PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Sciaganie fragow i rs.

Ernim
19-10-2008, 19:51
Wedlog mnie npc ktory sciaga rs powinien byc tanszy bo nikt tego nieuzywa z 3kcc powinno spac na 1kcc wtedy wiekszosc ludzi by skozystala. A druga sprawa to sciaganie fragow za kase np. jeden frag 250cc, bo ostatnio Mortiis plakal ze zaduzo kasy na servie wiec takie hlvl beda z tego kozystaly i bada tracili kase xD

Splaxor
19-10-2008, 20:10
Następnym razem użyj opcji szukaj!

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=31286

Co do ceny RS'a to jest odpowiednia.
@Tico
Ja pamiętam jak softy kosztowały po 2kcc, a tweyd to było dużo. 2kcc kiedyś to jakieś 5kcc dziś.
Co do softów to to kosztują już nawet 300cc :)

Tico
19-10-2008, 20:14
Koleś to jak ma być mniej kasy to chyba nie powinno się zmieniać ceny za odkupienie RS. Nie uważasz? Defakto na serverze jest zbyt wiele piniędzy, zmniejszyć loot :>, zmienić ceny u NPC Soni, zwiększyć cene rzeczy typu 'manasy', uh'y.

Podam wam bardzo fajny przykład. Na APO jest tak dużo rzeczy i pieniędzy że cena Soft Boots spadła do 400cc (pamientam za 1.3kcc kupowałem) i teraz aby wykonać Quest na Soft'y potrzeba klucz. Klucz kosztuje 200cc i w dodatku, ażeby wykonać Quest potrzeba kogoś kto wyczyści nam drogę.
Dla naszego pomocnika też trzeba kupić klucz. No i taki mam bilans.
200 +200 = 400 [cc]- koszt wykonania zadania.
400 - 400 (ew. rzadko kiedy 450)= 0 (50) [cc]- zysk z wykonanego Questa.
To jest poprostu mało opłacalne przedwsięzięcie. Lepiej darować sobie tą misjię.

@up
A ja pamientam jak został pacc płatny wprowadzony :).

Ernim
19-10-2008, 20:56
no ale nieuwazasz ze teraz nikt tego niesciaga??? Pacz 3osoby ktore sciagna to tak jak jedna ktora niesciaga xD

Silkroad
19-10-2008, 21:19
BuhaUHAuhaUHUHAuhaUHUHAuha Leże i Kwicze <lol2> <hahaha> :D :rolleyes:
Dobra koniec śmiechu teraz pora na żal...
O MÓJ BOŻE CZłowieku!!?? GŁupi jesteś czy mi się zdaje? Ściągnąć Rs za 1 kcc? Hahahahaha A fraga za 250 cc ? CZłowieku to by Rs biegał luzem po Ank.

Nie zgadzam się z twoją propozycją, Apo by było załatwe a kasy by było jeszcze więcej i jeżeli dostane warna to znaczy że Moderatorzy nie znają pojęcia Ironia. Jestem na Nie!