Pandora
06-06-2007, 22:10
Ja:Witam. Czy Mógłbym przeprowadzić z Tobą wywiad ?
Mordi:Jasne! Zaczynajmy :)
Ja:Powiedz jak się nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?
Mordi:Jestem Dominik, lat mam 12 i mieszkam w Kamiennej Górze.
Ja : Długo grasz na APO ??
Mordi:Około roku, chociaż więcej czasu spędzam na Forum.
Ja:Masz swoją sympatie ?
Mordi:Sympatię? Hmm, na razię nie interesuje mnie to. Bardziej skupiam się na kolegach i nauce.
Ja:Kto jest twoim best Friend ( chodzi mi o tych którzy kiedyś grali/grają na armi i utrzymujesz z nimi kontakt)
Mordi : Długo by wymieniać, lecz tacy najwięksi "Bestowie" to: Durion,Pandora,Wiceps,Shady,Bulwa,SonGokuX
Ja:Kogo lubisz / podziwiasz z Game Masterów ?
Mordi:Lubić, podziwiać? Niestety nieznam zbyt dobrze Game Masterów to nie mogę ich ocenić. Najlepsze kontakty mam z Coguarem.
Ja:Co byś zmienił na OTSie ?
Mordi:Najchętniej wprowadził bym mniej osób i większą ilość domków, jednak niesie to za sobą różne konsekwencję, jak np. lagi, kicki.
Ja:Co robisz w wolnych chwilach ?
Mordi:W wolnych chwilach najczęściej wychodzę z kolegami pograć w koszykówkę, lecz jeżeli chodzi o domowe rozrywki to najczęściej PSP.
Ja:Czy są jakieś gry w które grasz oprócz Tibi ?
Mordi:Nie wiele, ale są. Np. Gra Liberty City Stories lub San Andreas. Żadne inne MMO mnie nie kręcą, nawet w Tibię teraz żadko grywam.
Ja:Czy nie uważasz ze Angel Death jest urodzonym krytykiem a Elvan Misterem OTSa ?
Mordi:Zgodzę się z tym w 100 %.
Ja:Jakie Jest twoje hobby ?
Mordi:Hobby? Raczej interesuje się sprzętem, lecz ostatnio zaczeły mnie kręcić konsole. Najczęściej PSP.
Ja:To by było na wszystko. Dzięki za Wywiad =*
Chcesz kogoś pozdrowić ? podziękować ?
Mordi:Też dziękuję, pozdrawiam wszystkich krórzy czytają ten wywiad :* Paa
I Coś na zakończenie :)
http://img528.imageshack.us/img528/1346/pozdrowieniavj0.jpg
EDIT: Angel Death : robiłem ten wywiad w pośpiechu , ponieważ musiałem schodzić już z kompa :/ . Teraz już wszystko poprawiam.
Mordi:Jasne! Zaczynajmy :)
Ja:Powiedz jak się nazywasz ile masz lat i gdzie mieszkasz?
Mordi:Jestem Dominik, lat mam 12 i mieszkam w Kamiennej Górze.
Ja : Długo grasz na APO ??
Mordi:Około roku, chociaż więcej czasu spędzam na Forum.
Ja:Masz swoją sympatie ?
Mordi:Sympatię? Hmm, na razię nie interesuje mnie to. Bardziej skupiam się na kolegach i nauce.
Ja:Kto jest twoim best Friend ( chodzi mi o tych którzy kiedyś grali/grają na armi i utrzymujesz z nimi kontakt)
Mordi : Długo by wymieniać, lecz tacy najwięksi "Bestowie" to: Durion,Pandora,Wiceps,Shady,Bulwa,SonGokuX
Ja:Kogo lubisz / podziwiasz z Game Masterów ?
Mordi:Lubić, podziwiać? Niestety nieznam zbyt dobrze Game Masterów to nie mogę ich ocenić. Najlepsze kontakty mam z Coguarem.
Ja:Co byś zmienił na OTSie ?
Mordi:Najchętniej wprowadził bym mniej osób i większą ilość domków, jednak niesie to za sobą różne konsekwencję, jak np. lagi, kicki.
Ja:Co robisz w wolnych chwilach ?
Mordi:W wolnych chwilach najczęściej wychodzę z kolegami pograć w koszykówkę, lecz jeżeli chodzi o domowe rozrywki to najczęściej PSP.
Ja:Czy są jakieś gry w które grasz oprócz Tibi ?
Mordi:Nie wiele, ale są. Np. Gra Liberty City Stories lub San Andreas. Żadne inne MMO mnie nie kręcą, nawet w Tibię teraz żadko grywam.
Ja:Czy nie uważasz ze Angel Death jest urodzonym krytykiem a Elvan Misterem OTSa ?
Mordi:Zgodzę się z tym w 100 %.
Ja:Jakie Jest twoje hobby ?
Mordi:Hobby? Raczej interesuje się sprzętem, lecz ostatnio zaczeły mnie kręcić konsole. Najczęściej PSP.
Ja:To by było na wszystko. Dzięki za Wywiad =*
Chcesz kogoś pozdrowić ? podziękować ?
Mordi:Też dziękuję, pozdrawiam wszystkich krórzy czytają ten wywiad :* Paa
I Coś na zakończenie :)
http://img528.imageshack.us/img528/1346/pozdrowieniavj0.jpg
EDIT: Angel Death : robiłem ten wywiad w pośpiechu , ponieważ musiałem schodzić już z kompa :/ . Teraz już wszystko poprawiam.