sposobu bo są tacy co noszą różowe koszulki maja kolczyki i jeszcze jakaś grzywka na czole +pasemka (pozdro Wróbel) to ja odpadam troche pedalsko :p

major nabijacz
16-10-2008, 21:16
raczej pedaly sie farbuja...lecz nie mam nic przeciwko jak widze kogos wyfabrionegoxd

Gambo
16-10-2008, 21:20
Jak chca niech sie farbuja, nawet jezeli Tobie sie to nie podoba to i tak nic nie zrobisz. Ja osobiscie nie mam nic przeciwko temu. Jezeli sie farbuja np. blond pasemka, lub przefarbowanie łba na blond, to nie mam nic przewciwko, jednak gdy widze goscia z fioletowym łebm to smiac mi sie chce...

Thus Astud 2.0
16-10-2008, 21:39
Mi się to podoba teraz mam Wlosy farbowane na Rudo tz. takiego irokeza
Zawsze co wakacje farbuje na blond ofc. ze iroka.

Ktoś
16-10-2008, 21:57
raczej pedaly sie farbuja...lecz nie mam nic przeciwko jak widze kogos wyfabrionegoxd
Dlaczego pedały? To jest normalna rzecz. Mamy XXI wiek :]
To tak samo jakbyś powiedział że spodnie są dla chłopaków, a dziewczyny/kobiety chodzą w spodniach :P

Oczywiście że coś normalnego...
Nie podoba Ci się swój kolor włosów, to się farbujesz... Proste!
Sam wiele razy farbowałem włosy :|
Mam zamiar jebnąć się całkowicie na czarno :D

Kornas Pall
16-10-2008, 22:00
Ja mam czarną plame od urodzenia^^

Ale to pedalstwo farbować się. Sam prawie zawsze jestem na łyso ^^

Lu$hOoOoOfy Cineq
16-10-2008, 22:09
Spierdalaj, kolejna dewiacja. Jeszcze sobie paznokcie pomaluj. _._

~Johny Knoxville~
16-10-2008, 22:17
Czy spotkaliście się kiedyś z czymś takim? Jeszcze jakiś czas temu, była moda na "plamki koloru blond". Zdarzało się zobaczyć chłopaka w ufarbowanych włosach.
Co o tym sądzicie? Jest to dla Was głupota, czy coś normalnego?

Może dla ciebie to coś normalnego, lecz dla mnie to pedalstwo w czystej postaci...

U mnie takiego czegoś się nie widuje...

Ta według mnie nie jest to pedalstwo, ale to MOJA opinia.
Przynajmniej dziewczyną się podoba!(wiem sprawdzałem)

Chyba owa dziewczyna musiałabyć Lesbijką...

Nie interesuje mnie twoje zdanie. 'Według mnie' powinineś pofarbować sobie całe ciało...

Będziesz wyglądał jak dalmateńczyk...

Enchox
16-10-2008, 22:19
najgorsze co moze byc to farbowane wlosy u chlopaka . .

Beczus
16-10-2008, 22:20
JA uwazam ze to nic normalnego w tych czasach

Peps
16-10-2008, 22:30
Może dla ciebie to coś normalnego, lecz dla mnie to pedalstwo w czystej postaci...

Ta według mnie nie jest to pedalstwo, ale to MOJA opinia.
Przynajmniej dziewczyną się podoba!(wiem sprawdzałem:D)

Busst
16-10-2008, 22:32
@Cineq
Ok cieciu. :rolleyes:

To chyba ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Zapytałem, czy jest to dla Was normalne, a nie, że ja coś takiego robię. :)

ÓnDet
16-10-2008, 22:33
Ja osobiscie nie farbowalem sobie nigdy wlosow moim zdaniem jest to nie potrzebne ;] a do tych co farbuja nic nie mam xd

~Johny Knoxville~
16-10-2008, 22:35
@Cineq
Ok cieciu. :rolleyes:

To chyba ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Zapytałem, czy jest to dla Was normalne, a nie, że ja coś takiego robię. :)

W moim poście jest zawarte, że dla ciebie to może normalne...(Więc jeżeli dla Ciebie jest normalne, to dla mnie chyba nie..?)

Jaka szkoda że kiedyś dostałbyś warna za Dobule Post, no ale cóż wszystko się zmienia.

[Edit by Busst]
Pokaz link. ;)

Kiedyś znaczy dawno, przed restem postów, zapewno było to w temacie screeny....

Ktoś
16-10-2008, 23:23

Chyba owa dziewczyna musiałabyć Lesbijką...

Nie interesuje mnie twoje zdanie. 'Według mnie' powinineś pofarbować sobie całe ciało...

Będziesz wyglądał jak dalmateńczyk...

Lol79
Człowieku!
Żyjemy w XXI wieku, a Ty trzymasz się stereotypu z lat 30! HELLOŁ!!
Wiesz co... mam dobry pomysł :) Weź się nie myj, pal dużo papierosów i pij dużo Whisky! Będziesz w pełni męski. Będziesz jebał potem, będziesz nasiąknięty tytoniem oraz czuć będzie od Ciebie whisky...
Farbowanie włosów to rzecz naturalna. Farbujesz włosy bo chcesz fajnie wyglądać i tyle :]

Kobiety o siebie dbają, dlaczego faceci nie mogą o siebie dbać?
Wolisz być zarośnięty jak małpa, niż ładnie pachnieć?
Jeśli tak, no to Ci gratuluję :]

~Johny Knoxville~
17-10-2008, 07:38
Lol79
Człowieku!
Żyjemy w XXI wieku, a Ty trzymasz się stereotypu z lat 30! HELLOŁ!!
Wiesz co... mam dobry pomysł :) Weź się nie myj, pal dużo papierosów i pij dużo Whisky! Będziesz w pełni męski. Będziesz jebał potem, będziesz nasiąknięty tytoniem oraz czuć będzie od Ciebie whisky...
Farbowanie włosów to rzecz naturalna. Farbujesz włosy bo chcesz fajnie wyglądać i tyle :]

Kobiety o siebie dbają, dlaczego faceci nie mogą o siebie dbać?
Wolisz być zarośnięty jak małpa, niż ładnie pachnieć?
Jeśli tak, no to Ci gratuluję :]

Kup sobie tą różową koszulke, zafarbuj sobie te włosy... 'I dbaj o siebie'.

Paznokcie sobie jeszcze pomaluj, wydepiluj się....

Ktoś
17-10-2008, 07:49
#Up
Już ją kupiłem, wygląda zajebiście.
Uważasz że ludzie którzy farbują sobie włosy, lubią kolor różowy to pedały?
Dobrze się czujesz? Pedał to nie tylko wygląd... Nie rozumiesz znaczenia słowa pedał ;|.
Świat idzie do przodu, a Ty zostajesz w tyle ;<

Pontius
17-10-2008, 07:51
Raczej normalne ;> Najczesciej spotykane w wakacje ;) Irokeza tez mialem, a kolczyk tez jest fajny ale jeden na lewym uchu (diamencik za dobre pieniadze u jubilera), ktorego mam obecnie :D

Guer Revoltado
17-10-2008, 09:58
Szczerze to troche pedalskie. Robienie kolczyków, farbowanie włosów tym bardziej u chłopaka. Z dziewczynami jak z dziewczynami, ale u chłopaka to troche pedalskie no. :] Kazdy ma inne zdanie, ale chuj tam :] Twoja sprawa :D Emaaano ;]

Marik
17-10-2008, 10:41
Ja mam czarną plame od urodzenia^^

Ale to pedalstwo farbować się. Sam prawie zawsze jestem na łyso ^^

pedalstwo ? ... tak samo o tobie by mozna bylo pisac .. szpan bo gangsta na lyso i hu* puknij sie w LEB

Szczerze to troche pedalskie. Robienie kolczyków, farbowanie włosów tym bardziej u chłopaka. Z dziewczynami jak z dziewczynami, ale u chłopaka to troche pedalskie no. :] Kazdy ma inne zdanie, ale chuj tam :] Twoja sprawa :D Emaaano ;]

nastepny wiekoszsc pisze Pedalstwo to ten tez musi ... a co nie bede gorszy...

tak samo mam kolczyk w brwi i w jezyku .. o raany jestem pedalem... zal ty tez sie ale Jeb*j w LEB

Fifeks
17-10-2008, 10:50
O ile mi wiadomo słowo "pedał" to pedał taki od roweru. Na waszych "pedałów" powinno się mówić homoseksualiści.

@Topic
A róbcie sobie co chcecie. Nigdy nie farbowałem i nie mam zamiaru farbować. I nie przeszkadza mi to u innych ludzi.

Guer Revoltado
17-10-2008, 11:04
pedalstwo ? ... tak samo o tobie by mozna bylo pisac .. szpan bo gangsta na lyso i hu* puknij sie w LEB

nastepny wiekoszsc pisze Pedalstwo to ten tez musi ... a co nie bede gorszy...

tak samo mam kolczyk w brwi i w jezyku .. o raany jestem pedalem... zal ty tez sie ale Jeb*j w LEB

Słuchaj dzieciaczku... Napisałem, że uważane jest to za pedalstwo a nie kazdy kto się farbuje jest pedałem.. Jesteś okolczykowany tak? Zrobiłes to 1000% tylko po to bo jest to teraz modne. ; ) taka jest prawda. Przeciez wiekszosc młodych ludzi musi byc na Topie.. Jebnąc w łeb to moge Ciebie wiadrem kolczyków jak bardzo chcesz.

Marik
17-10-2008, 11:06
Słuchaj dzieciaczku... Napisałem, że uważane jest to za pedalstwo a nie kazdy kto się farbuje jest pedałem.. Jesteś okolczykowany tak? Zrobiłes to 1000% tylko po to bo jest to teraz modne. ; ) taka jest prawda. Przeciez wiekszosc młodych ludzi musi byc na Topie.. Jebnąc w łeb to moge Ciebie wiadrem kolczyków jak bardzo chcesz.

czlowieku modne ? wiesz kiedy to bylo ? jakies 2 3 lata temu a ja mam kolczyki od 5 lat wiec mi tu nie wmawiaj ze chce byc natopie ... oo tak jeb*j mi z wiadra kolczykow ;d tego wlasnie teraz chce ...

RoZpIeRdAlAcZ
17-10-2008, 13:21
Pewnie, to jest do chuja normalne
ja może z 2x w życiu farbowałem włosy i jakoś nie kręci mnie to,
Twoja sprawa jak farbujesz, Ty z tym na głowie będziesz zapierdalał a nie ja.

BroxiQ
17-10-2008, 15:40
To jest coś zupełnie normalnego :0... Można ufarbować włosy ale na jakiś normalny kolor a nie np. Zielony, czerwony itd.

kajojek
17-10-2008, 16:03
Dla mnie to glupota no chyba ze jestesmy siwi. Widzialem jak chlopaczek mial odrosty,wygladalo tragicznie i nikomu nie polecam sie farbowac chyba ze ma cos z geja czy pedala.

Triko
17-10-2008, 16:12
a johny knoxville jak zwykle pierdoli glupoty ;< zaduzo pali : DD

Dla mnie? to normalne raz mialem zafarbowane wlosy na blond pasemki ; >

a rozowa koszulka tez dla pedalow? ja nosze jak na bmxie smigam bo pasuje ; >

Calipse
17-10-2008, 16:30
Jak dla mnie to jest normalne jak chlopak sie farbuje mi sie tam nawet to podoba ale tylko jak maja pasemka blond ;p

Orzeszek
17-10-2008, 16:38
Może dla ciebie , lecz dla mnie to pedalstwo w czystej postaci...

ty skonczona cioto sam pisales ze masz różowe koszulki ............. :O

Mabra
31-10-2008, 15:07
Wedlug mnie to jest rzecz normalna , kazdy ma swoj styl , sam robie pasemka w wakacje.

Jaros Jaroz Jaro
31-10-2008, 15:46
Niemam pasemek....Ale to coś złego mieć je ? Jak komuś się podoba to niech ma....problemu nie widze.

*Poziomek*
31-10-2008, 19:09
Różowe włosy, brokat na twarzy........... Coś pięknego ;>

Ser@fin
31-10-2008, 19:57
Mój ziomek z klasy był blondynem, potem mial czarne, teraz ma znowu blond, i robil se pasemka, po dniu mu sie znudzilo.

Ja chce na czarno sie jebnac albo na blond bo czarny to emo xd

Ero Senin
31-10-2008, 20:16
@ktos
Co z tego ze mamy XXI wiek !!!
Musza być jakieś granice *****
Ciekawe co będzie się działo za pare lat ;0
Calkowicie popieram cinqa :P
PEDALSTWO !!!!!!!

GladeQ
31-10-2008, 21:50
Różowe włosy, brokat na twarzy........... Coś pięknego ;>

W twoim podpisie jest ideał prawdziwego mężczyzny :DDD <333 ;****

No jak ktoś lubi to czemu nie... ja sobie nie maluje ale mój kolega sobie pofarbował na blond i nawet ładnie wygląda :D normalnie jak ciacho mniammmm xD:rolleyes::rolleyes:

^Deduś
31-10-2008, 22:09
Eee... wygląda to conajmniej dziwnie, żeby nie powiedzieć pedalsko xddd
Nie podoba mi się to i już, poprostu.

GrulixBaned
31-10-2008, 22:34
Dal mnie jest to normalne. Inni lubią się farbować, inni lubią nosić kolczyki. Ja nigdy nie nosiłem, nie farbowałem się, bo dla mnie to była oznaka pedalstwa. (nie chcę nikogo tutaj obrażać).

ty skonczona cioto sam pisales ze masz różowe koszulki ............. :O
Każdy może mieć różowe elementy ubrania typu podkoszulek. Mi dziewczyna na urodziny kupiła różowe bokserki i jeszcze ich nie ubrałem.

Eee... wygląda to conajmniej dziwnie, żeby nie powiedzieć pedalsko xddd
Nie podoba mi się to i już, poprostu.
Nowe konto? Hmm za co bana dostałeś?

Wrona
31-10-2008, 23:25
Dla mnie to też jest normalne. Kilka lat temu właśnie była moda na pasemka itd. i się tak złożyło, że też miałem :P więc nie widzę w tym nic dziwnego :D

Tre Cool
01-11-2008, 11:35
Jak go mama za takie coś nie bije, to nie przeszkadza. A Cineq ma poglądy jak mój pradziadek.

jacek3332
08-11-2008, 17:31
Mi to się nie podoba ale jestem tolerancyjny i nie krytykuja za to nikogo :P.

Namderk
08-11-2008, 17:35
Mnie to wkurwia, idzie sobie dresik po korytarzu szkoły, pasemka na włosach, cwaniaczy i z bara każdego, to jest dla niektórych oznaką że tak powiem 'cwaniactwa' a dla mnie pedalstwa. Tępić to tak jak pedałów, emo i inne gówno.

Rubin
08-11-2008, 21:04
Ja sądzę że farbowanie włosów jest normalne, ale nie do przesady. Jeżeli komuś sie to podoba to czemu nie.

Wiele Miałem Kont
08-11-2008, 21:49
W sumie ja mam teraz pasemka blond i wszystko jest ok.
Pasemek nie mam dużo i tylko jak mam na żel włosy widać trochę, ale osobiście czekam na białe pasemka na moich włosach.

Moim zdaniem np. blond jeszcze jest ok, ale włosy koloru "piszczoncego pu uczkach zilonego, ruszofiótkiego itp" to już przesada :D

~~Elite Knighteczka~~
09-11-2008, 13:16
Ja się nigdy nie farbuje i u Nas to jest nienormalne :P Ja przeważnie chodzę na irokeza ;] :P Ale przefarbować sobie włosy na blond lub jakiś inny kolor... w życiu x)