View Full Version : Czy zauwazyliscie?
Ja zauwazylem ze jak ide na respa na byle jakiego z byle jakimi potworkami to nagle niektore zaczynaja szybko chodzic jakby mialy z 2000lvl....
Czy u was tez tak sie dzieje?
Czym to jest spowodowane.....
Pozdrawiam
szalony kowboj
25-10-2008, 10:42
Czy u was tez tak sie dzieje?
ja nic takiego niewidzialem. Moze nieznacznie na 5-10sek przyspieszaja ale napewno nie jak 2000lvl;p Jakies 5lvli up maja. Niewiem czym to jest spowodowane ale tez mnie to interesuje;p
Omg ,a potworek utani hur to nie ma myslicie ?xd
to sie nazywa haste i maja to niektóre potwory . Tak zauważyłem na demon lordach :] jak biegają . Poza tym zauważyłem że czasem przestają atakować i po chwili sypia kombo (kumuluja jak by atak)
Orange CooL
25-10-2008, 12:23
Ja tez to zauważyłem jak np.Dragon lord ma red hp to tak szybko ucieka i sie leczy może Mortiis coś im dodał...
Metalsider
25-10-2008, 12:26
u mnie czasami sa potworki zwariowane
tak np 1 drag na 20
hita 20 razy na sekunde caly czas po 70
hit hit hit hit hit ze nawet z uhem nie nadazasz a jak zabije to nastepny juz jest normalny tak jak by ten pierwszy dostal attack speeda 10x
Ja takie cos zauwazylem tam gdzie sa kingi na cyc . Takie przyspieszenie maja behemoty
Prawda, jak szedłem na Undead Mastachy [UM] To tak jeden gohul miał, a ja >Zonk< O.o xD
Mi tak 4 ms zrobilo i padlem.... Hamskie to jest i nie wiadomo czemu tak sie dzieje ;/
Scylla xD
25-10-2008, 18:50
Oscecik nareszcie masz taki sam problem co ja ja na can na demon lordach mialem to samo dl tak szybko chodzil ze nie dalem rady mu uciec sam niewiem co robić może to jakiś bug.
@panowie up
Kurde mi się też tak dzieje i to nie żadne utani hur potworka tylko moim zdaniem zwykly bug
Jaros Jaroz Jaro
25-10-2008, 19:13
Ja nic takiego u siebie nie zauważyłem. Wszystko jest jakbyć powinno...
Macie lagi poprostu ;d
@up
Nie nawidze takich jak kur^ Ty -.- ! Jakie do huy@ lagi ?! Nie miałeś, nie pierdo^
Mnie raz na Rooku zaczął gonić Poison Spider, biegł szybko powiedzmy jak 500 MS/ED xP. Aż się tak zdziwiłem bo biegał tak szybko i kilku kolesi zaraził w kilka sekund :S.
GrulixBaned
25-10-2008, 20:17
To żeś dowalił.
@topic
Też tak zauważyłem, jakby bally biegało normalnie, a później założyło bohy, t ring i wingeta.
@GrulixBaned styl... Poćwicz.,|,.Trenuj
Mortalix
25-10-2008, 20:54
hehe... xd
Zauważyłem takie coś już dawno temu... xd
Trochę mnie zdziwiło, że zostałem wyprzedzony przez... scaraba, ale w sumie w niczym mi to nie przeszkadza xd
szalony kowboj
25-10-2008, 20:56
Trochę mnie zdziwiło, że zostałem wyprzedzony przez... scaraba
Hahaha ale own3d xDDDD Moze i to bug ale potwory maja haste i niejest to moim zdaniem 2000lvl+ speeda;p
@up
A do Hu^a widziałeś tego buga ?! Nie? To co pierdolisz?
Arigori IksDe
25-10-2008, 22:30
tak tez tak mialem expiac na msach, demon skeleton przyspieszyl do predkosci devil atoma
Jaros Jaroz Jaro
26-10-2008, 01:31
@up
Nie nawidze takich jak kur^ Ty -.- ! Jakie do huy@ lagi ?! Nie miałeś, nie pierdo^
Przepraszam panią.To do mnie ? Czy obok mnie ?
Nie rozumiem po co te bunty... noobek ?
Aztexoholik
26-10-2008, 06:56
Ta jak szedłem do soni to scarab mnie wybrzedzał hehe. Jakieś małe błędy servera.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.