View Full Version : Gra kto? w heroesy lll?
Wsysaczapo
20-10-2008, 15:07
Umie ktoś grać w heroes lll? Super giera nie? :D
Ja nie gram, za to grałem kilka lat temu.
Ogólnie gra BYŁA świetna.
PS
NIE TEN DZIAŁ
1. Nie ten dział.
2. To nie jest gra na te czasy, grałem w to 5 lat temu i tylko wtedy to było fajne . Teraz w takie gry już nikt nie gra.
3. Nie, gra nie jest "zajebista".
Orzeszek
20-10-2008, 16:22
#Gram przez neta z kolegami.
#Ta supera "giera"
Silkroad
20-10-2008, 16:26
Umiem grać w Herosy III :P Gra jest zaje**sta tak samo jak 4 część :P wciągała ale kilka lat temu grąłem w to 3 lata temu i było fajnie teraz już jest nudna bo przeszednięta 100+raz :P Ogólnie giera fajna na początku
Ja czasami gram, bardzo dobra gra :p wciągająca, prawie jak tibia.
Ero Senin
22-10-2008, 00:27
Ja gralem ale niedawno mi sie plyta zgubila ;(
No i formata mialem i teraz siedze w domku smutny ;(
*MiszczÓ*
22-10-2008, 16:02
Haha zajebista gra, chciaz mi sie juz znudziała. Herosy III najlepsza grwalnosc moja ocena 6+++.Aha mój stary gra w to juz 5 rok ;:DDDD
Ta grałem kiedyś z 2 lata temu jak byłem u babci nie było co robić, szedłem do sąsiada i tam razem graliśmy w to. Dla mnie strasznie monotonne ;)
jacek3332
08-11-2008, 20:32
1. Nie ten dział.
2. To nie jest gra na te czasy, grałem w to 5 lat temu i tylko wtedy to było fajne . Teraz w takie gry już nikt nie gra.
Sam jesteś "nikt nie gra". Heroes III to zajebista gra mimo, że w 2D to przetrwała próbe czasu i dalej jest super :P.
Wiele Miałem Kont
11-11-2008, 10:34
Hehe... nie ten dział jak coś, ale nic :P
Ja grałem w heroes III, ale jakieś 2-3 lata temu, teraz kończę przechodzić już ostatnie kampanie z heroes IV z dodatkami. Niestety heroes V nie ma już swojego klimatu i wygląda do dupy, więc przejdę i to koniec mojej przygody z heroes.
PS: Grałem we wszystkie części I,II( obydwie super mimo lipnej grafiki ma grywalność, III(podstawa :D), IV( to jest dla mnie to!!) no i chwile w V, ale to był moment:mad:
jacek3332
11-11-2008, 14:58
Hehe... nie ten dział jak coś, ale nic :P
Ja grałem w heroes III, ale jakieś 2-3 lata temu, teraz kończę przechodzić już ostatnie kampanie z heroes IV z dodatkami. Niestety heroes V nie ma już swojego klimatu i wygląda do dupy, więc przejdę i to koniec mojej przygody z heroes.
PS: Grałem we wszystkie części I,II( obydwie super mimo lipnej grafiki ma grywalność, III(podstawa :D), IV( to jest dla mnie to!!) no i chwile w V, ale to był moment:mad:
Ale V nie jest wcale taka zła. Wiadomo III najlepsza ale inne też są całkiem, całkiem.
Is'KiSii
11-11-2008, 14:59
Pamietam jak jeszcze miałem 9-10 lat xD :) kumple przed szkołą przychodzili i siepaliśmy w to po 4 godziny na multiplayer ;D aż lezka w oku się kręci ; [
Ober Caster
11-11-2008, 15:39
grałem kiedyś i pograłbym se teraz nawet tylko nie mam skąd wykombinować... Ok lece bo Harry Potter leci :PP
Zuy Pan, Wręcz Okropny
15-11-2008, 21:17
Ja grałem dawno w to, ale byłem kox'em xD
Umiem grać a co ? ;>
Lord Nightwish
20-11-2008, 13:50
ja uwielbiam tą gre i bym chcial z kims zagrac przez neta ! piszcie na gg !:D
Undead Pall
20-11-2008, 15:00
gralem niestety zepsula sie plytka :(((( zajebista giera ale latwa :) bym se z kims przez neta pogral ale jak juz mowilem brak plytki :/
Nakomi takahata
20-11-2008, 15:20
gralem kiedys moze zaczne grac potem aha,i umiem grac xd
Guildmage
20-11-2008, 20:03
Może się umówimy na jakiegoś spara:D:D:D:D:D:D BIG MAPA i 8 XDD bedziemy grali 10+ h myślę xDD:D
Kate a.k.a Kisse
20-11-2008, 20:17
wypas gierka lecz najbardziej lubie V wesje might of magic : D
Grałem z rok temu bardzo fajna gra chyba sobie znowu zainstaluje :P
PS. Jakie znacie dobre dodatki?
Pisac w temacie lub pw.
KozaQ ZiooM
28-03-2009, 21:01
1. Nie ten dział.
zobaczyłem ten temat i mogę Ci powiedzieć, że moi koledzy z klasy jak im pożyczyłem heroesa III to grają do dziś i tak samo ja gram :) fail ;p GRA JEST Z********
Kamor is Back
28-03-2009, 21:07
@up
Powinienes dostac warna za bawienie sie w archeologa.
@top.
Gra,jedna z lepszych na komp.
Ja czasami gram :p
Fajna gierka tylko dużo czasu zabiera :d
Proste, 6 lat temu to się grało w kafejkach xd Nadal mam na kompie w dodatkiem WoG. Gra jest zajebista. Heroes IV to najgorsza z części jakie grałem, V daje radę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.