View Full Version : Apo 4Ever
GrulixBaned
24-10-2008, 18:53
Witajcie.
Jeśli myślisz, że Apo będzie na zawsze dołącz do grupy Apo 4Ever
DOŁĄCZ (http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=146)
Serdecznie pozdrawiam userów, jak z forum i obecnych w grze. (off serva)
e? zawsze napewno nie bedzie :P koniec nastapi kiedy skonczy sie kasa na dedyka/mortis dednie wiem wiem :P prowokacja xD
Każdy pretekst jest dobry do nabicia posta, prawda? ;) Przestań nabijać plz : /
GrulixBaned
24-10-2008, 19:02
Każdy pretekst jest dobry do nabicia posta, prawda? ;) Przestań nabijać plz : /
Nie jest to w żaden sposób nabijanie postów po prostu piszę o swojej grupie. Ty też możesz sobie założyć i pisać tematy na forum.
@GrabeQ
e? zawsze napewno enie bedzie :P koniec nastapi kiedy skonczy sie kasa na dedyka/mortis dednie wiem wim :P prowokacja xD
Apo będzie przez jeszcze 3 lata.
Nie jest to w żaden sposób nabijanie postów po prostu piszę o swojej grupie. Ty też możesz sobie założyć i pisać tematy na forum.
istenieje edit cioto uzalezniona od lizania dupy......
nie dolacze bo to jest gowniana grupa grulixa ktory nie potrafi napisac po angielsku poprawnie jednego slowa a tym bardziej po polsku
GrulixBaned
24-10-2008, 19:12
istenieje edit cioto uzalezniona od lizania dupy......
nie dolacze bo to jest gowniana grupa grulixa ktory nie potrafi napisac po angielsku poprawnie jednego slowa a tym bardziej po polsku
Może coś takiego istnieje. Wiesz co TROLLU sam jesteś kim innych nazywasz. Nie będę Cię wyzywać bo moja kultura jest na wysokim poziomi w przeciwieństwie do Ciebie. Popacz na swoje błędy polskie a po angielsku dobrze nie piszę tylko mówię. A Ty skąd możesz wiedzieć jakiego ja języka się uczyłem?
@GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
Up GrulixBaned buahahauhasuashuashu napewno nie uczyles sie polskiego
"pacz", "z kąt" huashuasu spadlem z krzesla pozdro xD!!
aha co do tematu to zal po co zakladac cos takiego jak nikogo to nie interesuje oprocz ciebie
Rilisek 2.0
24-10-2008, 19:25
Grulix... no jestes zajebisty gratu...LEJSZYN twojej slicznej polszczyzny szkoda ze nie w tym kierunku sie rozwijasz zamiast pouczac innych sam sie naucz .
GrulixBaned
24-10-2008, 19:28
Grulix... no jestes zajebisty gratu...LEJSZYN twojej slicznej polszczyzny szkoda ze nie w tym kierunku sie rozwijasz zamiast pouczac innych sam sie naucz .
Na forum panuje wolność słowa więc mogę sobie pisać co chcę i kiedy chcę. Myślę, że mój język polski nie jest taki zły. Po co kucharzowi język polski? No powiedz. Mi do tego jest potrzebny aby przeczytać jakiś przepis.
Ja mysle ze Apo bedzie poniewaz pisal Motiis ze bd dodawac dzis new miasto wiec to potrwa....
Ale gdzies za 10 lat tego nie bedzie.... Motiis bd mial 31 lat :D
Krul szamanuw
24-10-2008, 21:22
Wydaje ci się ze pisząc to jesteś fajny? Masz racje, wydaje ci sie
i Jak już to Pozdro & Pocwicz
GrulixBaned
24-10-2008, 22:34
Wydaje ci się ze pisząc to jesteś fajny? Masz racje, wydaje ci sie
i Jak już to Pozdro & Pocwicz
Moim zdaniem jest to fajne. Chcę coś zostawić na tym forum zanim.... Hmm tego nie powiem. A poza tym zobacz na swoją nazwę usera Król się piszę.
APO będzie dotąd, dokiedy bedzie zarabiało pieniądze. Kiedy do interesu bedzie trzeba dokładać APO upadnie. Także drogie dzieci wysyłajcie więcej pieniążków chyba nie chcecie aby APO upadło.
~Johny Knoxville~
24-10-2008, 22:56
Apo nigdy nie będzie zawsze...
Pomyśl człowieku, co by było gdyby teraz no nie wiem, Mortiis zachorował na jakąś nieznaną jeszcze światu chorobe i by umarł.
Serw przejął by Tygrys? Raczej nie... Nie ważne dlaczego .
Nie myśl że apo będzie wiecznie... Nic nie będzie wiecznie..
_JąkoOoŚ_
24-10-2008, 23:04
grulix psie edytowal bys posty, a nie je nabijal. co do tematu to jest pojebany tak samo jak jego autor.. nie rozumiem czy nazwa grupy to jakas przenosnia czy jaki inny chuj, ale i tak jebiesz gownem.
GRULIX WYKURWIAJ TROLLOWAC INNE FORA
narazie, strzalka mowil _JąkoOoŚ_
Apo zawsze nie będzie mogę się założyć o 0,7L przyjdą nowe gierki w 3D i każdy odstawi tibie na bok. A nawet już niektórzy odchodzą z powodu słabej grafiki, albo nie zbyt miłej atmosfery na APO. Ale to szczegół APO bedzie jeszcze jakies 2-3 latka i do kąta :cool::cool::cool::cool:
To moja osobista myśl jeżeli komuś się nie podoba to niech W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A
Freddie Mercury
25-10-2008, 00:37
APO upadnie jak zacznie maleć liczna playerów, i będzie mniej pieniążków z pacców.
A jeżeli nawet będzie z serverem wszystko ok to i tak on zostanie kiedyś skasowany, bo Mortiis nie będzie się uganiał z dzieciakami nie wiadomo ile lat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.