Zaloguj się

View Full Version : ?ywot APO pytanie.

Qrcut
21-10-2008, 13:43
Witam,mam pytanie ile dokładnie stoi już APO,i ile jeszcze wytrzyma,pytanie to głównie dla wtajemniczonych ludzi,chodzi mi o to czy APO zawsze będzie stałym servem,coś jak Real Tibia,czy jednak już się kończy? pewnie pojawią się komentarze po co taki bezsensowny temat itd.ale dla mnie on ma sens,wiele ots na których grałem do których się przywiązałem upadło,nie chce już tracić czasu,chce stałego servera :D

xxXTibiomanxxX
21-10-2008, 13:46
Apo też kiedyś upadnie.
Ale na razie możesz grać , ale i tak za dużo pewnie nie pograsz bo poznasz noobów których jest masa na tym serverze.

Tico
21-10-2008, 14:07
Około 3 lat?
Ja gram od 2 lat. Tutaj.
Dużo się zmieniło.
Zapweniam ciebie że jak ma być koniec to nie prędko.
Może pograsz 2 lub więcej lat.
Nikt ci tego dokładnie niepowie, ale jak już mówiłem narazie niezanosi się na koniec.

ninja roukenon
21-10-2008, 14:14
pan up ma racje APO stoi dlugo i bedzie stalo dlugo,nam kolegow co na deveris grali a dzien pozniej otsa niebylo a APO bedzie jeszcze sporo o to mozesz byc pewny ,no w koncu to najlepszy polski jak i na swiecie OTS ;).

Un... cos tam..
21-10-2008, 14:39
okolo 3 lat :)
apo moze upasc w tej chwili a moze za 10 lat ...

@osecik sluchaj sie serafina to napewno daleko zajedziesz

GrulixBaned
21-10-2008, 14:55
Apo stoi dokładnie od:
Dodano: 22:58:16 16.10.2006 przez uzytkownika: Mortiis
Czyli policz sobie.

Osecik
21-10-2008, 15:02
MiSerafin mowil ze Apo stoi juz 4 lata ;<
Wiec sam nie wiem o co chodzi :PP

ArekOfKazanow
21-10-2008, 17:24
Apo stoi dokładnie od:
Czyli policz sobie.

To nie prawda ... APO stoi dłużej ... Zobacz sobie na www.armiatoprostefansite.fora.pl [Stare forum APO] kiedy Ormin załozył tamto forum. Server był i tak cos o 2-3 miesiące szybciej niz forum ...

Dokładnie Ci nie powiem ile ma APO, bo nie grałem aż od pierwszego dnia. Zacząłem tu grać gdzies tak 2 tyg po powstaniu ? I skończyłem z tym juz dawno.

Czyli policz:
Gdzies miedzy październikiem-grudniem 2005 powstał, teraz jest październik 2008
Czyli można mówić, że APO ma 3 lata.

Na bank postoi jeszcze w chooy czasu. Ale też i nie za długo bo popatrzcie, kiedys grało full serv 600-700 osób a teraz ? 300 ? :f

PzDr

Ser@fin
21-10-2008, 17:28
MiSerafin mowil ze Apo stoi juz 4 lata ;<
Wiec sam nie wiem o co chodzi :PP

Niedokladnie. Apo stoi od niecalych 4 lat. Xd Ale stoi. :) To sie liczy. Bedzie stalo dopuki będą gracze. Nie wiem jak wy, ale ja zostaje.

Pozdrawiam

Ps.
Gram 3,5 roku. A wiem ze bylo jeszcze kilka miesiecy... Przed moją grą.

Pozdrawiam Part Two

.Bart.
21-10-2008, 19:05
Apo stoi dokładnie od:
Czyli policz sobie.

Haha, gram tutaj od 2005 roku to napewno powstało pod koniec 2006 Xd

Niedokladnie. Apo stoi od niecalych 4 lat. Xd Ale stoi. :) To sie liczy. Bedzie stalo dopuki będą gracze. Nie wiem jak wy, ale ja zostaje.

Pozdrawiam

Ps.
Gram 3,5 roku. A wiem ze bylo jeszcze kilka miesiecy... Przed moją grą.

Haha, jeden mądrzejszy od drugiego. APO jakoś niedługo albo już obchodziło swoje 3 urodziny, nie słuchaj serafina który mówi, że apo stoi 4 lata i, że on gra 3.5 roku, bo to gówno prawda;)

Dokładną datę powstania apo zna chyba tylko mortiis, może tygrys i może jakiś stary gracz który już dawno tutaj nie gra.
ArekOfKazanow jest najbliżej prawdy o serverze.

i jeszcze jedno :d apo upadło już dawno, nooby/dzieci allegro opanowały server już grubo ponad pół roku temu.

@edit
stare forum powstało 21 Stycznia 2006

tyle.

@down
dla ciebie od końca 2005 roku do teraz to 2 lata?
btw. jak taki 'old plejer' jesteś to wymień mi paru tutorów z końca'05 i początku 2006 roku ; ]

Ser@fin
21-10-2008, 19:13
Haha, gram tutaj od 2005 roku to napewno powstało pod koniec 2006 Xd

Haha, jeden mądrzejszy od drugiego. APO jakoś niedługo albo już obchodziło swoje 3 urodziny, nie słuchaj serafina który mówi, że apo stoi 4 lata i, że on gra 3.5 roku, bo to gówno prawda;)

Dokładną datę powstania apo zna chyba tylko mortiis, może tygrys i może jakiś stary gracz który już dawno tutaj nie gra.
ArekOfKazanow jest najbliżej prawdy o serverze.

i jeszcze jedno :d apo upadło już dawno, nooby/dzieci allegro opanowały server już grubo ponad pół roku temu.

@edit
stare forum powstało 21 Stycznia 2006

tyle.

Zalozymy sie kto ma racje? :) Napisze do Kamila i zobaczymy co on powie na ten temat. Pasuje? :) :P

Ps.
Odezwal sie ten co gra 2 lata ;]

Kornas Pall
21-10-2008, 19:14
@Up 100% prawdy

nie ma sensu tu grać , zanudzisz się już na 400 lvlu ^^ xD

@Apo będzie jeszcze do tąd , arz się kasa za pacce skończy .xD

Jaros Jaroz Jaro
21-10-2008, 21:36
Witam,mam pytanie ile dokładnie stoi już APO,i ile jeszcze wytrzyma,pytanie to głównie dla wtajemniczonych ludzi,chodzi mi o to czy APO zawsze będzie stałym servem,coś jak Real Tibia,czy jednak już się kończy? pewnie pojawią się komentarze po co taki bezsensowny temat itd.ale dla mnie on ma sens,wiele ots na których grałem do których się przywiązałem upadło,nie chce już tracić czasu,chce stałego servera :D

To od mortiisa zależy...apo nie padnie...według mnie to bardzo dobry ots...prowadzony przez dobrego założyciela...

Ots fajny...tylko ja teraz na mortiisa miejscu bym sie zaczoł zastanawiać jak utrudnić gre,,,żeby nie bylo tak dużo wysokich lvli...

Sorc King
21-10-2008, 21:49
Apo trzyma się już około 3 lata, lecz nie będzie ona jak rl tibia ponieważ wszystkie pliki znajdują się u 1 osoby, a upade wersji raczej nie będzie. Jak pewnie zauważysz na rl tibi już teraz jest też coraz więcej boterów. Była kiedyś nawet piosenka i zacytuję z niej kilka słów "Nic nie może przecież wiecznie trwać..." może jest ona stara ale liczy się morał. Jeżeli chcesz pograć to możesz bo Apo wytrzyma z pewnością więcej niż inne ots. Pozdro

lemoneek
21-10-2008, 21:58
bart:) ja pamiętam jak był exp x 2 a może 3 nie powiem dokładnie ale wtdy grało coś po 80 osób i serwer nie był online 24/7 tylko od 7 do 22 chyba bądź do 2 w nocy

serwer stoi już prawie od września 2005 roku stać będzie bo ciągle są nowi gracze ale aktualnie gm'owie banują maxymalnie szybko...

Beczus
21-10-2008, 23:16
Ja gram 2 miesiace i jest super Gm'owie sie staraja to sieliczy

Daaron
21-10-2008, 23:44
@Up
Którzy?
Sieka? Adios? A może new Dexoti??? Grom sie starał? Coś im nie wychodzi.

@Topic
No cóż serwer stoi długo wnioskując po wypowiedziach moich poprzedników. Ale jeżeli dalej tak drastycznie będzie malała ilość użytkowników to upadnie wcześniej stanie się to gdy Mortiis nie będzie miał zysku z PACCa i nie będzie miał za co utrzymywać serwer, a skoro w ciągu roku liczba zmieniła się z 600-700 na 300- 400 to w ciągu następnego może być jeszcze gorzej, najlepsi gracze odeszli z powodu graczy słabiej rozwniętych oraz niesprawiedliwości większość sprzedała postacie z czego mamy takich Neków z 20 ownerami etc. teraz też dużo osób odchodzi np. za niesłuszne bany/delete których, jest coraz więcej jedyne bany które według mnie powinny być to od Tygrysa i Mortiisa.

Ja konto w grze założyłem ok 10.06.2007r miesiąc czy półtora później konto na forum.

Pozdro

Aztexoholik
22-10-2008, 00:29
Ty ninja-podobno żółw buhehe. Apo jest dobrym serwerem ale nienajlepszym na świecie są serwy do 1000 osób to tu niegadajcie. Apo jest jednym z lepszych ale nienajlepszym Otsem na świecie to już przegięcie.

Heroes Rooker III
22-10-2008, 01:38
A dlaczego APO upada ??
Przez noobów którzy hakują , oszukują.
Bo inaczej tego nie można nazwać.
Mam nadzieję że Mortiis jakoś poradzi sobie.
Z taką społecznością.
Pozdrawiam !!

Scylla xD
24-10-2008, 21:32
nie ma sensu tu grać , zanudzisz się już na 400 lvlu ^^ xD

\

Na 400 levelu to się dopiero rozkręca wszystko lol do 100 aby dobił bedzie dobrze.

@topic

APO NIE ZGINIE PAMIETAJ Z TITANICA JUŻ SIĘ TAK PRĘDKO NIE WYDOSTANIESZ

Domerus3
24-10-2008, 21:49
Who care>? Po co pierdzielić czy upadnie czy też nie? Chcecie żeby upadło? Proste przestańcie grać na rok i po temacie ;D

Gpiotras
28-10-2008, 17:10
Apo nie bedzie na zawsze. wytrzyma jeszcze ze 2/3/4 lata nie wiecej. ale fajnie by tak bylo sie zapytac swoich dzieci:
-W co gracie
-W tibie
-na jakim serverze??
-Armia Podkarpacki ots..

Mi by sie łezka w oku zakręciła xD