View Full Version : pal
Don Gibon
21-10-2008, 15:03
Paladin na 800 lvl`u z 40 mlvl`em mocniej będzie bił z c arrow czy z g bolta? Wiem, że przy c arrow liczą się skille, a w biciu z g bolta lvl mlvl. Ale to pytanie trapi mnie już od dawna, dlatego proszę o pomoc osoby znające się na rzeczy :D
Tak naprawde skile nic nie daja, no może troche.
-->Goldne bolt strzela magią na obszarze 9sqm (kratek)podkreślam magią dlatego wynika z tego, że jest potrzebny poziom magiczny czyli (mlv)+do tego skile+lvl to daje nam dużą siłe ataku.
-->Crystal arrow nie strzela magią nie potrzebny jest poziom magiczny (mlv) tylko skile+lvl.
Więc objaśniając wszystko wynika z tego, że opłacalie jest założyć Golden bolta.
Dodam jeszcze, że jak masz 70 lvl i skile 70/70 bijesz praktycznie tak samo jak osoba posiadające skile i lvl 40 100/100.Pzdr
Tak naprawde skile nic nie daja, no może troche.
Dodam jeszcze, że jak masz 70 lvl i skile 70/70 bijesz praktycznie tak samo jak osoba posiadające skile i lvl 40 100/100.Pzdr
nie zgodze sie poniewaz jesli masz skile po 100 a jesli masz skile po np. 115 to jest spora różnica a jesli dochodzi jeszcze róznica poziomów to dmg zadawany jest jeszcze większy...
#top
Gibon... c arrow to jest nie kończąca się strzała... a golden bolt to nie konczący sie power bolt... wiec jeśli porównasz atak z power bolta a atak z c arrowa bedziesz widział różnice czy warto kupowac a jak juz powiedzial pan up... ;p g bolt ma zasięg 9sqm a c arrow (chyba) cały "ekran".
miło mi jeśli pomogłem ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.