View Full Version : Profesje :O
kovatenko
24-10-2008, 22:16
A wiec, chcialem uswiadomic ludzia, jaka prof jest " Najlepsza" w Chwili obecnej na Global Tibi.
JEST TO KNIGHT. Dlaczego zapytacie? juz wam mowie...
Zobaczcie takiego 150 Sorcerera... Wali on po 180-2?? z Exori vis. Dochodza do tego hity z wanda... 70~D; ( Jdnym slowiem sorc/druid to jest tragedia~! )
Palladyn. Nie bd dawac przykladow z ass starami, bo to strata kasy i nie zawsze sie z nich wali.. Wiec. Royal spear.. 150 lv jak wyzej hity ? : 200-300~ Nie wiecej niz 330 ...
Dochodzi do tego exori san.. Po 120? ... to jest jakies 400 obrazen w potwora na ture. Zobaczcie jaka roznica ... Sorc ma obrazen raptem 260 ~?...
Noi tera kolej na knighta... jednym slowem pro :)
150 lv. Hity po 400~~ + exori - 250~ // EXORI GRAN ... 500-6??....
I to mnie dobija, hity z exori grana, wchodzi to tak 400z broni + 600 z grana to jest 100 Obrazen w potwora na TURE~! Jezeli otoczy go zalozmy 8 dragonow ? to po 2 hity z exori grana, i dragow nie ma, dzie sorc nie ma szans z 4 dragami... a co dopiero zeby tracci mamne na Ue...
Pall moze ma szanse ale zajmie mu to 3-5 x dluzej..
Co wynika ? Ze Sorc/druid, nie wiem po co ludzie nimi graja, jak to jest najwolniejszy i najciezszy exp...
Pall? ok. Moze byc, chcociaz przy masowych potworach, musi spierdalac po caej mapie ^^
Kina ? ROX!!!!!!!
I dlatego, jak waszym zdaniem sie wydaje ? Czy profesje sa wyrownane? Bo ja mowie ze nie....
Udzielajcie sie ^^
Pozdrawiam, kov :D
GrulixBaned
24-10-2008, 22:30
Moim zdaniem ed na rl jest udupiony. Grałem kiedyś jeszcze przed 7.6 druidem i nie było rodów. Biegałem z serpent swordem i expiłem na rotach. A knightem wbijali po 100 a ja ledwo 80. Nie było questów takich jak poi. A teraz to samo druid nie może robić hmm. Uhy są już niepotrzebne każdy ek jedzie na potionach.
@GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
I to mnie dobija, hity z exori grana, wchodzi to tak 400z broni + 600 z grana to jest 100 Obrazen w potwora na TURE~! Jezeli otoczy go zalozmy 8 dragonow ? to po 2 hity z exori grana, i dragow nie ma, dzie sorc nie ma szans z 4 dragami... a co dopiero zeby tracci mamne na Ue...
Co wynika ? Ze Sorc/druid, nie wiem po co ludzie nimi graja, jak to jest najwolniejszy i najciezszy exp...
Pall? ok. Moze byc, chcociaz przy masowych potworach, musi spierdalac po caej mapie ^^
-Na 150 levelu, żeby ZA KAŻDYM HITEM walić po 400+ to wiesz jakie byś musiał mieć skille?
- 8 dragów okrąża 150 eka, on wali jedno exori gran przy czym traci prawie całą manę więc, żeby je dobić musi znów pić manasy, a zanim napełni manę na full, żeby walnąć 2 e gran, to te dragi będą miały znów full hp, do tego się leczyć potionami.
-może o tym nie wiesz, ale na rl tibii jest coś takiego jak drużynowe hunty więc 150 ms/ed może sobie iść na demony z blokerem.
- po to na rl są blokerzy, żeby 150 pall nie musiał spierdalać po całej mapie.
-myślisz, że 250eka ten najlepszy potion od 130 levela da dużo hp? teraz przynajmniej są te potiony, bo wcześniej to już w ogóle było przejebane.
knight najlepszy jest tylko w tym, że łatwo się nim botuje.
tyle.
Taki se pazdzioszek
24-10-2008, 23:08
Tak, ale ekiem możesz expić na słabych potworach, bo te mocne ostro leją. No w tym co pokazałeś to aż mi się odechciewa grać pallem. Knightem nie lubię grać, bo wiem, że 90% knightów to boty ;/ Nie chce mi się wierzyć w to co napisałeś, chyba, że to są wiarygodne źródła. :p
Own3d chlopie dojebałeś. 100 ed sadzi w potwora jakies 190 (z wrazliwosca) i hity z sd po 500+? flam zabiera 20 many^. 100 edem na wyrmach robisz 200k expa/h przy dobrym spawnie a 100ekiem idziesz na frosty masz dobry exp i waste po huju
60 edem zarabiasz na dragach bo bijesz frigo+wand. a drag jebnie raz czy dwa gfb. a ekiem wastujesz na dragach (chyba ze tam woi spadnie) wiec ja nie wiem co ty pierdolisz. Pvp Hmm. Ed Paraliz, kule po 250++ (nie wiem ile) i Gran mas frigo za 350? to zastanow sie kto ma wieksze szans jezeli ed z gran hurem pizga duzo szybciej od ek z hurem + utamo (:? dwa 100 eki nie zabije nie zabije 120 ed, a dwojga 100 ed raczej da rade (jak cos ogarniaja) takiemu 120 ek. Own3d
Pomysl zanim napiszesz :]
Sunrise Hope
24-10-2008, 23:23
A wiec, chcialem uswiadomic ludzia, jaka prof jest " Najlepsza" w Chwili obecnej na Global Tibi.
Zobaczcie takiego 150 Sorcerera... Wali on po 180-2?? z Exori vis. Dochodza do tego hity z wanda... 70~D; ( Jdnym slowiem sorc/druid to jest tragedia~! )
Palladyn. Nie bd dawac przykladow z ass starami, bo to strata kasy i nie zawsze sie z nich wali.. Wiec. Royal spear.. 150 lv jak wyzej hity ? : 200-300~ Nie wiecej niz 330 ...
Dochodzi do tego exori san.. Po 120? ... to jest jakies 400 obrazen w potwora na ture. Zobaczcie jaka roznica ... Sorc ma obrazen raptem 260 ~?...
zgon/dead/det
Cachero 300ms - 1100 via Hell's Core - okolo 30sqm
Mateusz Dragon Wielki - 1100 via Eternal Winter
Morgahar 280 rp - 600 via assassin star + 190 via divine caldera - okolo 20sqm
LP 381 ek 400 via sword + !!!550 via exori gran (wyrm)!!!
Już understeand?
Figo Konrad
24-10-2008, 23:47
Koleś znasz się na rzeczy jak gówno na poezji ...
MS/Ed na 100+ to maszynka do expienia -.- Ek wszędzie przy lepszym expie ma waste... Rp równie dobry exp jak i loot
Spadłem z krzesła jak przeczytałem ten temat..
Knight na rl to jedyne do czego się nadaje to Cavebot script started!
Mówisz ze Ms/Ed sux? 65ed~ 160 z exori frigo + 70-80 z roda.. to jest 230-240 na ture.. i za każdym razem trafiasz w porównaniu Eka na tym samym poziomie który raz na 10 hitów trafi 200+ a reszta to pomiędzy 80-120.. O rp już nie wspomnę.. to jest profesja która się nie da mieć waste..
Jaros Jaroz Jaro
25-10-2008, 01:36
Kina ? ROX!!!!!!!
I dlatego, jak waszym zdaniem sie wydaje ? Czy profesje sa wyrownane? Bo ja mowie ze nie....
Udzielajcie sie ^^
Pozdrawiam, kov :D
Sratatata tacie w gacie....-,-
Na tombach siedziałem palem i kumpel druidem expił...W tydzień z 45 na 60+...
Druid jest zarypisty bo szybko się expi....
Knight najlepszy ? Nie prawda.... każda profa ma swoje wady i zalety....PAlek może na dystans wiele mocnych potworów brać i bez waste....a knight ? Z bliska wali tylko i waste jest....dlatego knight bjie tyle ile bjie a palek to i tak niezła profa.....
nie wiem tylko jak tam z sorcem....ale podobno też dobrze się expi....(mowili mi panowie z guardi^^)
Każda profa jest dobra w czymś...tylko gracz musi to dostrzec....
pzdr
Krul szamanuw
25-10-2008, 08:53
Właśnie knight jest udupiony, Popatrz czy 35 Knight zabije 30 Pala? CHUJA moze sobie za nim biegac i trzepac exori ale i tak mu chuja zrobi...
A Mag? kosztem 20 many ciska sobie visem,
A teraz tak:
30 sorc => Soluje sobie draga na full manie <0 waste>
30 kina => Soluje draga => bije go 20 minut => wastuje pół bp potionów <65/60>
30 pall => 60/45 Zabija sobie draga na full manie bez najmniejszych problemów
Ekiem to tylko bocic można, bo to jest maszyna do blokowania...
to druid i sork jest za dobry..
Każda profesja jest dobra zależy co się lubi i czym się lepiej gra.
Tak samo jak napisał Bart wiesz jakie trzeba mieć skille żeby walić za każdym razem 400+?!
a w pvp knight to już wogóle jest
sorc 100lev+sd+mort hur+strong haste+=caly czas knight traci potiony i wogóle nie dogania sorca
pall 100lev+ royal spear=knight 100lev+ raz na jakiś czas go dogoni i walnie a pallek caly czas hity
drud 100lev tak samo jak sorc
knight 100lev+exori/exori gran=cały czas goni w tym samym czasie obrywajac itd
moze troche mało wiarygodnie napisane oraz są niedociągnieńcia
Mam pomysł, nie wiesz to nie mów,
znajdź mi 150 sorcerera co bija tak jak 65 to pogratuluje,
Sam ci Dane mówił, e frigo :150 + rod czopie, i to za każdym razem takie same hity -.-
Paladynem NIE jest możliwe mieć waste, pogadaj z Pacx'em, który na 80 ~~ lv miał full summonera -.- 0 allegro, kumasz? 1,2 kk kosztował,
jak ujebiesz na 50 knightem GSy bez waste, pogratuluje, jak 50 RP będziesz biegał na GS i miał waste, to leszcz jesteś.
Jak wszyscy mówili, EK to bot char(choć na dobrych skillach też spoko) ;] RP rox(jak dobre skille) to maszyna do expienia, MS/ED ,n/c widziałeś kiedyś co robi 60 ~~ ED na Dragach i DL? jak chce baaaaardzo szybko expic to tak : Exori frigo + icicle/avalanche + Hail storm, hitów sam się domyśl,(tyle że wtedy masz waste z icicle /avalanchów,przynajmniej mniejszy profit)
Poproś Dane'mixa , Pacx'a i Wicepsa o filmiki z huntów (kolejno, Dane > Dragi, Pacx, obojętnie co, Wiceps ,z bocenia , zobaczysz co się szybciej nudzi ;])
@edit,
jestem włascicielem 53 knighta 70/67 , powiem tak, Guardy to już
mnie zbrzydły, hit 200+ to raz na 1 H walne,(mam relict sworda, 46/20+ ileś tam, chyba, czy jakoś tak, w każdym razie att podobnie)
poszedłem z Sedanem na GS, ja 53, Sedan 59 Sedan je z taką prędkością ubijał ,ze ja nawet bloczyć nie nadążałem -.-
Lu$hOoOoOfy Cineq
25-10-2008, 11:02
Zrób knigtem połowe EPH jaką ma Druid/Sorc na 150 lvlu to dam ci 1kk.
nie mam co napisac bo juz wszystko przede mna opowiedzieli, ale powiem ze te opcje w sondzie to jakies z lasu.
knight koks do bocenia
pal dobre skille = kasa ładnie leci i exp rowniez, raczej nie pobocisz tak ajk knightem
sorc/druid to raczej tylko na paccu, szybko sie expi, mozna ladnie bocic^^
down
chyba ciebie pojebalo cymbale, druid/sorc+serpent sword idzie ladnie i nie pieprz;D
Krul szamanuw
25-10-2008, 11:29
#up
chyba cie pojebalo ze mozna druidem boic, juz predzej palem z serpent swordem
kovatenko
25-10-2008, 11:44
xD wy mi tu piszecie o pvp na 50 lvlu...
Co mnie to interesi, Zobaczcie taka Tomurka, LP.
LP wali po 600~? z axa i 1k? z exori grana. to jest 1.5k ludzie w potwora -.-
3 manasy i znowu na exori grana ma.
Pallek? ass stara moze ale traci na to kasy i to w hooy a nei zawsze sie odzyska...
Ed/ms ? Zawsze musza chodzic z potami/softami bo tak to beda czekac az sie mana bedzie ladowac :S
Na h lvlach Eq to koxy. Angel of distans/ Darkseph ? RP, przestali grac, albo expia 1 lv w 2 tyg. ?
Tomurka, 2 lata gra rowno i ma 336 lv !? Gdzie ludzie z 3 letnim doswiadczeniem maja po 250~.. Tak samo Cachero ?-.- 5 lat~? 300 ?? To tomurka by juz 400 miala wiec n/c
Jak dla mnie, i tak knighta z dobrze zrobili, za duze hity z exori grana, Ass starym za drogie, druidowi Exori vis. 10 many powinno brac i by bylo jakos, bo tera nie ma wyrownania, Czolowka ALL to KNIGHCII i moze 1-2 ms 1-2 Pallki? :S A tak to EK!//.,,//
Sunrise Hope
25-10-2008, 12:00
Tomurka, 2 lata gra rowno i ma 336 lv !? Gdzie ludzie z 3 letnim doswiadczeniem maja po 250~.. Tak samo Cachero ?-.- 5 lat~? 300 ?? To tomurka by juz 400 miala wiec n/c
O tomurce wiem od jakiegos tygodnia 300+ candia non-pvp. Czym się może pochwalić? hmm "Poranek 6 rano nie mogę spać musze na frosty gnac"
Cachero? 300 ms... gra od czasow 6.x, o jego filmikach i osiagnięciach nie napisze tutaj. Judge Chia wbil w 2 lata 300 rp a jak doszlo co do czego to padl przy lurowaniu orshabaala z wejścia na hero cave, a cachero na 240 lvlu za czasow tibii 7.1 z zlurowal go z miejsca spawnu pod cyclopolis, a wtedy nie było F9 - manas...
xD wy mi tu piszecie o pvp na 50 lvlu...
Co mnie to interesi, Zobaczcie taka Tomurka, LP.
LP wali po 600~? z axa i 1k? z exori grana. to jest 1.5k ludzie w potwora -.-
3 manasy i znowu na exori grana ma.
Pallek? ass stara moze ale traci na to kasy i to w hooy a nei zawsze sie odzyska...
Ed/ms ? Zawsze musza chodzic z potami/softami bo tak to beda czekac az sie mana bedzie ladowac :S
Na h lvlach Eq to koxy. Angel of distans/ Darkseph ? RP, przestali grac, albo expia 1 lv w 2 tyg. ?
Jak dla mnie, i tak knighta z dobrze zrobili, za duze hity z exori grana, Ass starym za drogie, druidowi Exori vis. 10 many powinno brac i by bylo jakos, bo tera nie ma wyrownania, Czolowka ALL to KNIGHCII i moze 1-2 ms 1-2 Pallki? :S A tak to EK!//.,,//
Hah, pewnie myślisz, że L'P wali za KAŻDYM razem po 600+ <lol> 1k z e gran? jeśli nawet tyle by walił to musi wypić 5-10 manasów, może jeszcze więcej, a nie 3 jak napisałeś..zanim to zrobi to potwór którego leje się pewnie do full hp wyleczy.
Pallem za ass stary się prawie zawsze zwraca, a może i zawsze nie grałem na 100+ pallu nigdy. Jak by e vis/mort/flam zabierało 10 many to by było tak łatwo jak na apo..czołówka to all knighci? wiesz co to jest BlackD Proxy albo TibiaNG?
Nazwa użytkownika
25-10-2008, 12:13
Tylko ze Tomurka nie ma jednego ownera, tylko kilku ownerów. xd
Ero Senin
25-10-2008, 12:23
druid i pal wymiataja ;d no ale wiekszosc h lvli to knighty bo na bocie jada ;d
Druid rox !
A tu daje linka do Tibia Legends xd sunrise wspomniala o cachero xdd
http://pl.youtube.com/watch?v=FyvL22e444A
Patrzcie jakie koxy ;o
Orzeszek
25-10-2008, 12:57
Wiesz napisałeś że 150EK bije zawsze po 400+ no nie ?..
Chcialbym żeby tak było z arcane staffem ostatnio biegałem przy skillu 83, to hity po 280~ do 340~
I gratuluje Ci tego że sorc/ed jest do dupy :D hahaha
przecież to są najlepsze postacie w PVP bez tego to by było monotonne, jak chccesz sie kłócić to nie podawaj postaci z non-pvp _/
dobrym przykładem jest swiat furora postacie SPAAW, GREMAR, ZWIDEK, KATRILA, IMARGAM.. gremar wjebał ponad palkiem ponad 150 lvli przez rok bodajże o ile sie nie myle po rozpoczęciu wojny mial 124 a teraz 272 chyba . .
Wredny typ
25-10-2008, 13:41
Nie głosuje bo ten co to założył jest chory psyhicznie. Hali Downie! Ek jest wlassnie najgorszy, jak nie chcesz na cavebocie tylko frosty to masz waste a rp,ms,ed nie maja waste debilu. Chlopcze widze ze tylko na OTSach grales -.-
kovatenko
25-10-2008, 13:41
Dzieciaki ....
Ja nie mwoie o PVP.
Ja mowie o expie, ale widac czytac sie umie ;D
Sorc wali na 150 tylko 2?? ..... A taki kina ?z miecza 300 + nie traci many :S
Ero Senin
25-10-2008, 13:57
Ale sork pizga z dystansu ;o i nie obrywa zabardzo ;P
Armia Fansite
25-10-2008, 14:50
Dzieciaki ....
Ja nie mwoie o PVP.
Ja mowie o expie, ale widac czytac sie umie ;D
Sorc wali na 150 tylko 2?? ..... A taki kina ?z miecza 300 + nie traci many :S
Co z tego że nie traci many? Tylko zauważ że na takiego magic sworda trzeba wydać 400k. Za 400k sorc/ed może wydać na zwykłe manasy które dadza mu ok. 320,000 strałów z exori vis/frigo/tera/mort/flam...
A z 400k przy expie mu się zrobi 2kk...
Co do Knightów, Armia Fansite chyba wie co mówi -.- a Ty noobasie co temat założyłeś, dojebałeś ostro -.-
i powiedz mi , ile razy na expie walnie 300+? he?
i nie wiem czy 150 Sorc trzaśnie 200+ z exori vis/flam/tera/mort/frigo
masz taki lv chociaż? bo na 150 lv ,to każdy rzeźnik jest,
a zresztą, napisał tu ktoś coś o pvp ? no ja nie wiem kto tu czytać nie umie --.--
mówisz że kina ni traci many? lecz się HP ,to pogadamy jak nie będziesz miał waste, bo taki RP, ED/MS obrywa średnio 10 X mniej niż EK? 1/2 MP i vita, proste,
ps. nie upieraj się, wiesz że nie masz racji.
Krul szamanuw
25-10-2008, 15:39
Idioto słuchaj...
120 kina ma 600 many Wali exori gran(Ciśnie 400) zostaje mu tyle co nic i musi sie wymanasowac
120 Ms ma 3400 many wali 5x Exori Mort po 100 hp (Tracąc 100 many) i co? Niby mniej wali ? : >
Jak by patrzec na koszt many to Kina jest tu udupiony....
Teraz mele
Sytuacja: Sorc ucieka na utani gran hur.... goni go knight (Szansa że trafi go z tego exori gran to 25%) z Mele bije go 2 razy na 10 sqm... Sorc wali z Visa i morta & Wand i martwi sie tylko o ucieczke bo predzej sam zvastuje mane niz knight go zjedzie..
I tak samo z potworami
Kina walnie exori i juz nie ma many a sorc walnie 5x kosztem 20 many i wejdze mu to damage 500 + Jak chuj i mi nie mów...
@up
Sytułacja hahahah! XD
@topic
Szczerze, to w dupie mam, która profka jest najlepsza, ale ja zrobiłem ek'a i na 75 lvlu mi się znudził... teraz robię palla =]
kovatenko
25-10-2008, 17:49
*****. Ale sorc jak wali to tylko mane traci, i wali po 70 zrogi a 15 many w dupe ma nie? -.-
A kina nie traci many jak wali z sworda a wali kur 4x wiecej~!!
Exori gran 340 many -.- To jest 3 manasy i nastepne exori gran..
Exori. 100 many -.- Wiec nie pierdolcie ze walnie raz i many nie ma bo gowno widac wiecie, do kogos up.
Mialem 120 ek i 133 ed. I ek szybciej szedl exp i nie plakalem ze mane trace i co chwile musze manasa tracic ...
Sorcem jednak ciekawiej bo trudniej...
Ale ii tak to nie zmienia faktu dzieci... co wy w ogole pierdolicie.. ze Kina ma waste -.- to widac ze h lvl wasz kina to 25 lv na dragach ?_._ jedyna wada kiny to jest to ze na lov lvlach sie nudzi, a na h lvlach to sama radosc z expa -.-
Tyle. I nie udzielajcie sie jak macie 20 lvle b ogowno jeszcze wiecie, i nie zucajcie w moja strone obelg, bo czy ja wam amtke zambilem? nie, wiec sie odpierdolcie, bo szkoda mi takiej neostrady, nie musicie mi wierzyc ,ale ja naprawde nie mam po co klamac..
Zal!
Proszę Cię.. przestań pierdolić.. Czy ty jesteś tak głupi że nie możesz zrozumieć że knight nie zawsze uderzy te twoje super extra hity 300-400~? Tylko najcześciej będą siadały hity 200~.. Jeszcze jak pieprzysz o tych exori i e granach.. zlituj się gosciu, kina też się musi leczyć a nie tylko manas -> exori.. najlepiej niech ktoś zamknie ten temat
PacxKnight
25-10-2008, 19:56
@Autor tematu
; * Jesteś głupszy od mojej siostry, a to już się trza ostro starac!
@topic
RP wg. najlepsza profesja JEŻELI NIE MASZ CC DO WASTE, a czemuż? Przede wszystkim ucieka, nie dostaje hitów z melee ledwo kiedy z dystansowych + możliwośc bicia góra/dół bez żadnego waste
Ms/Ed, najlepsz GDY MASZ CC NA WASTE, bierzesz gmp, ava, icicle na demy i pg w chuj ostre _/
Ek ;*, nigdy, przenigdy nie zrobisz nim pg jak rp/ms/ed, zawsze coś zwaścisz, bo obrywa hity z melee, żeby bic za każdym razem po 400 _/ to na skillach 100/100 zawsze Ci nie siądzie.
I twoje ulubione e/grany vs. ass stary i e/visy.
e gran - 340 many ~ 175gp na 1, żeby bic po 400, 200 ek ledwo kiedy walnie,(widziałem 3rd arene by Ganu, więc wiem co pisze
ass star - 100gp, ja na 80~ biłem czasem po 500, średnio 250-300, z czego nie zawsze się łamie
e/vis - 340 many to jest 17x 150 średnio, daje nam 2,5k obrażeń zadanych
JEŻELI DALEJ NIE ROZUMIESZ, ŻE OSTRO PIERDOLISZ TO GRATULUJE...
TrikoBanned
25-10-2008, 20:48
Ty chyba to z OTSów wycisles xd.Fakt all oprócz palka wastuja(nie zawsze) Ale magowie i kina to maszynki do expienia i zarabiania kasy ;ss
Krul szamanuw
25-10-2008, 21:25
*****. Ale sorc jak wali to tylko mane traci, i wali po 70 zrogi a 15 many w dupe ma nie? -.-
A kina nie traci many jak wali z sworda a wali kur 4x wiecej~!!
Exori gran 340 many -.- To jest 3 manasy i nastepne exori gran..
Exori. 100 many -.- Wiec nie pierdolcie ze walnie raz i many nie ma bo gowno widac wiecie, do kogos up.
Mialem 120 ek i 133 ed. I ek szybciej szedl exp i nie plakalem ze mane trace i co chwile musze manasa tracic ...
Sorcem jednak ciekawiej bo trudniej...
Ale ii tak to nie zmienia faktu dzieci... co wy w ogole pierdolicie.. ze Kina ma waste -.- to widac ze h lvl wasz kina to 25 lv na dragach ?_._ jedyna wada kiny to jest to ze na lov lvlach sie nudzi, a na h lvlach to sama radosc z expa -.-
Tyle. I nie udzielajcie sie jak macie 20 lvle b ogowno jeszcze wiecie, i nie zucajcie w moja strone obelg, bo czy ja wam amtke zambilem? nie, wiec sie odpierdolcie, bo szkoda mi takiej neostrady, nie musicie mi wierzyc ,ale ja naprawde nie mam po co klamac..
Zal!
idioto chuja miałeś a nie 120 kina wiedział byś że koszt many za exori rośnie razem z lvlem bocie
Loordzix
25-10-2008, 21:33
Napisze jak inni bo mnie to dobilo.. cytuje..
"150 lv. Hity po 400~~ + exori - 250~ // EXORI GRAN ... 500-6??....
I to mnie dobija, hity z exori grana, wchodzi to tak 400z broni + 600 z grana to jest 100 Obrazen w potwora na TURE~! Jezeli otoczy go zalozmy 8 dragonow ? to po 2 hity z exori grana, i dragow nie ma, dzie sorc nie ma szans z 4 dragami... a co dopiero zeby tracci mamne na Ue..."
150 Ek z broni 400~~? Ciekawe na jakich skillach ? i nie kazdy hit taki wchodzi... czasami . powtarzam czasami moze wejdzei 400~ ...
Teraz exori gran.. 500-600 ? Pokaz mi 150 eka ktory walnie z grana tyle to zrobie sobie pokój na rózowo .. combo moze walnie łaczne 600 ale nie z samego grana ..
Tak wiec uwazam ze na Rl Tibi nie osiagnales za duzo.. a jezeli chcailes nabic posta to Ci sie udalo .. i nie pisz tutaj postow w stylu "Dzieci ....." bo pewnie sam dzieckiem jestes.. a zapewne polowa osob z forum ma wiecej niz 16~17 lat .
Ogolnie to owned/masakra/cios/zabiles mnie .
czee
Lu$hOoOoOfy Cineq
25-10-2008, 21:42
Up:
Najpierw trzeba znaleść te 8 dragonów, potem je ładnie otoczyć + zwastować mp... Widać, że nie grałeś na rl.
Armia Fansite
25-10-2008, 21:45
Zarobiłem ok. 1kk na 100-112 przy tym tracąc 100k na aol+blessy xd!
Do 150 zarobie jeszcze z 5kk ;]
kovatenko
25-10-2008, 22:30
Pf. Na bocie to gowno nie gra i zarabianie kasy, nie umiesz widac sam grac to programy robia to za was/ciebie...
I tak mam swoje zdanie ;O
Kina ma waste? pff jak sie nie umie expic, to sie ma.
Pozdro dla botow jebanych co grac nie umieją : *
Sunrise Hope
25-10-2008, 23:28
Pf. Na bocie to gowno nie gra i zarabianie kasy, nie umiesz widac sam grac to programy robia to za was/ciebie...
I tak mam swoje zdanie ;O
Kina ma waste? pff jak sie nie umie expic, to sie ma.
Pozdro dla botow jebanych co grac nie umieją : *
Oh my god zrób knighta i nie pisz durnych postów..
ftw: Rekord wbicia 100 lvla? 23dni via ms co prawda postać była sharowana z bratem ale wbili... ; )
Ej Autor zrób knighta zajeb sobie filmik i pokaż jak trzeba expić żeby nie wastować ekiem. No chyba że na Rootłormach
.O.S.T.R.
26-10-2008, 00:15
Oh my god zrób knighta i nie pisz durnych postów..
ftw: Rekord wbicia 100 lvla? 23dni via ms co prawda postać była sharowana z bratem ale wbili... ; )
A skąd wiesz? To byłeś ty? Wyczetałaś/eś to z tibia.org.pl? Own3d. Może to dwaj twoi bracia?
@topic
Ed/ms/rp mają lepsze hunty niż knight... Szkoda słów... Knightem gra się dobrze jak wie się jak i gdzie expić/wastować. xD
Sunrise Hope
26-10-2008, 00:20
A skąd wiesz? To byłeś ty? Wyczetałaś/eś to z tibia.org.pl? Own3d. Może to dwaj twoi bracia?
@topic
Ed/ms/rp mają lepsze hunty niż knight... Szkoda słów... Knightem gra się dobrze jak wie się jak i gdzie expić/wastować. xD
Siejesz wioske internetowy hip-hopowcu/raperze ;)
.............................
smth: sam miałeś na apo ( rp ) i (knighta) na (securze) ( non-pvp)
Więc ogarnij ten swój wieśniacki pusty łeb i idz dalej słuchać piosenek żebyś miał jakieś teksty do wklejenia na forum.
tylko,ze e vis zabiera -100 many a e gran 340
.O.S.T.R.
26-10-2008, 01:24
@Sunrise Hope
Nie masz pojęcia o rapie/hh więc milcz. :) Za to ty mnie śmieszysz internetowa kobieto. xDD Mamy z kumplami taką bekę z ciebie, że poezja. Idź na dworki botować babo-chłopie. ;O
Texty wklejam jak ktoś o nie prosi. Knighta na securze? Miałem 101 ms'a na pvp. do tego 64 ms na pvp... Więc wiem więcej. Dla ciebie klimat 7.6 znay jest tylko z APO, a dla mnie z globala. Więc ogarnij moc chłopczyco... xd
Wieśniacki mózg? Odezwała się miastowa <hahaha>
@Topic
Rp ma lajtowo na 100 lvl'u, co do ms/ed to nie powiem, bo na tombie on 50 lvl'a z wastem, ale lajtowo expi. Natomiast knight? Może tyle nie wastuje, ale bije 'gówno'. I tak już zostaje. :)
@down
Może jednak exori vis zabiera 20 many? -.- Zjebem może nazwać matkę, psie. -100? *****! NIe wiedzieć ile many je exori vis. <pluje ci w ryj> haha !
@up
Może jednak exori vis zabiera 20 many? -.-
zjebie bez oka, napisałem przeciez,ze -100many... nie wiem ile do kładnie bo mnie to nie boli...
jak jesteś taki dokładny to wypierdol wszystkie fałszywe słowa z swojich rymow
Juz mi sie nie chcialo czytac niektorych postow sam jestem EK na Globcu i nie pierdzielcie ze magowie maja zle LOlz EK pvp to jest zal przeciez taki druid gran hura i nawala z undeworld roda i z czaru moze do tego icycle to daje hity w kina po 200 lacznie na 47 lvl i 45mlvlu wiem bo z kumplem tak zartujemy i on mnie tak lal a ja kinem musze biegac za nim ze swordem walne w niego za 100 czasami czasami 50 a z exori za 40 wiec wiesz a exp fakt skille i bot jechana ale to i tak na dragach czasami takie waste ze masakra...
.Bart. ma racje....
kovatenko
27-10-2008, 22:13
Po raz enty mowie, ze tu nie chodzi o pvp dzieci kukurydzy.
los super ktos jest od was mądrzejszy :D
Tomurka 337 , LP 382.
Do Editu przy zmianie lvl'a ;D
PoSTro D;
Vadephino
28-10-2008, 12:39
up
Sorc lub Drut bierze 10 bp sd i wjebie 400k expa na wrl czasami bez waste. Lub solo na acienty dobry sorc/drut potrafi tam wjebac 200k expa bez waste.
#Topic
To oczywiste, że knight to profa do botowania. Pall ma najmniejsze waste ale trudno trochę wbić 50 (trzeba ciągle latać po rs jeśli jesteś na jakiejś wyspie np. goroma a na tombe wpieprza się 300 rs do baga i hunt na ok. 3-5h) a sorc i drut to do 50 słabo się expi i można póżniej bardzo dobrze ale zazwyczaj z waste.
#Edit
Sorci Drut na pvp nie można się nudzić.
Orzeszek
28-10-2008, 14:39
Z tym czy mają lepsze hunty niż EK to sie nie zgodze bo nie wiadomo jak spada loot : >
A że łatwiej sie nimi gra to inna sprawa..
kovatenko
28-10-2008, 15:19
up
Sorc lub Drut bierze 10 bp sd i wjebie 400k expa na wrl czasami bez waste. Lub solo na acienty dobry sorc/drut potrafi tam wjebac 200k expa bez waste.
#Topic
To oczywiste, że knight to profa do botowania. Pall ma najmniejsze waste ale trudno trochę wbić 50 (trzeba ciągle latać po rs jeśli jesteś na jakiejś wyspie np. goroma a na tombe wpieprza się >>((((300 rs)))<< do baga i hunt na ok. 3-5h) a sorc i drut to do 50 słabo się expi i można póżniej bardzo dobrze ale zazwyczaj z waste.
#Edit
Sorci Drut na pvp nie można się nudzić.
300 rs, -.^
Nie wiem czy sie zmiesci do Backpack'a jakiegos 50-100 lvla ...
I wiekszych.
Sprawdz co piszesz i edytuj :)
Vadephino
28-10-2008, 15:38
LOL chodzi mi, że wsadza 300 rs do baga i pcha go jak loot bag kapujesz teraz widać, że na rl masz max 15 lvl swoim sorcem i huncisz dragony z wand of dragobearth.
Orzeszek
28-10-2008, 16:57
Pjetnasty Driut Z Wenor Bije Sfamp Trolle Z Truciznowej Ruszczki Xd
kovatenko
28-10-2008, 17:44
Vede~ sr, nie czytam w myslach i nie wiem co masz na mysli mowiac " wklada 300 rs do bp" Nie jestem robotem ani wrozka, tak samo jak i ty bijesz ghosty z miecza swoim 2 knightem z 9 fist fightingiem i leather botsami...
Newbie :X
Sunrise Hope
28-10-2008, 17:50
To oczywiste, że knight to profa do botowania. Pall ma najmniejsze waste ale trudno trochę wbić 50 (trzeba ciągle latać po rs jeśli jesteś na jakiejś wyspie np. goroma a na tombe wpieprza się 300 rs do baga i hunt na ok. 3-5h) a sorc i drut to do 50 słabo się expi i można póżniej bardzo dobrze ale zazwyczaj z waste.
Co Ty gadasz, ja biore 50~ i starcza mi to ostro na 1.5h na tombie...
@Down
Czy z kutna wszyscy są tak samo niepełnosprytni jak ty?
.O.S.T.R.
28-10-2008, 18:40
Do tego ty prosisz matulę o zwolnienie ze szkoły i tak sobie expisz cały dzień. : ) Tak jak to niegdyś na APO.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.