Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Mordi

Pandora
06-06-2007, 22:10
Ja:Witam. Czy Mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad ?

Mordi:Jasne! Zaczynajmy :)

Ja:Powiedz jak się nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?

Mordi:Jestem Dominik, lat mam 12 i mieszkam w Kamiennej Górze.

Ja : Długo grasz na APO ??

Mordi:Około roku, chociaż więcej czasu spędzam na Forum.

Ja:Masz swoją sympatie ?

Mordi:Sympatię? Hmm, na razię nie interesuje mnie to. Bardziej skupiam się na kolegach i nauce.

Ja:Kto jest twoim best Friend ( chodzi mi o tych którzy kiedyś grali/grają na armi i utrzymujesz z nimi kontakt)

Mordi : Długo by wymieniać, lecz tacy najwięksi "Bestowie" to: Durion,Pandora,Wiceps,Shady,Bulwa,SonGokuX

Ja:Kogo lubisz / podziwiasz z Game Masterów ?

Mordi:Lubić, podziwiać? Niestety nieznam zbyt dobrze Game Masterów to nie mogę ich ocenić. Najlepsze kontakty mam z Coguarem.

Ja:Co byś zmienił na OTSie ?

Mordi:Najchętniej wprowadził bym mniej osób i większą ilość domków, jednak niesie to za sobą różne konsekwencję, jak np. lagi, kicki.

Ja:Co robisz w wolnych chwilach ?

Mordi:W wolnych chwilach najczęściej wychodzę z kolegami pograć w koszykówkę, lecz jeżeli chodzi o domowe rozrywki to najczęściej PSP.

Ja:Czy są jakieś gry w które grasz oprócz Tibi ?

Mordi:Nie wiele, ale są. Np. Gra Liberty City Stories lub San Andreas. Żadne inne MMO mnie nie kręcą, nawet w Tibię teraz żadko grywam.

Ja:Czy nie uważasz ze Angel Death jest urodzonym krytykiem a Elvan Misterem OTSa ?

Mordi:Zgodzę się z tym w 100 %.

Ja:Jakie Jest twoje hobby ?

Mordi:Hobby? Raczej interesuje się sprzętem, lecz ostatnio zaczeły mnie kręcić konsole. Najczęściej PSP.

Ja:To by było na wszystko. Dzięki za Wywiad =*
Chcesz kogoś pozdrowić ? podziękować ?

Mordi:Też dziękuję, pozdrawiam wszystkich krórzy czytają ten wywiad :* Paa

I Coś na zakończenie :)

http://img528.imageshack.us/img528/1346/pozdrowieniavj0.jpg

EDIT: Angel Death : robiłem ten wywiad w pośpiechu , ponieważ musiałem schodzić już z kompa :/ . Teraz już wszystko poprawiam.

Angel Death
06-06-2007, 22:22
Ja:Czy nie uważasz ze Angel Death jest urodzonym krytykiem a Elvan Misterem OTSa ?

Hyhy, lol!

Jestem krytykiem tja?

No to twój wywiad w ogóle jest jakiś beznadziejny , pytania są bez sensu i w ogóle wszystko jest do dupy!;>

A tak serio to chyba pierwszy (oprócz moich) wywiad w którym nie dopatrzyłem się błędów więc taka 7+/10 się należy.

Aaa.. rada na przyszłość wyróżniaj jakoś pytającego i odpowiadającego ;'P.

Drah Master
07-06-2007, 08:00
Hmm jeżeli to jest pierwszy wywiad ,nie najgorszy daje 9/10
wielka szkoda ,że przeprowadziłeś wywiad z tak skończonym kretynem jakim jest Mordi :) ,jest to nie odpowiedzialne dziecko nie będę pisał tu dlaczego ale wiedzą to nieliczni ;/

Maciek Diablik
07-06-2007, 09:20
Ciekawy wywiad, i jak na taki wiek (12 lat) bardzo ladne wypowiedzi ;]

Elvan
07-06-2007, 12:18
Xa xa xa ! Jam jest wasz Pan i Władca ! Zapomnijcie o Mortiis'ie ! Teraz ja tu rządzę ! Xa xa xa :>

A wywiad ładny :) 9/10 ;p

Dyzio
07-06-2007, 12:21
Wywiad ładny, jeśli naprawdę jest to twój pierwszy wywiad to mnie zaskoczyłeś ;] 9/10

Ariel
07-06-2007, 14:12
Fajny wywiadzik :) Nie liczy sie wiek:P i nie komentujcie go :p

Diego
07-06-2007, 15:42
Nie liczy sie wiek:P i nie komentujcie go :p

a ja mam na imie Borzydar i mam 6 lat i wreszcie ide do szkoly i interesuje sie ogladaniem bajek i z tych bajek najbardziej lubie teletubisie i kubusia puhatka :).

Oczywiście żartuję ,ale jakby tak było to powiedz szczerze ,czy byś się nie czepiał ?
@topic
Wywiad jest taki sobie ,nie ,nie będę się podlizywał :jest kiepski !
Mało pytań ,bardzo zwięzłe odpowiedzi ,ogólnie :bardzo mało pytań i się w ogóle nie postarałeś.
A to zdjęcie co dałeś na końcu jest żałosne ,rzygać mi się chciało !

Nerox de Rookstayer
08-06-2007, 15:34
Wywiad bardo ładny, a wiek nie ma przecież znaczenia...
Moja ocena to 9/10.

Michael Scofield
12-06-2007, 19:59
Mordi'ego znam już kawałek czasu i uważam, że to spoko kolo.
Pandora też spox ziom...
I nie śmiejcie sie z Mordiego ze ma 12 lat bo Elvan ma 14 ...

@Edit (by Elvan)
Zemrzyj !
Nie pozwolę na takie traktowanie !
Mam 15 lat !
ZEMRZYJ, PRZEPADNIJ !

Pandora
12-06-2007, 20:19
@up:SonGoKuX ma juz 15 tak samo jak ja xd
wiek nie gra roli. mozna miec 18 lat i mozna zachowywac sie jak 9 latek...

wy lepiej komentujcie wywiad a nie wiek... jak sie dowiem ze ktos sie smieje z Mordiego to przyjde osobiscie do jego domu i skrece mu kokosy i pokaze jak wyciska sie cytryne ( Elvan ucz sie dziecinoo ;< )