Zaloguj się

View Full Version : domki akt

szalony kowboj
18-10-2008, 21:06
Witam!
Wszyscy wiemy ze sa nooby ktore daja sie nabrac na parchment zamiast Aktu bo pisze na zielono nazwa domku.. Ale interesuje mnie jak oni to robia i dlaczego to sie na zielono pojawia;/ Duzo ludzi sie przez to nabiera;(

Lechista92
18-10-2008, 21:09
Ja Wam / Tobie o tym opowiem...
Oni to robią tak:
Biorą akt i dają na trade na osobe którą chcą oszukać, po czym szybko dają cancel, wychodzą z domku i dają ten papier na trade... Pisze na zielono że chce on Ci sprzedać domek gdy daje akt, a gdy daje juz papier to pisze ze osoba chce z Tobą handlować... Mam nadzieje że pomogłem... NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ :rolleyes:

Techniks
18-10-2008, 21:10
Dają trade a zanim Ty dasz z nim trade daje 2 raz trade podmieniając akt na parchament?
Myśle ,że w taki sposób się to odbywa.
Nie rozumiem wielu ludzi którzy mówia ,że kompyuter itp. to czarna magia.. ,a wystarczy tylko logicznie myśleć i patrzeć.

szalony kowboj
18-10-2008, 21:11
Ja Wam / Tobie o tym opowiem...
Oni to robią tak:
Biorą akt i dają na trade na osobe którą chcą oszukać, po czym szybko dają cancel, wychodzą z domku i dają ten papier na trade... Pisze na zielono że chce on Ci sprzedać domek gdy daje akt, a gdy daje juz papier to pisze ze osoba chce z Tobą handlować... Mam nadzieje że pomogłem... NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ :rolleyes:

o lol;/ Dzieki za wytlumaczenie bede juz wiedzial zeby sie nie dac oszukac;pp A da sie to wogule kupic? Trzeba jakos moze zakazac kupno parchmenta xd Tylko ze on chyba do czegos potrzebny;/

Lechista92
18-10-2008, 21:26
A da sie to wogule kupic? Trzeba jakos moze zakazac kupno parchmenta xd Tylko ze on chyba do czegos potrzebny;/
Tych papierów jest pełno w domkach na ank jak sie idzie na Dracule / Ms...
W tych domkach co każdy może wejść :/
Ps. Mam nadzieje że jak Ci to wytłumaczyłem to sam nie zaczniesz oszukiwać ;p
@ Do all
Nie czytać tego i nie próbować oszukiwać innych ;p

szalony kowboj
18-10-2008, 21:39
Tych papierów jest pełno w domkach na ank jak sie idzie na Dracule / Ms...
W tych domkach co każdy może wejść :/
Ps. Mam nadzieje że jak Ci to wytłumaczyłem to sam nie zaczniesz oszukiwać ;p
@ Do all
Nie czytać tego i nie próbować oszukiwać innych ;p

haha ja jestem przeciwny temu xd Bo moj kolega zostal dzis oszukany i sam sie niechce wrobic;p Wiedzialem ze akt ma byc ale niewiedzialem czem na zielono pisze w parchmencie. Dzieki ! Do wszystkich! Nie oszukiwac bo przez to grozi ban/hunted od oszukanego;]