Zaloguj się

View Full Version : Wywiad z Sqaua by Devilek Pall

Osecik
17-10-2008, 21:31
Devilek Pall
Sqaua

Witaj. Czy zechciałbyś odstapić mi chwile swojego czasu i pozwolić, abym przeprowadził z Tobą wywiad?

Jasne

Więc się przedstaw, jak masz na imię z kąd pochodzisz i ile masz lat?

Mam na imię Patryk pochodze z Czestochowy mam 13 lat

Możesz podać swoje hobby?

Lubię rozwiązywać sudoku ;o

Ja lubię ukladać rubika ale to szczegół.... Przejdźmy do wirtualnego świata.... Skąd się dowiedziałeś o tibi??

Od kolegi z klasy

Jakie są twoje osiągnięcia związane z tą gra?? Jaki najwiekszy lvl zdobyłeś na globalu i jaki lvl na Apo?

Na rl miałem kiedyś niewiarygodnie wielki 17 lvl a na apo narazie 540 druid

Co sądzisz o ludziach odkładających nauke dla tej "pikselowej" gierki?

W przyszłości bedą roznosić jajka po klatkach bo teraz się nie uczą ;]

Nie dawno powrociłeś na Apo z tego co wiem z twojego tematu... Co sądzisz o Game Masterach i o Moderatorach na forum? Czy sprawują swoją pracę dobrze?? Co o tym sądzisz?

Myslę, że ta nowa wyspa powinna byc już miesiąc temu. Mortiis pod koniec wakacji mówil, źe będzie za parę dni. A tu jeszcze nie ma :/. A na forum totalna głupota ze strony użytkowników.

A co sądzisz o przygotowaniach Apo pod tibie 8.0+? Co o tym myślisz?

To jest jedna wielka ściema! Tego nigdy nie będzie. A jeżeli już będzie to mi kaktus na dłoni wyrośnie ;) Z resztą po co komu 8.0, tibia 7.6 jest fajniejsza

Powiedz mi (jeżeli chcesz) o swoich kolegach z gry.. Czy zostałeś może kiedyś oszukany?? Lub coś w tym stylu..

Kiedyś , kiedy grałem jeszcze knightem kolega ukradł mi pandemium armor. A poza tym mam spoko kolegów.

Zostawmy sprawy tibijskie daleko... Może masz jakieś rodzeństwo? Lub dziewczyne?

Dziewczyny obecnie nie mam. Trafiłem do klasy gimnazjum bez żadnych starych kumpli, ale i tak jest fajnie. A będe mial rodzeństwo w marcu :) Nie wiem czy brat ,czy siostra

Nasz wywiad powoli dobiega konca.... Może chcesz kogoś pozdrowić lub jakoś szczególnie wyrożnic?? :)

Chciałem pozdrowić: Sizar Palladynek, Sir Kyzio, Pawello Knighto, Pagon, Aiwaho i całą gildię Black Stars oraz Ciebie =*

Dziękuje za pozdrowienia. Również Ciebie też pozdrawiam, oraz za czas poświęcony mnie i temu wywiadowi.

No problemo. Cya

Za wszystkie bledy przepraszam... Byl to moj 1 wywiad :P A tutaj cos od nas i od Sqaua

http://i37.tinypic.com/257j0aq.jpg

Ziomus
19-10-2008, 21:49
uzydkowników.
Uahushaushuahsua.... Pwn3d..

No dobra, już bez śmichów. Wywiad fajny, ale zmień kolorki bo zlewają się kolorami. No i są trochę oczojebne :P.

GrulixBaned
19-10-2008, 22:02
W przyszłości bedą roznosić jajka po klatkach bo teraz się nie uczą ;]
Wiesz co? Po tym co napisałeś nie chciało mi się czytać. Kto normalny roznosi jajka po klatkach? Jak ja bym nie miał pracy bym roznosił gazety po klatkach, reklamy a nie jajka coś tu jest nie TAK.
@wywiad
Nudne pytania, nudne odpowiedzi wszystko nudne.

BroxiQ
20-10-2008, 07:33
Udzielający wywiadu nawet nikomu nie jest znany... Nie wiem po co robić wywiady własnemu kumplowi. Nikt nie interesuje się takimi wywiadami. xD

Guer Revoltado
20-10-2008, 10:13
Wywiad nawet taki Sobie. Ale z tego Co wiem to Mortiis się uczy/uczył przynajmniej. Zmień kolory bo naprawde są oczojebne :D Ocena; 6,5/10.

BroxiQ
20-10-2008, 16:05
@Guer.
Mogę wiedzieć co do tego wywiadu ma Mortiis ? Bo osoba która go udzielała to chyba nawet nie wie kto to jest :*

Malkin
20-10-2008, 18:40
Wywiad trochę krótki, ale nawet spoko, gdyby był troszeczkę dłuższy, bo prawie nic sie o nim nie dowiedzieliśmy.

6/10.

Ser@fin
20-10-2008, 19:04
Wywiad krotki i zdziebko lipny. xd Zmien Eq ;p czyt. legi. ;] Tak ogolnie to nie wiele sie dowiedzielismy o Squle. ;p Zrob wywiad ze Scixem, o ile Ci odpisze ;] Mnie ten czlowiek interesuje. Sqaua nie jest nikim interesujacym.

Metalsider
22-10-2008, 10:38
no no ladnie
fajnie ze sie postralals wkoncu musiales wymyslic te pytania itd... :)
dzieki i gz :):):):D:D:rolleyes:

Fraelek <3
16-11-2008, 15:16
Sqaua piesq, ojebales mnie z Kyziem.. Jeb**y 13 latek. W RL bym Ci zajebal... tylko daleko mam. Sucza z tego psa ^^ Ale sie wyrozniasz przynajmniej...

Kate a.k.a Kisse
23-11-2008, 19:52
pytania jak w kazdym wywiadzie.wymyslcie cos nowego : d
a tak w ogole fajne masz eq ;d i zrob wywiad z kims lepszym xd

Turbo Sorc
23-11-2008, 20:34
@Devilek Pall nie grj w to.
Tibia jest feeeee;)
Jeśli takie osoby jak ty zostają to czas na powrót.
@Topic
Wywiadzik bardzo fajny.
Popieram kolegę
Ziomus.
Troszkę się kolory zlewają.
Ocena 9/10.
Pozdrawiam.

Ajckere
23-11-2008, 21:11
17-10-2008.
A kto odswieżył? Oczywiscie kate, ktory dalby sobie za post jądra obciac.Zeby nie było offtopicku:

Wywiad denny, tak samo jak osoba.

Daaron
24-11-2008, 13:46
No cóż kolejne przesłuchanie... bardzo wkurzające jest że, przez SSa musze przewijać całą stronę w prawo żeby przeczytać mógłbyś zmniejszyć Screena. Pytania i odpowiedzi troche nudne :/. Mógłbyś rozwijać pojedyńcze tematy a nie zmieniać je jak kanały w TV.
Oceniam na 6/10.

Hogart 2.0
02-12-2008, 07:23
@Guer.
Mogę wiedzieć co do tego wywiadu ma Mortiis ? Bo osoba która go udzielała to chyba nawet nie wie kto to jest :*

@BroxiQ
Opcja edit sie klania;]
Tylko bys nabijal zbedne posty,ktore i tak nie maja wiekszego bytu na tym forum,ale powrocimy do wywiadu;)

Wywiad tak sobie ogolnie z osoba nie ciekawa i malo inteligentna.
A te kolory to przesada wala tak w oczy,ze ch***
Wiec zmien je i popraw bledy(Chodzi wiem ze ty ich nie popelniles,ale coz przydalo by sie,bo wtedy dalesze czytanie nie ma sesnu)

Za twoje checi i prace daje 6/10;]
Rob dalej,ale z bardziej ciekawymi osobami,ktore maja cos do powiedzenia i ktore cos osiagnely

BB;]

Bull aka Bullet
02-12-2008, 20:06
Szczerze to wywiad mi się nie podobał ponieważ pytania były zle zbudowane wiele błędów składniowych. Wszystko inne jest fajne.

-Kwas-
09-12-2008, 10:32
Wywiad dobry tylko że z dwulicowymi psami bym nie robił wywiadów;) pozdro