PDA

View Full Version : Apo 4Ever

GrulixBaned
24-10-2008, 18:53
Witajcie.
Jeśli myślisz, że Apo będzie na zawsze dołącz do grupy Apo 4Ever

DOŁĄCZ (http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=146)

Serdecznie pozdrawiam userów, jak z forum i obecnych w grze. (off serva)

GrabeQ
24-10-2008, 18:56
e? zawsze napewno nie bedzie :P koniec nastapi kiedy skonczy sie kasa na dedyka/mortis dednie wiem wiem :P prowokacja xD

.Artas.
24-10-2008, 18:58
Każdy pretekst jest dobry do nabicia posta, prawda? ;) Przestań nabijać plz : /

GrulixBaned
24-10-2008, 19:02
Każdy pretekst jest dobry do nabicia posta, prawda? ;) Przestań nabijać plz : /

Nie jest to w żaden sposób nabijanie postów po prostu piszę o swojej grupie. Ty też możesz sobie założyć i pisać tematy na forum.

@GrabeQ

e? zawsze napewno enie bedzie :P koniec nastapi kiedy skonczy sie kasa na dedyka/mortis dednie wiem wim :P prowokacja xD
Apo będzie przez jeszcze 3 lata.

Enchox
24-10-2008, 19:04
Nie jest to w żaden sposób nabijanie postów po prostu piszę o swojej grupie. Ty też możesz sobie założyć i pisać tematy na forum.
istenieje edit cioto uzalezniona od lizania dupy......

nie dolacze bo to jest gowniana grupa grulixa ktory nie potrafi napisac po angielsku poprawnie jednego slowa a tym bardziej po polsku

GrulixBaned
24-10-2008, 19:12
istenieje edit cioto uzalezniona od lizania dupy......

nie dolacze bo to jest gowniana grupa grulixa ktory nie potrafi napisac po angielsku poprawnie jednego slowa a tym bardziej po polsku

Może coś takiego istnieje. Wiesz co TROLLU sam jesteś kim innych nazywasz. Nie będę Cię wyzywać bo moja kultura jest na wysokim poziomi w przeciwieństwie do Ciebie. Popacz na swoje błędy polskie a po angielsku dobrze nie piszę tylko mówię. A Ty skąd możesz wiedzieć jakiego ja języka się uczyłem?

@GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj

saori
24-10-2008, 19:20
Up GrulixBaned buahahauhasuashuashu napewno nie uczyles sie polskiego
"pacz", "z kąt" huashuasu spadlem z krzesla pozdro xD!!

aha co do tematu to zal po co zakladac cos takiego jak nikogo to nie interesuje oprocz ciebie

Rilisek 2.0
24-10-2008, 19:25
Grulix... no jestes zajebisty gratu...LEJSZYN twojej slicznej polszczyzny szkoda ze nie w tym kierunku sie rozwijasz zamiast pouczac innych sam sie naucz .

GrulixBaned
24-10-2008, 19:28
Grulix... no jestes zajebisty gratu...LEJSZYN twojej slicznej polszczyzny szkoda ze nie w tym kierunku sie rozwijasz zamiast pouczac innych sam sie naucz .

Na forum panuje wolność słowa więc mogę sobie pisać co chcę i kiedy chcę. Myślę, że mój język polski nie jest taki zły. Po co kucharzowi język polski? No powiedz. Mi do tego jest potrzebny aby przeczytać jakiś przepis.

Osecik
24-10-2008, 21:20
Ja mysle ze Apo bedzie poniewaz pisal Motiis ze bd dodawac dzis new miasto wiec to potrwa....
Ale gdzies za 10 lat tego nie bedzie.... Motiis bd mial 31 lat :D

Krul szamanuw
24-10-2008, 21:22

Wydaje ci się ze pisząc to jesteś fajny? Masz racje, wydaje ci sie

i Jak już to Pozdro & Pocwicz

GrulixBaned
24-10-2008, 22:34
Wydaje ci się ze pisząc to jesteś fajny? Masz racje, wydaje ci sie

i Jak już to Pozdro & Pocwicz

Moim zdaniem jest to fajne. Chcę coś zostawić na tym forum zanim.... Hmm tego nie powiem. A poza tym zobacz na swoją nazwę usera Król się piszę.

Mariox
24-10-2008, 22:41
APO będzie dotąd, dokiedy bedzie zarabiało pieniądze. Kiedy do interesu bedzie trzeba dokładać APO upadnie. Także drogie dzieci wysyłajcie więcej pieniążków chyba nie chcecie aby APO upadło.

~Johny Knoxville~
24-10-2008, 22:56
Apo nigdy nie będzie zawsze...

Pomyśl człowieku, co by było gdyby teraz no nie wiem, Mortiis zachorował na jakąś nieznaną jeszcze światu chorobe i by umarł.

Serw przejął by Tygrys? Raczej nie... Nie ważne dlaczego .

Nie myśl że apo będzie wiecznie... Nic nie będzie wiecznie..

_JąkoOoŚ_
24-10-2008, 23:04
grulix psie edytowal bys posty, a nie je nabijal. co do tematu to jest pojebany tak samo jak jego autor.. nie rozumiem czy nazwa grupy to jakas przenosnia czy jaki inny chuj, ale i tak jebiesz gownem.

GRULIX WYKURWIAJ TROLLOWAC INNE FORA

narazie, strzalka mowil _JąkoOoŚ_

Rubin
25-10-2008, 00:14
Apo zawsze nie będzie mogę się założyć o 0,7L przyjdą nowe gierki w 3D i każdy odstawi tibie na bok. A nawet już niektórzy odchodzą z powodu słabej grafiki, albo nie zbyt miłej atmosfery na APO. Ale to szczegół APO bedzie jeszcze jakies 2-3 latka i do kąta :cool::cool::cool::cool:

To moja osobista myśl jeżeli komuś się nie podoba to niech W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A

Freddie Mercury
25-10-2008, 00:37
APO upadnie jak zacznie maleć liczna playerów, i będzie mniej pieniążków z pacców.

A jeżeli nawet będzie z serverem wszystko ok to i tak on zostanie kiedyś skasowany, bo Mortiis nie będzie się uganiał z dzieciakami nie wiadomo ile lat.