PDA

View Full Version : [Armia 7.6]Expowiska na nowej wyspie

Bercik Knight
21-10-2008, 12:56
Mam propozycje taką jak danie na tą nawą wyspe expowiska podobne do tych które są na expgardzie tylko potwory takie jak
-Orsz
-Monster Skieleton
-mistic Scarab
-Wise Many
-Glacki
mogą one równiesz być płatne.

Prosze pisac swoje poropozycje i komentarze :)

Arigori IksDe
21-10-2008, 13:13
a moze frytki do tego ?
ja chesz jeszcze raty bo na nich najszybciej zdowywam lefele pixxx

xxXTibiomanxxX
21-10-2008, 13:16
Nie no tyle expowisk to przesada.
Tygrys powiedzial ze bedzie mozna expic na tej wyspie.
Ale tyle ile ty przedstawiles tych expowisk to stanowczno za dużo.

@Down
Przecież ta wyspa to nie będzie drugi expgard!!!!

Bercik Knight
21-10-2008, 13:17
Wiesz jakie sa expowiska na expgardzie ? ze wchodzisz w tp i przenosi cie na expowisko danego monstera. I chodzi mi o potwory Orsz i lepsze a nie zeby lazily tam raty jak to ty powiedziales
@edit
no dobra przesadzilem to moze jeszcze raz
-Monster Skieleton
-Mistic Scarab
-Wise Man
-Glacki
reszte wykleslam tera pasuje bardziej ?

Sys3k
21-10-2008, 13:36
Np 2x mistic scrab na respie to by bylo dobre

Jestem Na Tak

Tico
21-10-2008, 14:04
Powiem szczerze że na Expgardzie są najgorsze exp'owiska, czemu?
Tłumy lódu tam przesiadują pozatym są to małe pojenyńcze respy !
Najlepiej by było gdyby tak jak na Magic dla facc są OTS Kingi na górze, tak
powinny być zrobione exp'owiska.

TrikoBanned
21-10-2008, 14:30
Synek Ciebie chyba suty pieka! Moze jeszcze Apocalypto i Devil Atomy?
Respow jest od huja , a ty chcesz wiecej? Pomysl zanim cos napiszesz....

Mortalix
21-10-2008, 14:54
Chłopie o czym ta mowa skoro jeszcze nie wiesz co się na tej wyspie znajduje...
Nie rozumiem takich tematów. : p
Btw. to nie jest koncert życzeń. : |

GrulixBaned
21-10-2008, 14:59
Chciałbym nowe respy mystic scarabów po 2( żadnego respa po 1) oraz nowe respy dracul. Tygrys mówił, że dracule będą na 100%.

Duffenzho_bżdonc
21-10-2008, 15:26
@Up
To co że chcesz? Jak chcesz "żarcia" to też dostajesz? Ta, dostajesz ale chyba 2 strzały w jape.
@Topic
Dzieki komu to wszystko? Ja wymyslilem nazwę miasta z brata konta na forum :D. Vivek(wiem pojebana nazwa) here.

~Johny Knoxville~
21-10-2008, 15:45
Stary.... Przeczytaj to co napisałeś...

Jest to dno! Tak czy siak, nie potrzebna taka wyspa .

Lost Girl
21-10-2008, 16:31
Nie no nie przesadzajmy ekipa na napewno swoj lepszy pomysl wkoncu tygrys sam rozplanowal cala wyspe. I my nie mamy nic do niego co ustawac jakie respy itp bo oni sami wiedza najlepiej co tam zrobic.

Nemiksiol
24-10-2008, 16:15
to dobry pomysł tylko ze tam mogły by sie znalesc jeszcze ots kingi bo ich jest dosyc malo ;/

Orange CooL
24-10-2008, 16:44
Moim zdaniem powinna ta wyspa miec jakies expowiska dla facc z drakulami ;D Jakis maly resp ale zeby bylo

Mortarius
24-10-2008, 22:57
A moim zdaniem to tam kur*a nie powinno być expowisk bo macie za dużo w dupach :] Dobrze ktoś up powiedział...to nie koncert życzeń.To tyle odemnie. :)

Rysioo
24-10-2008, 23:07
popieram kolege up xD :D A co do expowis draculi dla facc to ludzie na pacc za cos chyba placa co nie xD tyle odemnie btw temat bezsensowny bo mapa bedzie wstawiona lada dzien wiec o zmianach nie ma mowy :p

Yearsh II
24-10-2008, 23:20
Jak chesz takie expowiska to sobie pograj na Mazurskim tam masz tak na exp Moraski ipt. to Apo czeba samemu dojsc na exp. albo cos a nie piszesz hi exp .. dajesz 2sc dla takiego 700 lvl to prawie nic i sobie expisz i moze jeszcze niech tygrys zrobi tak ze bedzie mogla tam byc tylko jedna osoba co?? Zal... Nie NIe NIE

Rubin
24-10-2008, 23:39
Niezbyt dobry ten twój pomysł. Teraz zauważyłem że dużo respów jest wolnych np na ank mało widzę jakieś osoby żeby chodziły na respy z ms'ami albo na um'y teraz liczba ludzi grających na apo spadła wiec poco dodawać nowe expowiska