View Full Version : Update
Nowe tereny zostaną dodane jeszcze dzisiaj, jednak z powodu wczorajszej usterki nie zostało jeszcze wszystko dopracowane i ukończone, więc poprawki i ostatnie zmiany wprowadzone będą w najbliższych dniach. Domki w nowym mieście przez kilka dni będzie można zwiedzać.
aha fajnie....................... wiesz ile dzieci uszczesliwiles tym new'sem :/
@down nom ja jestem bardzo szczesliwy :/ a ty jak juz masz zamiar pisac "pro iful estetycznie" to chociaz naucz sie kropki i odstepy od niej pisac :/
W tym ciebie . ; ( s :< jest kropka i spacja :/ a nie spacja i kropka niestety ;s
W tym ciebie. ; ( s tak bedzie lepiej :<
~~.~~.~~ Tur3x ~~.~~.~~
25-10-2008, 15:40
aha fajnie....................... wiesz ile dzieci uszczesliwiles tym new'sem :/
W tym ciebie . ; (
Ssij ;( Jebać to 4um ;)
Miku$ To napinacz ;< s
Domerus3
25-10-2008, 15:41
Spoko że update, ale nie wiem czemu ale mam jakoś wrażenie że Mortiis próbuje przeciągać na siłę przez niedokończenie mapy...pożyjemy zobaczymy
Turbo Sorc
25-10-2008, 15:42
To dobrze szkoda, że usterka oby nie było problemów z serwem.
@upx2
Minie to ucieszyło;)
Dobrze ze nic powaznego... I ze da sie to naprawic...
Pozdrawiam :)
Wkońcu skączą sie pytania na GC "byl juz update?","kiedy beda nowe tereny"
wreszcie mają to czego pragneli.
Noo i dobrze że ten wczorajszy porblem został rozwiązany i update, jedank będzie. Dobrze słyszeć takie nowiny :>.
No to git.xd Czekam z niecierpliwoscia na update xddddd
down
dla pacc
Czy, to będzie dla pacc? :< bo jak tak to mi się wczoraj szkonczyl i nie zobaczę nowych terenów ; (((
Mortiis wejdz i zaktywuj pacce xd
@topic
No nareszcie!
Cielak Friistajler
25-10-2008, 16:43
Fajnie, kól, jół, jół .
Fajnie ze beda nowe tereny jak se pacca kupie to tam se poexpie zobaczymy co tam bedzie :P
No coś się dzieje w końcu.Może zacznę grać bo teraz to same nudy wole w cs-a popykać. Ale Braw ;p
Ero Senin
25-10-2008, 17:49
Fajnie coś dużo się dzieje w ostatnim czasie ;]
Już nie mogę się doczekać upka xdd
Parada Ziom
25-10-2008, 17:52
Miasto na 90 % będzie dla pacc szkoda, że na razie mam facc więc se miasta nie pozwiedzam, ale Mortiis dobra robota oby tak dalej a apo będzie miało nadal 1 miejsce w polskich ots. Oby ktoś dał jakieś screeny z tego miasta bo chętnie se popatrzę co tam jest :).
Ja wolę żeby to miasto było raczej dla facc. Ponieważ będzie tak jak z Ank fajne miast w ogóle full wypas ale praktycznie nikt tam nie chodzi. Tylko czasem jak jest najazd albo idzie ktoś na msc itp. POZDRO ALL:D:D:D:D
Traus knight
25-10-2008, 18:18
o to spoko ciekawe co tam będą za potworki :) oby ots kingi bo mało ih jest
Shimanos
25-10-2008, 18:55
Czy to będzie dla pacc czy facc ? Może jakieś zdjęcia :) ? Co mianowicie dodane będzie ?
Alet Mort
25-10-2008, 19:20
bo mało ih jest
'ih' :rolleyes: ulala ; ))
@Top
Ciekawie sie zapowiada ;)
Mam nadzieje że będzie to coś wartego oglądnecia ;D.
~pozdro
Nemiksiol
25-10-2008, 19:39
no ladnie ze bendzie juz te nowe miasto ciekawe jak bendzą wygladały te nowe domki :D
krzysiek_15
25-10-2008, 19:52
no ladnie ze bendzie juz te nowe miasto ciekawe jak bendzą wygladały te nowe domki :D
Wezcie slowniki, to jest zalosne -.- Mam nadzieje ze teraz wkoncu wlacza to nowa wysepke :)
bendzie
...
@Topic
A kiedy wprowadzicie tereny? Ofc mają być only dla pacc!!!11!111!jeden!
Master Shidishi
25-10-2008, 20:24
Były juz 2 restarty i nic ! grrr... <znaaaki>
I powiedzcie jak tam dosjsc i czy wogule bd to na statku w city ;p
King War
27-10-2008, 19:01
To Nowe miasto jest super ale expic moga tam tylko h lvl
Dodali bardzo duży resp ots king'ów i ots quenn'ów oraz super questy:).
Z Bam płyń na Can,później na Magic i z Magic to City of Dreams.
;]
@up
Można szybciej i chyba nawet taniej. Ze statku w City - tego drugiego (niedaleko cyklopów), można popłynąć do nowego miasta ;) (CoD)
Silkroad
01-11-2008, 09:16
No no Mortiis szpanujesz xD
Dobrze że udpade :)
Banujom_Viseka!11
01-11-2008, 09:40
Wszystko fajnie, tylko szkoda, że dla PACC'a ;<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.