PDA

View Full Version : Follow.

Armia Fansite
18-10-2008, 14:30
Administracjo możecie zrobić coś z funkcją follow? Nie działa poprawnie...
Najgorsze jest to że jak kogoś gonię daje follow i nie chce za nim iść!

Pozdrawiam xd

DannRook
18-10-2008, 16:11
Też to zauważyłem, już bardzo dawno, tak samo jak kogoś goni to przechodzi przez wszystkie fieldy typu ognie itp...
Mi się wydaje, że błąd silnika i tego nie naprawią bo powiedzą, że po co i tak nikt tego nie używa...

BroxiQ
18-10-2008, 19:17
Gram tu 2 lata. Może tej funkcji nie używałem zbyt często ale kiedy już używałem to działała poprawnie. Może to tylko jednorazowy problem albo spróbujcie od nowa zainstalować tibie. Ta funkcja nie jest niezbędna do gry -.-.

Lechista92
18-10-2008, 19:21
Kiedyś też zauważyłem że ta funkcja nie działa poprawnie, ale nie chciałem zaśmiecać forum zbędnym tematem.
Pozdrawiam.

Metalsider
19-10-2008, 09:54
ja tam funkcji follow nie uzywalem wogule a mam ponad 70 lvl i ta funkcja nie jest az tak przydatna no ale powinna byc ;<

BroxiQ
19-10-2008, 12:26
Skoro masz 70 lvl to trudno żebyś używał bo taki lvl to jest 2 dni roboty... Więc jeśli nawet nie używałeś tej funkcji to nie wiem po co piszesz posta nabijaczu -.-

Kanii
19-10-2008, 12:29
Ta funkcja istnieje możliwe, że np. dałeś follow i przypadkiem gdzieś kliknełeś to follow automatycznie się wyłańcza lub jak gonisz większy lvl wyjdzie po za ekran i też się wyłańcza sprubój, jak to nie zadziała to nie wiem może jakis błąd.Pzdr

@down
Sam nie wiem sprawdź i się sam przekonaj ta funkcja istnieje nie od tibi 8.2 lecz już bardzo długo więc mi nie ściemniaj.

DannRook
19-10-2008, 12:45
Ta funkcja istnieje możliwe, że np. dałeś follow i przypadkiem gdzieś kliknełeś to follow automatycznie się wyłańcza lub jak gonisz większy lvl wyjdzie po za ekran i też się wyłańcza sprubój, jak to nie zadziała to nie wiem może jakis błąd.Pzdr

Nie mów jak nie wiesz ok?
Tak jest dopiero od 8.2 chyba.
Funkcja nie dosc, że jest opóźniona bo jak daje tego ludzika to zaczyna gonic za 2 sekundy i mój char chodzi jak pijany w dodatku wchodzi do każdego fielda, wiem bo sprawdzałem expiąc na slimach i to nie jest błąd klienta.
Funkcja jest przydatna jak ktoś ma bot z aim botem czy jak to się nazywało, że daje np atack na moba i mu sdkami w niego wali;)

Moody Raxx
19-10-2008, 17:58
Wlasnie fajnie by bylo gdyby funkcja follow dzialala....To ulatwilo by nam gre chociaz w 1%..;p

szalony kowboj
19-10-2008, 18:07
Taa;p Kiedys dalem follow na kolege i sie wbilem na ank w drodze na ms do dziury z zombie;d Zalowe to jest xd Powinno omijac fieldy i dziury! I click map tez powinno omijac bo tez sie wbilem w zombie xD I jeszcze follow sie zacina strasznie powinno byc tak ze 200lvl za 200lvlem biegnie rowno a sie ciagnie za nim jak "smrod po gaciach" xDD

FanNaruto :D
27-12-2008, 23:47
Ja tam mam 500lvl i wolałbym żeby coś z tym zrobili ;/

Gover
15-01-2009, 20:52
Jak idziesz i chcesz dać fallow to nie zadziała... Stań i daj na kogoś fallow wtedy będzie działać na 100%....:D:cool: