View Full Version : [Armia 7.6]Expowiska na nowej wyspie
Bercik Knight
21-10-2008, 12:56
Mam propozycje taką jak danie na tą nawą wyspe expowiska podobne do tych które są na expgardzie tylko potwory takie jak
-Orsz
-Monster Skieleton
-mistic Scarab
-Wise Many
-Glacki
mogą one równiesz być płatne.
Prosze pisac swoje poropozycje i komentarze :)
Arigori IksDe
21-10-2008, 13:13
a moze frytki do tego ?
ja chesz jeszcze raty bo na nich najszybciej zdowywam lefele pixxx
xxXTibiomanxxX
21-10-2008, 13:16
Nie no tyle expowisk to przesada.
Tygrys powiedzial ze bedzie mozna expic na tej wyspie.
Ale tyle ile ty przedstawiles tych expowisk to stanowczno za dużo.
@Down
Przecież ta wyspa to nie będzie drugi expgard!!!!
Bercik Knight
21-10-2008, 13:17
Wiesz jakie sa expowiska na expgardzie ? ze wchodzisz w tp i przenosi cie na expowisko danego monstera. I chodzi mi o potwory Orsz i lepsze a nie zeby lazily tam raty jak to ty powiedziales
@edit
no dobra przesadzilem to moze jeszcze raz
-Monster Skieleton
-Mistic Scarab
-Wise Man
-Glacki
reszte wykleslam tera pasuje bardziej ?
Np 2x mistic scrab na respie to by bylo dobre
Jestem Na Tak
Powiem szczerze że na Expgardzie są najgorsze exp'owiska, czemu?
Tłumy lódu tam przesiadują pozatym są to małe pojenyńcze respy !
Najlepiej by było gdyby tak jak na Magic dla facc są OTS Kingi na górze, tak
powinny być zrobione exp'owiska.
TrikoBanned
21-10-2008, 14:30
Synek Ciebie chyba suty pieka! Moze jeszcze Apocalypto i Devil Atomy?
Respow jest od huja , a ty chcesz wiecej? Pomysl zanim cos napiszesz....
Mortalix
21-10-2008, 14:54
Chłopie o czym ta mowa skoro jeszcze nie wiesz co się na tej wyspie znajduje...
Nie rozumiem takich tematów. : p
Btw. to nie jest koncert życzeń. : |
GrulixBaned
21-10-2008, 14:59
Chciałbym nowe respy mystic scarabów po 2( żadnego respa po 1) oraz nowe respy dracul. Tygrys mówił, że dracule będą na 100%.
Duffenzho_bżdonc
21-10-2008, 15:26
@Up
To co że chcesz? Jak chcesz "żarcia" to też dostajesz? Ta, dostajesz ale chyba 2 strzały w jape.
@Topic
Dzieki komu to wszystko? Ja wymyslilem nazwę miasta z brata konta na forum :D. Vivek(wiem pojebana nazwa) here.
~Johny Knoxville~
21-10-2008, 15:45
Stary.... Przeczytaj to co napisałeś...
Jest to dno! Tak czy siak, nie potrzebna taka wyspa .
Lost Girl
21-10-2008, 16:31
Nie no nie przesadzajmy ekipa na napewno swoj lepszy pomysl wkoncu tygrys sam rozplanowal cala wyspe. I my nie mamy nic do niego co ustawac jakie respy itp bo oni sami wiedza najlepiej co tam zrobic.
Nemiksiol
24-10-2008, 16:15
to dobry pomysł tylko ze tam mogły by sie znalesc jeszcze ots kingi bo ich jest dosyc malo ;/
Orange CooL
24-10-2008, 16:44
Moim zdaniem powinna ta wyspa miec jakies expowiska dla facc z drakulami ;D Jakis maly resp ale zeby bylo
Mortarius
24-10-2008, 22:57
A moim zdaniem to tam kur*a nie powinno być expowisk bo macie za dużo w dupach :] Dobrze ktoś up powiedział...to nie koncert życzeń.To tyle odemnie. :)
popieram kolege up xD :D A co do expowis draculi dla facc to ludzie na pacc za cos chyba placa co nie xD tyle odemnie btw temat bezsensowny bo mapa bedzie wstawiona lada dzien wiec o zmianach nie ma mowy :p
Yearsh II
24-10-2008, 23:20
Jak chesz takie expowiska to sobie pograj na Mazurskim tam masz tak na exp Moraski ipt. to Apo czeba samemu dojsc na exp. albo cos a nie piszesz hi exp .. dajesz 2sc dla takiego 700 lvl to prawie nic i sobie expisz i moze jeszcze niech tygrys zrobi tak ze bedzie mogla tam byc tylko jedna osoba co?? Zal... Nie NIe NIE
Niezbyt dobry ten twój pomysł. Teraz zauważyłem że dużo respów jest wolnych np na ank mało widzę jakieś osoby żeby chodziły na respy z ms'ami albo na um'y teraz liczba ludzi grających na apo spadła wiec poco dodawać nowe expowiska
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.