Splaxor
20-10-2008, 20:55
http://s2.zapodaj.net/52172043.bmp.html
Witajcie, jest to druga moja aukcja tej runy. Poprzedni temat został potraktowany jako jeden, wielki spam. Dlatego wystawiam ją po raz drugi.
Jest to runa, która posiadam tylko i wyłącznie ja. Proszę nie zadawać pytań skąd ją mam, co ona daje, po co ona etc. Nie wiem co ona daje, więc odpowiedzi na wasze pytania nie mogę udzielić.
20:10 You see a spell rune for level 0.It's an "rune" spell (2x).
Licytacje zaczynamy od: 1cc
Najwyższa oferta: 19.5kcc Wilczeq
!!! Warunki licytacji !!!
Każdy kto daje oferte musi napisać obok niej nick z APO. Nie ważne czy jest to Twoja pierwsza, druga czy kolejna oferta w tym temacie.
Oferty bez nicku z APO będą usuwane.
Jeżeli ktoś poda fałszywy nick i ja to odkryję to taka osoba co podała fałszywy nick dostanie warna.
W razie czego proszę pisać na nick Baczeq.
Runę można zobaczyć na własne oczy pod adresem:
21:05 Widzisz drzwi.'ExpStreet I'. Baczeq jest wlascicielem tego domu.
[Mc Maciek] I nie podbijać po 1gp, bo będę wlepiał warny! Nie masz konkretnej oferty - NIE PISZ!
Licytujcie dalej :) Dziękuję Maćq za edytowanie posta bo ja w pracy jestem i nie mam możliwości edytować :)
Witajcie, jest to druga moja aukcja tej runy. Poprzedni temat został potraktowany jako jeden, wielki spam. Dlatego wystawiam ją po raz drugi.
Jest to runa, która posiadam tylko i wyłącznie ja. Proszę nie zadawać pytań skąd ją mam, co ona daje, po co ona etc. Nie wiem co ona daje, więc odpowiedzi na wasze pytania nie mogę udzielić.
20:10 You see a spell rune for level 0.It's an "rune" spell (2x).
Licytacje zaczynamy od: 1cc
Najwyższa oferta: 19.5kcc Wilczeq
!!! Warunki licytacji !!!
Każdy kto daje oferte musi napisać obok niej nick z APO. Nie ważne czy jest to Twoja pierwsza, druga czy kolejna oferta w tym temacie.
Oferty bez nicku z APO będą usuwane.
Jeżeli ktoś poda fałszywy nick i ja to odkryję to taka osoba co podała fałszywy nick dostanie warna.
W razie czego proszę pisać na nick Baczeq.
Runę można zobaczyć na własne oczy pod adresem:
21:05 Widzisz drzwi.'ExpStreet I'. Baczeq jest wlascicielem tego domu.
[Mc Maciek] I nie podbijać po 1gp, bo będę wlepiał warny! Nie masz konkretnej oferty - NIE PISZ!
Licytujcie dalej :) Dziękuję Maćq za edytowanie posta bo ja w pracy jestem i nie mam możliwości edytować :)