Zaloguj się

View Full Version : [ARMIA 7.6] nowe potworki

Hipcio Bercix
24-10-2008, 13:49
Siema ostatnio troche rozmyslalem o APO i wymyslilem sobie takie potworki : Energy Man (wyglad Necromancera czy jakos tak xD ) silny tak jak ots king loot taki sam tylko ze czesciej wypadaja eq next potwor to Mezogog wyglad behemotha loot to mls sl g axe 1-60cc sila Urge Murders najsliniejszy potwor na APO wyglad Bally loot klapki 1-38 sc >moze przesadzilem xD< i ostatni potwor to Dark Elf ubrany jak elf tylko inne kolorki loot blessed shield mls g boots 1-10 cc silny jak Bally. Wpisujcie swoje propozycje POZDRO ;)

*Fazek*
24-10-2008, 14:22
Nie. Wszyscy chcą, aby było mniej kasy na serwerze, a Ty jeszcze wyskakujesz z czymś takim. Jak już to niech coś dadzą dla low leveli, a nie... Jestem zdecydowanie na nie.

Domerus3
24-10-2008, 15:56
Żałosny temat, nie poparty żadnymi argumentami, gifami z tibia.pl, koleś sobie wymyślił "o nowe potwory dam może zdobędę uznanie" i co zajebał bezużyteczny temat... Takie coś może każdy napisać, k... ja proponuje "Frost Tytana i Twojego Starego o wygladzie goblina....

Zastanówcie się następnym razem ludzie jak zechcecie wrzucić tu takie ścierwo...

Tico
24-10-2008, 18:46
Żebyś ty to jeszcze w formie skryptu przedstawił...
Potwory z tego co wyczytałem czyli niewiele są bezsensowne.
Wiesz... ty się lepiej nie bierz za wymyślanie "propozycji" na APO.
Nie wychodzi ci to...

Yearsh II
24-10-2008, 23:24
Tak To Sie Usmialem Bueheusheusahebuahsebauebhauhb Loot z jakiegos tam potwora Klapki ?? Chcesz tak sobie zrob ots i najlpeij zrob tak Zabijesz sobie Rata czy tam Rotworma i Ci s set pandemka kila set sc na start i Klapy Bh Magic Mace Silver Wand Golden Bolt? ;d albo Najlepiej zrob tego questa w Temple : O zzal

Rubin
24-10-2008, 23:29
lol to wiesz ile by klapy kosztowały (jakies 1sc :D:D) na serwie miał by je nawet 15 lvl weź pomyśl zanim coś napiszesz aha i ten lot z 1-38 sc zadziwiłeś mnie na maxa na apo przedaly by sie silniejsze potworki takie jak queen bo na ots kingach i ms'ach nudzi sie juz troche :cool::cool::cool:

destis
25-10-2008, 23:58
a moj pomysł to potworek Lol hp 1, exp 999999999, loot klapki, pande, 80-100 sc, rodzi się tylko raz na 3 sekundy byle gdzie najlepiej obok mnie jak wejde na apo, myśle ze pomysł dobry jak sądzicie zawsze bym wam dał kilka sc albo cc

Spy Massive
26-10-2008, 01:38
To Juz koniec ulepszania Apo 7.6 Teraz prawdopodobnie będą roboty przy APO 8++ xD no i tyle co miałem do powiedzenia